Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעניין באיזה טסט היא עברה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יו כמה אתם תמימים, זו בסך הכל הייתה דרך מקורית להתחיל עם קספר, אילמלא המשאית בסופו של דבר, הייתה החלפת פרטים

אירית

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משרד התחבורה צריך להנהיג מס שלילי על אביזר הבטיחות שמופיע בפולקסווגן טוראן- מערכת שמחנה את הרכב לבד. למען שלום פגושינו :-P

פורסם

גם אתם חושבים שהטסטר עשה איתה עסקה שהיא לא תנסה לחנות במקביל למדרכה והוא יעביר אותה טסט ?

פשוט נמאס לו לחכות עד שהיא תצליח להכנס לחנייה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה בטוח שהיא עברה טסט?

רק לראות את הבגאז' המטורף הזה מול העיניים שלך... אני הייתי צופר הרבה קודם.

קבל תיקון - אני לא הייתי מחנה שם מלכתחילה. רק תחשוב מה היה קורה אם לא היית ברכב.:?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היה לי מקרה דומה כזה בחולון. ה"מטומטמת" אצלי, נסעה רוורס במטרה להחנות (כשהיא עומדת בנתיב הימני על הרמזור ויש פניה ימינה משם, לשם הייתי אמור לנסוע), נעמדתי מאחוריה בצד שמאל שלה, והיא נוסעת אחורה ואחורה, ואני צופר בלי סוף היא מסתכלת (ראיתי במראה בצד) וממשיכה לנסוע עוד ועוד עד שהתחלתי לצעוק לה (לא מטומטמת, קצת יותר דברים גסים) והיא נעצרה. לאחר כ-10 שניות שוב התחילה בהצגה, אני בכלל התפוצצתי, ועוד שניה הייתי יוצא מהאוטו כי אוטוטו היא פוגעת לי באוטו. למזלי ומזלה היה רמזור ירוק ונסעתי משם, ומהר.

הימור: טסט 8 היא עברה, אחרי מתן שוחד :lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חייב לציין שזה עצוב, אבל אני ראיתי מחזה מאוד דומה במוסקבה הקיץ, כאשר בחור (!!!) ניסה להחנות את הפאסאט שלו לאורך המדרכה, ושם היה מקום לפחות לאוטובוס! (אני לא צוחק, זה היה שתי חניות וחצי).

ראיתי אותו נכנס ויוצא, נכנס עקום, ואז מיישר עקום לצד השני... ואז שוב יוצא.... ושוב נכנס עקום!

פשוט לא יאומן. יש אנשים שאין להם מושג ירוק על איך לכוון רכב למעט קדימה (וגם זה לא תמיד בצורה טובה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

כן , אין הרבה מה להגיד.

הייתי עד למקרה דומה בו האשה שאחרי כ-5 ניסיונות לחנות את הרכב התקרבה קרוב מדי לרכב השני. הבחור שהיה באוטו ציפצף.

הבחורה נכנסה ללחץ ולחצה על גז במקום ברקס:loco: וכמובן פגעה ברכב.

פורסם
פרסם תמונה של הבחורה במקום של הרכב שלה,

אולי ההתנהגות הזו נסלחת:-D

עמי(ר)ת תיזהר שאני לא יספר לניצן! :wink:

אהבתי את ה:"מה את מטומטמת"!?!

קרע אותי מצחוק :lol:

• תוכן חדש...