Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, תודה שנכנסתם.

העניין הוא פשוט- יש לי פיאט פונטו שנת 2000 (דגם XTZ אם זה מעניין) ואני רוצה להחליף את הריפודים שעל המושבים, על הדלתות, על ההגה, ואת השטיחים.

בואו נגיד שהשטיחים וההגה זה לא בעיה.

עכשיו לשאלות-

1. יש הבדלים משמעותיים בין סוגי הריפודים ששווה לשים עליהם יותר כסף?

2. מה ההבדל בין גופיות לריפודים ממש?

3. איפה אתם ממליצים לקנות את הריפודים (רצוי שיהיה באיזור המרכז ו-ז-ו-ל)

אז תודה רבה לעוזרים, כי אני באמת באמת לא מבין בכל זה בשיט.

יאללה יום טוב שיהיה!

פורסם

עכשיו לשאלות-

1. יש הבדלים משמעותיים בין סוגי הריפודים ששווה לשים עליהם יותר כסף?

2. מה ההבדל בין גופיות לריפודים ממש?

3. איפה אתם ממליצים לקנות את הריפודים (רצוי שיהיה באיזור המרכז ו-ז-ו-ל)

1. כן. (תלוי באיזה מידה זה חשוב לך) הבדלים ביופי, הרגשה (יש חלקים כאלה כמו סמיכות נעימות חלקות כאלה, ויש ויש..)

2. גופיה מתלבשת על המושב ועל הריפוד המקורי שעליו. וריפוד (בהנחה שאתה מדבר על הבסיסי של המושב. ואותו אתה מעוניין להחליף) ויש גם ריפודים שלמים, שבאים בדיוק במידה של המושב, מין כיסוי על שאתה יכול להוציא ולכבס מידי פעם.

3. "רצוי שיהיה במרכז וז-ו-ל" - אני אישית לא רכשתי ניסיון מרפדיה לרכב. אבל בכל אופן אתה יכול לראות מה קרוב אלייך, ולהתקשר להשוואת מחירים.

http://www.t.co.il/Business/Cat_950_a3.html

פורסם

ריפודים מתחלקים לכמה סוגים (אני כרגע לא מתייחס לגופיות).

1. ריפוד המשמש ככיסוי לריפוד המקורי, מגיע ברמות גימור ואיכויות שונות. מחיר בין 250 ועד אזור ה-700 לדברים טובים. (אני מאמין שכמו כל דבר ישנם כיסויים יקרים יותר) אל תשכח התקנה שתבצע לבד או צשלם עליה לבעל מקצוע.

2. החלפת ריפוד - משמע פירוק הכסאות, הורדת הריפוד המקורי ותפירת ריפוד חדש. המחיר נע להערכתי כ-400 ש"ח לכסא ואולי אף יותר. שוב תלוי מאוד בחומרים ואיכותם.

אני ממליץ על האפשרות הראשונה, במיוחד לאור העובדה שעלויות הריפוד לא יחזירו את עצמן.

חפש ברפדיות רכב, ישירות אצל הדר-רוזן, אוטודיפו וחנויות לאביזרי רכב.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...