Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ראיתי כאן הרכבה חברה שמיתעסקים בבניה בפיבר,ואני זקוק לניסיון שלכם יש לי דמוי עץ באוטו והוא מפוצץ מהשמש או כימיכלים של ניקוי {לא יודע ככה קניתי אותו} חשבתי למלא את הסדקים בדמוי עץ ואח"כ לנקות ולצפות בלכה או פולי- משהו לא זוכר איך קוראים לחומר שמישתמשים להדבקת פיבר אבל אני חושש שהחומרים האלו יכולים להמיס את הבקליט {זה בקליט? }

טוב הרבה רעיונות אבל ללא ידע ממשי אם החומרים הללו או דומים להם יזיקו יותר ממה שיועילו .

תודה.

פורסם

תחפש חברה בשם "אוטופאנל" - הם מתמחים בעבודות כאלה. מקווה שהם עדיין קיימים.

בכל מקרה - תמונות אכן יבהירו את המצב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחפש רעיונות ויש הרבה אבל אני לא מוצא את מה שאני מחפש ,וגם קראתי פה שאם צובעים בלכה חלקי פלסטיק בפנים המכונית ,

בחום הקיץ היא חוזרת להיות דביקה זה נכון? כי אם כן זה מבטל אפשרות של שימוש בה ,ומה לגבי פולי -קראפט ? או אולי אפוקסי בעזרת סיכה דקה הבעיה אם ניתן להחליקו בעזרת אצבע רטובה שיוף לא בא בחשבון כי הוא יהרוס את הגימור שנותר. מי שייש לו ניסיון בחומרים האלו ואחרים אני אודה לכם אם תתנו לי טיפים בנושא, תודה.

פורסם

ומה הקשר לפורום אודיו ומולטימדיה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הקשר הוא שייש כאן הרבה אנשים מוכשרים וטובים שבונים פודים לרמקולים וכ"ו ולחלקם יש הניסיון הדרוש כדי לעזור לא רק לי דרך אגב מדובר בחלקים שייש בהרבה מכוניות ויכולים להתבלות ושימוש בנסיון של אחרים יכול לשנות את המצב ,קפיש?.

אם אתה לא יכול לעזור לפחות אל תפריע ,הרי זה מטרת הפורום לא ?

פורסם

תעלה תמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב כרגע אצל אחי בגלל זה לא העלתי תמונות עד עכשיו מדובר בוולו T-5 S-70 בבדיקה האחרונה שראיתי שזה כנראה לא בקליט אלה מעין מדבקה בגימור ומגע של דמוי עץ לכן כניראה האופציה האחרונה היא או להשיג מדבקה {מישהו יודע איפה אפשר להשיג } או חלק דומה מפרוק אין ברירה אחרת.?

פורסם

באיזה חלק בדיוק מדובר?

אפשר לנסות להזמין מ-EBay,

יש שם חלקים כאלו.

כמו שאמרו יש גם את אוטופאנל,

אמנם זה לא אותו דבר, אבל אולי זה יתאים ויהווה פיתרון במחיר סביר.

פורסם

מסגרת מסביב לפנל של הרדיו והמזגן והחלק השני שהוא בעיתי יותר =סרוט וסדוק מקולף ,ובקשר להזמנות להיכנס לEBAY ולרשום דמוי עץ ?זה יתאים ?או שכדאי ללכת לפרוק וזהו?

פורסם

שווה לבדוק בפירוקיות.

גימור העץ לא היה כסטנדרט בכל הדגמים,

וזה לא שה-S70 עד כדי כך נפוצה,

אבל שווה לבדוק.

בעבר פרסמתי מס' פירוקיות שעוסקות בוולוו-אים בלבד,

עשה חיפוש קטן ותבדוק, אולי תמצא את החלק.

אוטופאנל : http://2biz.co.il/bizinfo.asp/BIZ/960/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C/

במידה ואתה לא מוצא בפירוקיה,

ולא רוצה תחליף כמו של אוטו פאנל,

בדוק באופן מתמיד ב-EBay,

מדי פעם עולים חלקים כאלו למכירה.

פורסם

גש לחנות שמתעסקת עם חומרי בניין, תרכוש לך טפט כמו שמשתמשים בו על דלתות פלדלת.

פרק את הפלסטיקה המיועדת ופשוט תדביק מחדש.

קצת עבודת ריפוי בעיסוק וועדת קישוט אבל זה יהיה הכי יפה והכי זול.

באיביי יש קיטים מלאים כמעט לכל סוגי המכנויות של דמוי עץ, או דמויי אלומיניום, אבל זה לא זול.

under construction..

• תוכן חדש...