Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב ספורט - עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות רכב ספורטיבי, ידני בסכום של עד 80k

האופציות שאני חשבתי עליהן הן:

1. אימפרזה טורבו

2. סיאט לאון טורבו

- איך הרכבים האלה מבחינת אמינות? (בעיקר של האימפרזה מכיוון שאני מכוון לשנתונים 2000-2002),

- עלויות שנתיות? (ביטוח, טיפולים וכו'?)

- האם יש עוד מכוניות ספורטיביות שכדאי לי לחשוב עליהן?

תודה רבה,

גלעד

פורסם

אמפרזה מהשנתונים האלה בדרך כלל תהיה במצב די גמור , הבלאי שלה יותר גדול מרכב רגיל ורכב בן 7 כבר לא במצב משהו, הלאון בסכום הזה עדיפה לדעתי בגלל שנתון מתקדם ואחזקה זולה בהרבה מהאימפרזה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

בד"כ עדיף רכב משנתון כמה שיותר גבוהה, אלה אם כן יש לך דרישות ספציפיות כמו למשל הנעה של 4*4 , ואז אתה צריך להתפשר. השאלה מה אתה מחפש ברכב , מה הדרישות הבסיסיות שלך מהרכב שתקנה ולאיזה שימוש הוא נועד.

בסכום שלך אתה יכול למצוא קופרה כמעט חדשה דבר שגם יכול לבוא בחשבון מכיוון שהוא יחסית אמין וזול לקניה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

הי,

בתור בעלים של איביזה FR הייתי ממליץ לך בחום לנסות ולמצוא אחת שכזו משנתון 05.

הרכב יחסית חדש ותוכל למצוא אחת מיד ראשונה וק"מ נמוך.

כח לא חסר לה - בעיקר אם כבר התקינו צ'יפ ואם לא אז אתה תעשה זאת תוך זמן קצר.

ההתנהגות היא הצד החלש שלה אבל ב5K ניתן לפתור זאת עם קפיצים/בולמים טובים.

מאוד ממליץ לך לקחת סיבוב ממשהו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בד"כ עדיף רכב משנתון כמה שיותר גבוהה, אלה אם כן יש לך דרישות ספציפיות כמו למשל הנעה של 4*4 , ואז אתה צריך להתפשר. השאלה מה אתה מחפש ברכב , מה הדרישות הבסיסיות שלך מהרכב שתקנה ולאיזה שימוש הוא נועד.

בסכום שלך אתה יכול למצוא קופרה כמעט חדשה דבר שגם יכול לבוא בחשבון מכיוון שהוא יחסית אמין וזול לקניה

bigyr - אין לי דרישות ספציפיות כמו 4*4, למעט הרצון לרכב ידני.

אני פשוט רוצה רכב חזק ומהנה להנהיגה - בתור אחד שקורא מגזינים שרק מהללים את האימפרזה טורבו רציתי אחת כזו - אבל בדיוק כמו שאתה ציינת גם אני מפחד מהשנתונים הנמוכים שהתקציב שלי מכוון אליהם...

אז מה ההמלצה? FR או קןפרה?

תודה לכל המגיבים,

גלעד

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לשקול גם גולף GTI שנת 2002 בערך. (תתכונן לשלם מעל המחירון)

אותו מנוע כמו של האיביזה FR ,רק מפנק ואיכותי יותר ובעל התנהגות כביש בטוחה ועדיפה לדעתי.

הייתי ממליץ לך לחפש גם לאון, אבל אין להשיג כאלה , עקב כך שנמכר מספר מועט שלהן כחדשות,

ואם כבר השגת, נדרש עליה מחיר בלתי סביר.

אני אישית עמדתי גם בפני בחירת רכב בתקציב זהה לפני מספר חודשים. לאחר ששקלתי, בדקתי ונסעתי בכל אחת מהאלטרנטיבות האפשריות,

החלטתי שאני מעדיף גולף GTI משנתון ישן על פני איביזה/לאון צעירה ב3-4 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בתקציב הזה אתה יכול לשקול גם גולף GTI שנת 2002 בערך. (תתכונן לשלם מעל המחירון)

אותו מנוע כמו של האיביזה FR ,רק מפנק ואיכותי יותר ובעל התנהגות כביש בטוחה ועדיפה לדעתי.

הייתי ממליץ לך לחפש גם לאון, אבל אין להשיג כאלה , עקב כך שנמכר מספר מועט שלהן כחדשות,

ואם כבר השגת, נדרש עליה מחיר בלתי סביר.

אני אישית עמדתי גם בפני בחירת רכב בתקציב זהה לפני מספר חודשים. לאחר ששקלתי, בדקתי ונסעתי בכל אחת מהאלטרנטיבות האפשריות,

החלטתי שאני מעדיף גולף GTI משנתון ישן על פני איביזה/לאון צעירה ב3-4 שנים.

אם אני מגיע לשנתון של 2002 אני כבר מעדיף אימפרזה.

אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לאמינות אימפרזה מהשנתונים 2000-2002 - קראתי כאן על מנועים מתפוצצים ועוד בעיות - עד כמה הדברים האלה באמת קורים?

תודה רבה על התגובות

פורסם

בתקציב שלך לדעתי רק איביזה FR05 במצב טוב- גם חדשה גם אחלה אוטו וגם יעילה לשיפורים

אימפרזה יקרה מידי בשבילך, שלא נדבר על עלויות האחזקה...

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
bigyr

אז מה ההמלצה? FR או קןפרה?

תודה לכל המגיבים,

גלעד

הקופרה טובה יותר מהFR בכל ההבטים, מנוע חזק יותר. מתלים טובים יותר.

מה שכן, יהיה לך יותר קשה למצוא קופרה 2005.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הצעתי לך, תנהג על שני הרכבים ותחליט מה מתאים לך ובמה אתה מעוניין להשקיע זמן ואנרגיה כדי למצוא ספסימנט שישביע את רצונך.

כשאני נקלעתי לפני שנתיים לדילמה בה אתה נמצא, נהגתי על לאון טורבו ועל אימפרזה.

הבחירה שלי היתה בסובארו.

מרגע שהמטרה היתה ברורה- כל שנשאר היה השקעת זמן, אנרגיה והרבה סבלנות בכדי למצוא רכב שיעמוד בקריטריונים שלי.

רק אחרי חודשיים וחצי מצאתי, אבל אני על הרכב עד היום ומרוצה עד הגג.

לעניין אחזקה- תלוי בך ורק בך. אכן הסובארו עלולה לשחוט את הכיס לנהג אשר לא מודע למגבלותיה, מאידך עם קצת מודעות ובגרות תגלה שהסובארו תשאיר לך אחרי הנסיעה חיוך על הפרצוף גם הרבה אחרי שתצא מהרכב.. שוב, תלוי בנהג ובנהיגה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שתמצא את הרכבים שרצית במחיר של עד 80,000

אימפזה wrx או sti עד שנת 2002 היא יותר יקרה ולא נראה לי שתמצא ב80,000 ואם תמצא היא תהיה במצב לא הכי טוב.

סיאט לאון היא גם תהיה סיפור לא זול בהתחשב לרצונות שלך

שלומי.

• תוכן חדש...