Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי הצעת החלפה בין הרכב שלי רובר קבריולט זאתי שבסמלון שנת 94 עם מנוע חדש 50000 ק"מ (הונדה)יד שלישית ועוד מושקעת המון(מפורסמת פה באתר) המחירון של הרכב שלי 27000 בלי עוד תוספות ששמתי..

לבין פיאט פונטו שנת 95 מנוע 1250 יד שלישית 170000 ק"מ פרטית ראיתי אותה היא נראית טוב לשנתה והמנוע נשמע לעיניין

אני לא מתכוון לקחת אותה לבדיקה אני סומך על עצמי לטוב ולרע..לא יודע את המחירון הבחור טוען שהמחירון בערך 11000 ש"ח

הבחור התרשם מהרכב שלי ואני מתחייב לו על הבדיקה..הוא מוכן להוסיף 13000 ש"ח

הסיבה שאני מוכר היא אך ורק שאני נקלעתי לחוב ואני חייב כסףב עקבות זאת הורדתי את המחיר של הרכב שלי ל20000 ש"ח, אחרת לא ההייתי חושב על מכירה ובטח שלא על החלפה מפניי שהשקעתי המון ברכב! מה שעתכם ללכת על ההחלפה?

פורסם

זה נתון לשיקולך האישי בלבד.

אני יודע מה זה ימים קשים ואיך מוותרים על הדברים שאוהבים כ"כ אבל אין ברירה, אני מכרתי את הב.מ.וו שהייתה לי כי הייתי צריך כסף. אני לא מצטער לרגע על הצעד הזה.

השאלה שאתה שואל האם הפונטו שווה 7K ש"ח אם אנחנו לוקחים בחשבון שאתה מבקש 20 על הרכב שלך.

אם הפונטו שמורה יהיה לך קל למכור אותה קרוב למחירון ולהשלים את הסכום, ככה שיצא שמכרת את הרובר מעל 20K אבל זה כרוך בעוד קצת טרחה. בעצם, יהיה קל יותר למכור את הפונטו.

haters will hate

פורסם

אתה רוצה 20,000 על הרכב.

יש מצב גם שאולי תמכור אותו בקצת פחות אם יבוא מישהו רציני וירצה לסגור במקום (נגיד אפילו 19K).

כאן אתה מקבל 13 מזומן + פונטו שיהיה לך ליום יום.

כאילו שילמת על הפונטו 6-7 אלף.

השאלה היא אם אתה צריך רכב או לא.

אם אתה צריך רכב לא נראה לי שתמצא משהו יותר טוב בסכום כזה.

אם לא ואתה רק צריך את הכסף, אז אולי עדיף שתחכה למכירה, או שתעשה את העסקה ותמכור את הפונטו גם כן ב-6-7 אלפיות.

ביננו, הרכב שלך, שמור ויפה ככול שיהיה הוא לא הכי סחיר שיש, בלשון המעטה, לכן או שתתאפק בסבלנות (שאין לך כי אתה בחובות) או שתוריד במחיר לזנות (מה שעשית).

אם 13,000 מכסים לך את החובות ואתה יכול להתחיל מחדש, הייתי מוכר ת'רובר, נוסע קצת בפונטו שגם זולה לאחזקה, עד שהייתי מצליח לעמוד על הרגליים.

ד"א, שים לב טוב איזה חתול בשק דוחפים לך כאן.

אתה לא רוצה לקחת ת'פונטו לבדיקה? נניח, אבל שווה לך לפחות לקחת אותה שאיזה מכונאי יראה אותה (אלא אם כן יש לך ידע מכני טוב ומעלה ואז מספיק שאתה ראית).

פורסם

ב2 המקרים אתה יוצא ברווח, נגיד ומסתכלים על הסכום שאתה רוצה, זה כאילו רכשת את הפונטו 4 פחות מהמחירון, למכור אותה לא תהיה בעיה, גם אם היא לא וואו תוכל לקבל עליה סכום הגיוני שישלים לך ל20K. אם היא טובה אז אפילו תגיע בסיכום למעל 20K.

אני פשוט ער לעובדה שאתה מנה למכור את הרכב די הרבה זמן, ואתה יורד ויורד. עדיף 13 בכיס ופונטו למכירה, מאשר רובר למכירה. :)

haters will hate

פורסם

תודה רבה על התגובות הם נשמעים לעיניין הבחור עם הפונטו התקשר הוא רוצה לחלק את הסכום 13000 אלף ב3 צ'קים

אמרתי לו שלא מתאים כי אני צריך את הכסף ולא בתשלומים התבאס עליי קצת אבל אמרתי לו שיבין אותי..

פורסם

נשמע לי כמו נוכל הבחור.

מי משלם בתשלומים על הרכב?! מה אתה טרייד-אין?

שיעשה לעצמו עסקת מימון עם חברת מימון, אתה תיקח אך ורק מזומן או צ'ק בנקאי, שום דבר אחר.

(עדיפות עצומה למזומן, מדובר בסכום נמוך מאוד לרכב).

פורסם
נשמע לי כמו נוכל הבחור.

מי משלם בתשלומים על הרכב?! מה אתה טרייד-אין?

שיעשה לעצמו עסקת מימון עם חברת מימון, אתה תיקח אך ורק מזומן או צ'ק בנקאי, שום דבר אחר.

(עדיפות עצומה למזומן, מדובר בסכום נמוך מאוד לרכב).

כן אבא:-) צוחק גבר,כו ברור אני צריך מזומן או אפילו צ'ק בנקאי הוא אומר שאין לו 13000 במזומן אמרתי לו מצטער גבר גבר.

• תוכן חדש...