Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס תעשה טובה אבל אתה פשוט מזיין את השכל. סליחה על הבוטות אבל נמאס כבר לקרוא את השטויות שלך. אני אדבר באיזה שפה שבא לי כולל בצ'רקסית שאני לא יודע. אותי מעצבנים אנשים כמוך שאומרים לאחרים מה לעשות. תתעסק בעניינים שלך ולא מי מדבר באיזה שפה ליד מי ולאן הילדה הולכת לגן. כשלך יהיו ילדים מצידי תלמד אותם לדבר רק עברית, אני מבטיח לך שרק עם השפה העברית היא תגיע רחוק מאוד (שכונת התקווה זה גם רחוק). עז אז שב בשקט ואל תתן עצות באיזה שפה לדבר.

אהה כן ורוסיה ניצחה במלחמת העולם ה-2. אם לא רוסיה סביר להניח שאתה כעת היית חי לך בארחנטינה או כל מקום אחר וישראל היה רק שם של מישהו מהתנ"ך.

ROOONEEYY

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשלך יהיו ילדים מצידי תלמד אותם לדבר רק עברית, אני מבטיח לך שרק עם השפה העברית היא תגיע רחוק מאוד (שכונת התקווה זה גם רחוק).

כאילו מה אתה מזלזל בשפה העברית או מה?

עדיף לדעת עברית (כדי לדבר בארץ) ואנגלית (בכל העולם).

לדעתי לדעת רוסית, צ'רקסית אם כבר העלית את הנושא שום דבר לא יעזור!!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני אמנם "נכנס" לדיון הזה באיחור (רק עכשיו ראיתי אותו) אבל שתי תגובות של משתמש אחד בתחילת השרשור (מודה - לא קראתי את כל השרשור) עצבנו אותי במיוחד:

תשמע, אולי היחס של צעירים וסלבריטאים במדינה הזאת כלפי הצבא ישתנה, כאשר הצבא יפסיק לזרוק *** ויתחיל להתחשב אפילו במקצת בצרכים וברצונות של המלש"בים בצעירים.

אני למשל הייתי אמרו להתגייס במרץ, ונרשמתי כבר לקורס פסיכמוטרי.

פתאום ללא כל אזהרה מוקדמת הקדימו לי את הגיוס לנובמבר ושום פנייה מצידי לדחות את הגיוס וללמוד לפסיכמוטרי לא עזרה.

ביטלתי את הקורס ועכשיו אני מבואס בגלל הצבא ומוכן לעשות הכל כדי להיות ג'ובניק ולעשות 5-9 יומיות למרות שיש לי פרופיל קרבי.

לפני שהצבא דפק אותי ככה רציתי להיות קרבי ועכשיו כל המוטיבציה ירדה לי.

אני מסוגל להבין גם את הסלבריטאים וגם את בר רפאלי (לפחות בקטע של הצבא, לא בשאר הדברים שהיא אמרה), כי הצבא לא מתחשב בהם ובצרכים שלהם והורס להם את ההתקדמות המקצועית בחיים.

צבא ההגנה לישראל לא צריך להתחשב בצרכים וברצונות המופלצים של המשתמטים למיניהם. הוא צריך להגן על המדינה ובשביל זה, מה לעשות, הוא צריך את מיטב בחוריה. הצבא לא צריך להתגמש לפי אנשים כמוך, שרוצים לעשות פסיכומטרי או ניתוח קוסמטי או לא יודע מה, כי אז הגיוס לצבא יהפוך לשוק. בנוסף, אם אתה כל כך חלש אופי וילדותי שאם אתה לא מקבל כל מה שאתה רוצה אתה צועק "שוברים את הכלים ולא משחקים" - אז אתה זה שיוצא פה לא בסדר, לא צה"ל. הקדימו לך את הגיוס אז פתאום אתה לא רוצה להיות קרבי? רוצה לעשות דווקא? לאנשים כמוך מגיע שידפקו אותם בעבודה הכי מסריחה ומשעממת בצבא (ותאמין לי, יש הרבה כאלו).

בר רפאלי היא אזרחית מדינת ישראל וככזאת היא צריכה לשרת בצה"ל כמוני וכמוך. זה שהיא בחרה בדרך אחרת זו זכותה, אפילו אם היא עשתה זאת בצורה מבישה למדי.

אם הצבא יתחשב ברצונות ובצרכים של המלש"בים הוא רק ירוויח מזה חיילים עם מוטיבציה ורצון לשרת בקרבי, במקום חיילים שבוזים שסופרים את הימים עד לשחרור ומנסים להוציא כמה שיותר גימלים ולברוח מקרבי.

מה הצבא הרוויח מזה שהוא הקדים לי את הגיוס ודפק לי את ההתקדמות בחיים? במקום חייל עם מוטיבציה לקרבי הוא קיבל חייל שמוכן ללכת לכלא הצבאי בשביל ג'וב.

רואים שאין לך כל הבנה באיך דברים עובדים. הצבא הוא לא תוכנית כבקשתך ואם יהיה כך, המצב יהיה חמור מאוד. ד"א, הוא גם לא דפק לך את ההתקדמות בחיים. גיוס מוקדם זה גם שחרור מוקדם יותר - אחרי השחרור תעשה קורס פסיכומטרי, מה הבעיה? אם עכשיו אתה מוכן לשבת בכלא בגלל זה, אתה אידיוט.

ד"א, בחזרה לנושא המקורי - בר רפאלי יפיפייה מהממת, בתמונות וגם במציאות. בחורה לא הופכת לדוגמנית על אם היא סתם יפה, ואם היו מסתובבות ברחוב בחורות יפות כמוה על ימין ועל שמאל, אני משוכנע שמצב הרוח הלאומי היה משתפר פלאים :wink: (עם זאת, היא בהחלט גילתה את פרצופה האמיתי והדי מכוער אם מה שמייחסים לה בכתבה נכון).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כשלך יהיו ילדים מצידי תלמד אותם לדבר רק עברית, אני מבטיח לך שרק עם השפה העברית היא תגיע רחוק מאוד (שכונת התקווה זה גם רחוק). עז אז שב בשקט ואל תתן עצות באיזה שפה לדבר.

מצטער, אבל אני מדבר ספרדית, עברית ואנגלית כשפת אם. האחיינית שלי גם תדבר בכל השפות האלו. מה שמעצבן אותי זה לא שהיא מדברת רוסית. מצידי שתדע את כל השפות בעולם. אנחנו גם מלמדים אותה קצת ספרדית. מה שאני אומר זה שאם היא נולדה בארץ, שתדע עברית כשפת אם. היא יכולה לדעת ספרדית ורוסית, אבל שפת האם שלה צריכה להיות עברית בלי מבטא זר.

אני עליתי בגיל שנתיים לארץ ולמדתי עברית כשפת אם. בגיל 12 חזרתי לצ'ילה ודיברתי בספרדית מחוץ לבית ולא בעברית (אפילו שהייתי בבית ספר יהודי). כיום אני גר פה ושוב אני מדבר בעברית.

כל מה שאני אומר זה שאם רוצים לגור פה ולהוליד פה ילדים, שלפחות ידעו עברית כשפת אם.

מפריע לי ללכת לעשות בייביסיטר ולא להיות מסוגל לתקשר עם האחיינית שלי. מפריע לי כשפונים אלי ברחוב וחושבים שאני מפגר כי אני לא עונה ברוסית. מפריע לי שמשאירים לי פתקים של "אתה מוכר את האוטו?" על האוטו, והם כתובים ברוסית.

אהה כן ורוסיה ניצחה במלחמת העולם ה-2. אם לא רוסיה סביר להניח שאתה כעת היית חי לך בארחנטינה או כל מקום אחר וישראל היה רק שם של מישהו מהתנ"ך.

זה בדיוק סוג השטויות שאני מתכוון אליהן. רוסיה היא לא מרכז העולם. גם בלי האמריקאים ישראל כבר לא הייתה קיימת. אז מה?

רוסיה לא הגיעה ראשונה עד ברלין במלחמת העולם השנייה? כן, קוראים לזה שיתוף פעולה אסטרטגי בין כל בעלות הברית.

עזרה או לא עזרה אבל איך ישראל הייתה נראית בלי הרכבת האווירית מהאמריקאים במלחמת יום כיפור? לא דיברנו על יום כיפור.

ולכל הרוסים (האמיתיים), יותר נוח לדבר ברוסית, הם גאים יותר לדבר ברוסית, ודווקא כשהם מדברים ברוסית הם מרגישים תחושת שייכות. שייכות למה? לא נראה לך מוזר שאני אקבל מכות כי אני מדבר בספרדית ושאנשים פונים אלי ברחוב ברוסית ומתעצבנים כשאני עונה בעברית?

הם מעדיפים להיות אמיתיים ברוסית מאשר מזוייפים בעברית.

אנשים שיורדים מהארץ ממני לא יקבלו כבוד אפילו אם הם יחזרו.

לדעתי, אתה יהודי= תשאר בארץ.

אתה לא יהודי= אתה מוזמן לטוס מפה.

אני ממש לא מסכים איתך. אני ירדתי מהארץ מסיבות כלכליות ב1996 וחזרתי ב2003. עכשיו ההורים שלי גם חוזרים, והאחיות שלי חזרו בשנתיים האחרונות.

אין לך כבוד גם לזה? זה לא שהתביישנו בלהיות יהודים, אבל אני לא רואה למה אני צריך להגביל את החיים שלי למדינה אחת תמיד, ולגור במקום אחר זה בגידה. כרגע ישראל זה המקום שאני רוצה לגור בו, אבל אולי עוד כמה שנים לא.

פורסם
blavie

ההורים שלי גם עלו לארץ מרוסיה (ליתר דיוק קווקז).

ומה שאתה אומר, כל מה שאמרת בעצם אנחנו אישית לא כאלה!

ההורים שלי עובדים קשה מאוד כדי לפרנס, ומוותרים על הרבה דברים העיקר שיהיה לנו.

אני אומר את זה, כדי שלא תכליל את כל האנשים שעלו מרוסיה, זה נכון מה שאמרת.

נגיד ככה, סטראוטיפ שחורשים עליו...

ואני אגיד דבר אחר, אנחנו יהודים! באנו לארץ כי אנחנו יהודים והארץ היא של יהודים.

אז למה הרוסים, שהם לא יהודים באים לארץ?! כאלה רוסים צריך להעיף.

ואני בטוח שרוסים שהם לא יהודים הם אלה שעושים בעיות וחוליגנים נגיד ככה.

כתבתי עוד בתגובה הראשונה שמתייחסת לסוגיה הזאת, שאני מודע לזה שיש עולי ברית המועצות שהשתלבו בצורה נהדרת בארץ ואין לי שום בעייה איתם - הבעייה שלי היא עם קומץ מסויים.

למה מי אתה שתגיד לי איזה תרבות לחיות ובאיזה שפה לדבר?

אני יחייה פה כי אני יהודי ומצידי אני ידבר רוסית כל היום, פה זה דמוקרטיה לא?

סליחה? למה מי הוא?

מה שהוא אמר מייצג בדיוק את מה שבכית עליו מקודם.

מה ציפית? לבוא לישראל, להמשיך לחיות כמו ברוסיה ושהכל יסתדר ויהיה טוב?

מכיר את הפתגם "ברומא תתנהג כרומאי"? אחרכך אל תזבל בשכל שקשה לאנשים כמוך להשתלב בחברה ושדוחים אותם - אתה זה שמקיא את עצמך מהחברה ולא היא אותך.

אם היית מנסה קצת להשתלב, היית רואה שזה קלי קלות אם תרצה בזה - עובדה, אתה אפילו לא מנסה לסגל לעצמך את השפה, שזה הא' ב' בלתקשר ובלי זה אין לך שום סיכוי להשתלב.

כמוך יש עוד המון, שמנסים לשמור בדיוק על אורך החיים הרוסי שהיה להם לפני רק בא"י - יש לי חדשות בשבילך, זה בלתי אפשרי.

אל תבכה אחרכך שאתה לא מצליח להשתלב בחברה - אתה לא מנסה בכלל.

פרנקוס תעשה טובה אבל אתה פשוט מזיין את השכל. סליחה על הבוטות אבל נמאס כבר לקרוא את השטויות שלך. אני אדבר באיזה שפה שבא לי כולל בצ'רקסית שאני לא יודע. אותי מעצבנים אנשים כמוך שאומרים לאחרים מה לעשות. תתעסק בעניינים שלך ולא מי מדבר באיזה שפה ליד מי ולאן הילדה הולכת לגן. כשלך יהיו ילדים מצידי תלמד אותם לדבר רק עברית, אני מבטיח לך שרק עם השפה העברית היא תגיע רחוק מאוד (שכונת התקווה זה גם רחוק). עז אז שב בשקט ואל תתן עצות באיזה שפה לדבר.

זה לא בגלל שמפריע לו לשמוע שפות אחרות והוא לא אומר לך מה לעשות.

הוא הציג בפניך עובדה, שלא תלויה לא בו ולא בי.

אם לא תסגל לעצמך יכולת דיבור ראויה בעברית - בחיים לא תצליח להשתלב כמו שצריך בחברה.

גם לי זה מפריע, שיש כאלו שעלו לפני עשרות שנים - מדברים רוסית שוטפת, אבל בעברית הם יודעים אולי 10 מילים.

לא בגלל שמפריע לי לשמוע רוסית, אלא בגלל העובדה שהם לא מנסים בכלל לשלב את עצמם בחברה - ואחרכך בוכים וטוענים שהחברה הישראלית לא מוכנה לקבל אותם.

כמו שכתבתי ל VOLK - אתה רוצה להשתלב? תשלב את עצמך, אף אחד לא יבוא ויעשה את זה בשבילך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני השתלבתי, יודע עברית ברמה מצויינת, וכל זה.

אוהב לחיות ברמת חיים גבוה מה שלרוב אין שמה.

אבל אני רוסי, שמעדיף תמיד רוסית על עברית, את זה אי אפשר לשנות.

וממש אבל ממש מצויין לי ככה.

והכי מציק, אתה ואתם כל הזמןתוקפים את חוסר ההשתלבות של הרוסים, למה אף אחד פה לא אומר מילה על האתיופים, שרצוחים על ימין ועל שמאל בגלל שלא השתלבו?

פורסם

ואין עם זה שום בעייה!

הבעייה היא, עם כאלו שמוותרים מראש על העברית - באים לארץ ונשארים עם הרוסית בגלל שכל הסביבה הקרובה שלהם (שרק אותם הם מכירים בבואם לארץ) דוברי רוסית.

ואז המעגל לא נגמר - בחיים לא יצא להם להכיר טוב ישראלים צברים, בגלל כשל השפה.

אלו, בוכים אחרכך שהחברה הישראלית לא מקבלת אותם ולא נותת להם להשתלב - אלו הם שלא מנסים להשתלב בכלל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

האתיופים הם סוגיה שונה לגמרי.

הרציחות הן חלק מהתרבות שלהם, ולמרות שזה ממש לא מקובל על רוב החברה הישראלית, כל עוד זה בתוך תוכם, אין מה לעשות בעניין.

מצד אחד לזקנים האתיופים יש בעיות אמיתיות של צורת חשיבה שאי אפשר לשנות והיא שונה מדי מהישראלית, אבל תראה לי צעיר שחור אחד ממוצא אתיופי (אני בכוונה לא קורא להם אתיופים, כי הם ישראלים צברים) שלא יודע לדבר עברית באופן שוטף.

הדורות של המבוגרים זה משהו אחד, ולא הייתי מצפה מסבא שלי לדבר עברית אם הוא היה עולה כיום לארץ, אבל אני מדבר על הדורות של הצעירים יחסית (מאלו שנולדו פה ועד אלו בגיל 45) שלא רוצים להשתלב.

זה גם לא עניין של להיות נגד רוסים, אלא נגד התנגדות כללית להטמעות בתוך החברה.

הייתי רוצה לראות מה הייתם אומרים אם הייתה נפתחת חנות בשר שכל השלטים בה בספרדית וכל העובדים הם דרום אמריקאים שמדברים אל כל הלקוחות בספרדית. ככה אני מרגיש בטיב טעם ובחנויות אחרות.

אם היו פותחים חנות כזאת, היינו רואים הרבה קהילות זועמות.

פורסם

אה, הממ, כן, רציתי רק להגיד שאין לי דעה בנושא.

אבל אם אני כבר פה, אז יש שרשור מעניין דלת ממול: ממש כאן.

את המשך הדיון על "מדינת ישראל: משתמטים והעלייה מהתפוצות - לאן?" אפשר לעשות פה.

אבל לדעתי יותר כיף בשרשור השני :wink:

פורסם

תפתחו מצידי 1000 חנויות, הדמוקרטיה מאפשרת לכם לדבר באיזה שפה שאתם רוצים, לי זה אישית לא יפריע, לי יש המון חנויות אחרות שבהם אני יכול לקנות בשר איכותי.

ואני לא מבין אותך, אתה כאילו דוחף בכל הודעה שאתה גאה שאתה ספרדי או דרום אמריקאי, ויופי, באמת, אבל כשאתה נכנס לחנות רוסית במקור כמו טיב טעם אתה צריך להבין שייתייחסו אליך אחרת בתור ישראלי, אין מה לעשות.

בדיוק כמו שאני נכנס למרכז שירות של אוראנג' בגופיה, אבל מה אכפת לי.

ואגב לגבי האתיופים הצברים, אותה בעייה יש עם הרוסים, אלה שעלו בשנת 91 ויש להם ילדים שנולדו פה, לא יודעים מילה ברוסית, לא יודעים מה הבירה של רוסיה בכלל, זה מגעיל, כשאין זיקה למקורות, לערכים טובים שבהו מישם, ולדרך חיים שטובה יותר מהישראלית זה פשוט מגעיל.

פורסם
תפתחו מצידי 1000 חנויות, הדמוקרטיה מאפשרת לכם לדבר באיזה שפה שאתם רוצים, לי זה אישית לא יפריע, לי יש המון חנויות אחרות שבהם אני יכול לקנות בשר איכותי.

ואני לא מבין אותך, אתה כאילו דוחף בכל הודעה שאתה גאה שאתה ספרדי או דרום אמריקאי, ויופי, באמת, אבל כשאתה נכנס לחנות רוסית במקור כמו טיב טעם אתה צריך להבין שייתייחסו אליך אחרת בתור ישראלי, אין מה לעשות.

בדיוק כמו שאני נכנס למרכז שירות של אוראנג' בגופיה, אבל מה אכפת לי.

ואגב לגבי האתיופים הצברים, אותה בעייה יש עם הרוסים, אלה שעלו בשנת 91 ויש להם ילדים שנולדו פה, לא יודעים מילה ברוסית, לא יודעים מה הבירה של רוסיה בכלל, זה מגעיל, כשאין זיקה למקורות, לערכים טובים שבהו מישם, ולדרך חיים שטובה יותר מהישראלית זה פשוט מגעיל.

זה בדיוק העניין, אני רוצה שייתייחסו אלי כמו אל ישראלי ולא כמו אל רוסי.

ולא, דרך החיים של רוסיה היא לא יותר טובה משל ישראל. אולי היא שונה, אבל יותר טובה היא בטוח לא.

הורים שאין להם קשר לילדים חוץ מענייני משמעת, שחיתות בכל מקום ואפילו מקובלת מאוד, רצח ברחוב, זנות, שיכורים ברחוב, סמים, מאפיה... אלו דברים שרואים ברוסיה וגם כאן, אבל אי אפשר אפילו להשוות. שם זה הרבה יותר גרוע, וזה חלק מהתרבות, כי ככה המדינה שם מתנהלת. אלו השרידים מהקומוניזם ומהדיקטטורה.

פורסם

וזה בדיוק מה שיש בישראל, ויתחזק עוד ועוד בזמן הקרוב.

כי ברוסיה יש כזאת מערכת ענישה שהפושע הכי קשה פה בארץ הייה מתאבד בכלה עם כזאת שיטה.

ואיזה שטויות, בתקופת ברית המועצות בעיקר בשנות ה 60-80 הפשיעה ירדה כמעט לאפס, תתפלא, דרך החיים המקובלת הייתה לסיים בית ספר, אוניברסיטה, למצוא אישה טובה, ללדת 2 ילדים ולחיות את החיים בשקט.

בשנות ה 80 הכל התחיל להתדרדר, בעיקר בגלל ההשפעה מארצות הברית, והבעיות מבית, ואז בא בחור דייטיפש בשם גוברצ'וב וללא שום תכנון פשוט פירק את ברית המואצות, רוסיה נשארה כמעט ללא כלום, כל מה שנשאר הלך לכנופיות שהשתלטו על הכל, כולל על הצבא ומחרו נשק שיכול לספר את צבא ישראל לכמה עשורים.

בדיוק בגלל אותן כנופיות שהתאשרו מהר, המון אנשים התחילו לראות בפשע כדבר משתלם, ובסופו של דבר הלכו אליו, קצת אחרי שנות ה 2000 בא בחור בשם פוטין, שהתחיל לז**ין את כל הפושעים האלה.

תאמין לי, מה שאני רואה בישראל, פה ספורט לאומי זה לאכול בלי הפסקה ולקלל את כולם, האופנה הלאומית זה טייץ על בחורה ששוקלת 100 קילו וקרוקס כתום לא משנה על מה.

קיצור,בישראל יש גם רציחות ברחוב, בכמויות לא קטנות דווקא, זונות ברחוב, ולא לא רק רוסיות, והרבה שיכורים ברחוב, ולא רק רוסים.

הבעייה שאין איזה שוט ממשלטי שיעצור את זה.

למה לעזעזל אי אפשר לעשות פה מערכת ענישה נורמאלית וקיצונית?

פורסם

אלו בדיוק ההבדלים בין המנטליות שלך והמנטליות הישראלית הנפוצה.

מצד אחד כן, צריך להעניש, אבל אתה מאמין בדיקטטורה ובביטול חופש הביטוי, התנועה, ומי יודע מה עוד.

אני מנחש שאתה בן 19 או 20 ועדיין לא לומד באוניברסיטה. רק שתדע, יש משהו שקוראים לו דמוקרטיה, ועם כל הסבל שבדבר, זה מה שיש פה. רק תזכור שברוסיה ובמדינות אחרות אתה יכול לשחד עדיין שוטר בשביל שלא יתן לך דו"ח, אבל אם אין לך כסף אז אתה תידפק.

עד שאנשים כמוך לא יבינו שאנחנו לא חיים במדינה "מדהימה מבחינה תרבותית" כמו רוסיה, אבל שזה מה שיש פה, ויפסיקו להסתכל על הישראליות בזלזול, לא נגיע לכלום ואתם תרגישו כמו אנשים מבחוץ.

אני רק מקווה שהילדים שלך יהיו ישראלים שיודעים רוסית ולא רוסים שיודעים קצת עברית וחיים בארץ.

פורסם

אני מעל ל 20 ובטוח שמעל ל 19, עברתי לא מעט בחיים בעיקר בישראל, ומכאן כל הדעות השליליות,אז מה? מותר...

אני לא מאמין שדיקטטורה היא צורת השלטון הטובה ביותר, אבל בהחלט מסכים שאפילו דקטטורה עדיפה על פני הדמוקרטיה המדומה והחלשה שיש בישראל.

אני מאמין שע"י הפיכה קטנה ניתן להשיג הרבה, ומאמין שע"י סילוק כמה אנשי מפתח בממשלה ניתן להעיף כמעט את כל השחיטות.

לא בהרכח דיקטטורה, אבל גם לא דמוקרטיה, ואגב חופש ביטוי, זהו נשק מאוד מסוכן אין לך מושג עד כמה.

אבל עזוב, זה לא יקרה כי הישראלים מפונקים ולמדו לחיות בבועה.

אתה לא מבין, רוסים לא מזלזלים בישראלים, הם פשוט לא מכבדים אותם,לא מעריכים, ובכלל שונאים את התרבות הזאת.

שוב, פה אני רוצה לציין שיש המון ישראלים טובים, באמת, יוצא לי כל יום לפגוש עשרות כאלה, אנשיחם לא מפונקים שמאמינים בעבודה קשה ומעריכים את כולם בזכות מי שהם.

אבל קיבינימט יש פה כאלה חארות, כל החיות המפונקות והצעקניות האלה שלא יודעים להתנהג מתלבשים כמו לייצנים ומתנהגים לכולם כמו חרא, הם בדיוק כמו המיעוט שלנו שהורס לכולם.

הבעייה שהמיעוט שלנו משוטט בעיקר בלילה, ואת הזבל שלכם אתם מרשים לו להסתובב כל היום בחוץ.

אני פשוט עובד באבטחה בקניון מסויים, ויוצא לי לראות אלפי אנשים כל יום, ודווקא עם החיות המפונקות האלה יש לי בעייה, בתכלס.

לא עם ערבים לא מרוקאים לא תימנים לא אתיופים לא רוסים לא קווקזים לא צ'רקסים ולא אף אחד.

• תוכן חדש...