Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום קניתי רכב, פונטו ספייס שנת 2003.. מלאכית קטנה עם דפיקה גדולה.

שאלתי: כמה לדעתכם אמור לעלות תיקון של מכסה מנוע? (מצורף קובץ עם תצלום הדפיקה).

תודה. :)

דפיקה.JPG

פורסם

אני מוכן להגיע לכל מקום, ובפרט ליפו, בתנאי שאיכות ומחיר התיקון, שווים את זה.

אגב, יש לי שאלה שאולי תשמע טפשית, אבל ננסה :) ..

בפונטו ספייס יש פנסי קסנון. הבנתי שיש כמה עוצמות של פנסים, וככל שהפנס יקר יותר ואיכותי יותר, כך הוא מפיק אור לבן ו"נקי" יותר.

(http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-05/news/fg11697-tech-xenon.php)

שמתי לב שלחלק מרכבי הפונטו יש אור כחול-סגול, ולחלק לא.

מה עליי לעשות במידה וארצה פנסים כאלו, איזה חלק צריך להחליף, היכן ניתן להשיג אותו, ומהי העלות (סדר גודל) ?

תודה.

פורסם

תתחדש!

אני מאמין שהקסנון לא היה קשור פה, מה שכן מומלץ לשקול זה פוליש לפנסים הקידמיים (פוליש לפלסטיק) כדי להחזיר להם את השקיפות, חפש בפורום לגבי זה. אולי יש לך נורות COOL BLUE או משהו בסגנון שגורם לאור כחול יותר ?

וקוריוז לסיום:

בתמונה שצילמת ברח' הרא"ה, רואים בצומת את השלט שעירית רמת גן דאגה לתלות לפני סוכות, ובו התושבים מתבקשים שלא לגזום את עצי הדקל לשם סכך.... :-D

פורסם
אני מוכן להגיע לכל מקום, ובפרט ליפו, בתנאי שאיכות ומחיר התיקון, שווים את זה.

אגב, יש לי שאלה שאולי תשמע טפשית, אבל ננסה :) ..

בפונטו ספייס יש פנסי קסנון. הבנתי שיש כמה עוצמות של פנסים, וככל שהפנס יקר יותר ואיכותי יותר, כך הוא מפיק אור לבן ו"נקי" יותר.

(http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-05/news/fg11697-tech-xenon.php)

שמתי לב שלחלק מרכבי הפונטו יש אור כחול-סגול, ולחלק לא.

מה עליי לעשות במידה וארצה פנסים כאלו, איזה חלק צריך להחליף, היכן ניתן להשיג אותו, ומהי העלות (סדר גודל) ?

תודה.

האור הסגלגל שאתה רואה נובע מכך שהפנסים ברכב מאירים דרך עדשות ולא רפלקטורים. מזוויות שונות האור נראה בגוונים שונים.

!AWDSOME

פורסם
האור הסגלגל שאתה רואה נובע מכך שהפנסים ברכב מאירים דרך עדשות ולא רפלקטורים. מזוויות שונות האור נראה בגוונים שונים.

האם הכוונה היא שלחלק מרכבי הפונטו יש עדשות שדרכן משתקף האור הסגלגל, ולחלק לא?

האם ניתן לרכוש עדשות כאלו?

פורסם

בין השנים 2001 עד 2003 כולל, דגמי MK2 ("ספייס" בישראל), כמו שרכשת אתה, לכל הרכבים יש אותם סוגי פנסים.

האור הוא לא סגלגל, אלא לבן, כמו אצל שאר הרכבים על הכביש.

נסה פעם להסתכל על עדשת מצלמה מקרוב מזוויות שונות ותראה את אותה תופעה בדיוק.

!AWDSOME

פורסם

אוקיי,

אז רק בשביל לעשות סדר, שתי שאלות:

1. הבנתי שלפונטו ספייס בעצם אין תאורת קסנון, אלא רק אופטיקה עגולה כזו, עם נורת הלוגן. נכון?

2. ראיתי ונהגתי על רכבי פונטו ספייס, שבהם אלומת האור לבנה, אך בחלקה העליון, יש פס דק בצבע כחול סגול. אצלי ברכב, האלומה אינה כזו, ואני מאוד רוצה שתהיה כזו. האם עליי לקנות אופטיקה אחרת לפנס? (אם לא, אז מה כן? ..)

תודה. :)

פורסם

1. כן

2. לפי התמונה שפרסמת אפשר לראות שהפלסטיק של הפנסים שלך עכור. אם תטפל בזה זה יכול לעזור. בנוסף, אפשר ואף רצוי לרכוש נורות הלוגן איכותיות שמפיקות אור לבן ולא צהבהב.

!AWDSOME

• תוכן חדש...