Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי ללכת לחפש גלגלים בפירוקיות ?

אם כן אז מבחינת רכב שעבר תעונה ואני מעניין בגלגלים שלו באילו מקרים ישר לפסול (תעונה חזיתית,צדדית..)?

או שי אין לזה משמעות ושאלה הזאת..."לא קשורה"

פורסם

אני לא הייתי עושה דבר כזה. אתה לא יכול לדעת, איזה כחות פעלו על הג'אנט בזמן התאונה.

יכול להיות שהחומר של הגאנ'ט ,עבר כזאת טראומה שלא נראת לעין. אבל יכולה לגרום לג'אנט להסדקאו להשבר לך הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.

אני הייתי משאיר את הג'אנט הזה לסוחרי מתכות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אני לא הייתי עושה דבר כזה. אתה לא יכול לדעת, איזה כחות פעלו על הג'אנט בזמן התאונה.

יכול להיות שהחומר של הגאנ'ט ,עבר כזאת טראומה שלא נראת לעין. אבל יכולה לגרום לג'אנט להסדקאו להשבר לך הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.

אני הייתי משאיר את הג'אנט הזה לסוחרי מתכות.

למה הבדיקה בפנצ'ריה לא יכולה לזאות את זה? הם בודקים רק איזון?

פורסם
למה הבדיקה בפנצ'ריה לא יכולה לזאות את זה? הם בודקים רק איזון?

א)לא נראה לי שבעל הפירוקייה יתן לך לבדוק את הג'אנטים בפנצ'אריה.

ב)לא הייתי סומך על פנצ'אריה בקטע הזה. זה בטיחות עם ג'אנט יקרוס לך במהירות בין עירונית חס וחלילה טפו טפו טפו.-

הקופת חולים שלך תפשוט רגל, מחירי הפלטינות יעול ב30% אחוז ולראש מחלקת פה ולסת בבית לוינשטיין תיהיה עוד פלאסמה 50אינץ בחדר של הילד שלו.:lol:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

גלגלי סגסוגת הם עדינים יחסית כך שאם היה קורה להם משהו קיצוני בתאונה הם היו משתפשפים\נסדקים\נשברים

אם ויזואלית הם שלמים והכל נראה תקין לחלוטין הדבר היחיד שצריך לבדוק זה שהפנצ'ריה מצליחה לאזן אותם וזהו סע לשלום

• תוכן חדש...