Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

אשמח לקבל עצתכם לגבי מערכת שהוצאה לי היום בצהריים.

שאלתי כבר מס' חברים מהפורום באופן פרטי וקבלתי מידע אך הגיע הזמן לשאול גם אתכם!

אז ככה זהו המפרט:

(יד 2 במצב מעולה!)

הציעו לי את המערכת הבאה: סאב וופרו12ואינטשוEarthquakeוDBX-R12ואת ה Solid audio F4 וקומפוננט של פוקל אני לא כ''כ זוכר את הדגם אך מחר אדע(המוכר אמר לי שחדש עולה בסביבות ה1300 ש"ח)

המערכת הוצעה לי ממכר של אבי שהוא עוסק בחשמל לרכב ובעל מקום למכירת רמקולים וציוד חשמל לרכב.

הבנאדם אמר לי שהציוד הורד מרכב של בנו עקב שבנו השבית את הרכב ונקנה רכב חדש והמערכת לא הותקנה, הוא עוד הוסיף שהוא יתקין לי את זה באופן מקצועי(עם חיווטים של 8 גייג' ולא 4 גייג' למרות שהבנתי שה4 יותר טובים אך אולי עדיין אני מפספס משהו :roll:). (המערכת אמורה לעלות כולל חיווטים והתקנה בסביבות ה2500 ש"ח).

שוב אני מודה מראש לכל עזרה שהיא כי אני כבר מחפש מספיק זמן ועכשיו לדעתי זה נראה הכי קרוב.

פורסם
שלום חברים יקרים,

אשמח לקבל עצתכם לגבי מערכת שהוצאה לי היום בצהריים.

שאלתי כבר מס' חברים מהפורום באופן פרטי וקבלתי מידע אך הגיע הזמן לשאול גם אתכם!

אז ככה זהו המפרט:

(יד 2 במצב מעולה!)

הציעו לי את המערכת הבאה: סאב וופרו12ואינטשוEarthquakeוDBX-R12ואת ה Solid audio F4 וקומפוננט של פוקל אני לא כ''כ זוכר את הדגם אך מחר אדע(המוכר אמר לי שחדש עולה בסביבות ה1300 ש"ח)

המערכת הוצעה לי ממכר של אבי שהוא עוסק בחשמל לרכב ובעל מקום למכירת רמקולים וציוד חשמל לרכב.

הבנאדם אמר לי שהציוד הורד מרכב של בנו עקב שבנו השבית את הרכב ונקנה רכב חדש והמערכת לא הותקנה, הוא עוד הוסיף שהוא יתקין לי את זה באופן מקצועי(עם חיווטים של 8 גייג' ולא 4 גייג' למרות שהבנתי שה4 יותר טובים אך אולי עדיין אני מפספס משהו :roll:). (המערכת אמורה לעלות כולל חיווטים והתקנה בסביבות ה2500 ש"ח).

שוב אני מודה מראש לכל עזרה שהיא כי אני כבר מחפש מספיק זמן ועכשיו לדעתי זה נראה הכי קרוב.

מערכת בסדר גמור.

פורסם

אף תגובה? :(

בבקשה חברים אני צריך את זה ממש דחוף כי כנראה שמחר אני יסגור את זה כי אז שבת ושבוע הבא קצת עמוס

לי.

פורסם

DRX תתפלא אבל כן עונים לי פשוט בפרטי.

הכל מובן- סאב של Earthquake הדגם של ה1000 וואט ומגבר של סוליד אודיו הגרסא החזקה

יותר של ה900 וואט.

לגבי הקומ' אומנם אין בידי את הדגם המדויק אבל לא אכפת לי שלא תתייחסו אליו אלא רק לסאב ולמגבר.

תודה ושבת שלום

פורסם

מערכת נאה מאוד מכובדת..

באמת בכל סוגי הקומפוננט של פוקל יש צליל איכותי אז ככה שלדעתי זאת מערכת לא רעה בכלל

רק תבדוק שהמגבר יכול לספק לך את העוצמה הדרושה בכדי לחבר עליו את הקומפוננט והסאב הנ"ל (ששמעתי והוא מטורף)

:roll:

• תוכן חדש...