Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעניין באיזה טסט היא עברה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבל תיקון - אני לא הייתי מחנה שם מלכתחילה. רק תחשוב מה היה קורה אם לא היית ברכב.:?

בעולם האמיתי, כשיש לך ימים שצריך לעבור בין מקומות ואין לך הרבה זמן...

לא תמיד אפשר למצוא חניה מקורה, בין עמודים, עם שומר שסיים שירות בסיירת מטכ"ל ובמרחק שלא ידרוש לקיחת מונית.

בסופו של דבר זה אוטו ליום יום ולא "אקזוטיקה" מוטורית כמו המיאטה שלך או משהו כזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם לומר את האמת, הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר שקספר עשה, רק בהבדל אחד -

הייתי מחנה בעצמי איפה שהפוסטמה רצתה לחנות - חניה בקצה עדיפה על בין 2 מכוניות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם לומר את האמת, הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר שקספר עשה, רק בהבדל אחד -

הייתי מחנה בעצמי איפה שהפוסטמה רצתה לחנות - חניה בקצה עדיפה על בין 2 מכוניות.

זה בדיוק מה שעשיתי, זה היה מקום חניה לשתי מכוניות בלבד כך שהרכב שלי היה גם בקצה כאשר הקצה שלי היה עמוד תאורה...עדיף מאשר סתם מדרכה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר

אתה במכונית חונה עם מצלמה בהיכון, האם אתה עושה חלטורות בפפראצי?

אני מחפשת אחד כזה

אירית

פורסם
תיזהר שאני לא יספר לניצן! :wink:

ספר חופשי, אולי יהיה קצת מעניין:-D

אני אחפש אותך גם על כאלה, לא קשה למצוא...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה לא שאני נגד נשים או משהו, אבל הסיבה לזה שרוב הנשים (לא כולן) נוהגות פחות טוב מגברים היא לא כי הן לא מוכשרות, אלא פשוט לא אכפת להן. הן משקיעות מאמצים מנטאליים בדברים אחרים וסדר העדיפויות שלהן שונה לגמרי.

אם יש אישה (ראה ערך יוליה) שנמצאת בין גברים ובתוך תרבות נהיגה, אין שום סיבה שהיא תנהג פחות טוב מגבר.

רק צריך להיות לה אכפת.

(אגב, הדברים גם קשורים לקבוצות אחרות באוכלוסיה שנוהגות כמו זבל)

פורסם
למה תמיד מדובר באישה?

ואכן אמרת נכון, לרב מדובר באשה, במיוחד בפורום בו הרב גברים, שטויות עושים גם נשים וגם גברים.

יוסי פרנקוס, תחסוך קצת בהגיגיך איו צורך להגיב על הכל, בכל מקרה תודה בשם הנשים (למרות שדובר רק ביוליה) על האהדה שהפגנת כלפינו וכלפי מיעוטים אחרים.

אירית

• תוכן חדש...