Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

blavie היקר, אל תכתוב דברים שאין לך מושג לגביהם, בבקשה.

כשכתבתי "חלק", התכוונתי לחלק. לא לכל השאר.

נוצר מצב שבו עזבו מספר מנהלים, חלק מסיבות כאלו וחלק מסיבות אחרות.

איש איש וסיבותיו הוא, מי שביקש שידעו את סיבותיו עשה זאת בדרכו שלו, במקומות שבהם הוא מצא לנכון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מעריך שבפורום החדש ה'מקצועי' שנפתח ואשר אינו חשוף למי שאינו מומחה או בעל מקצוע לפי הגדרת הפורום, די מרתק והרבה יותר פורה מאשר בפורום הטכני ה'רגיל', והשתתפות בעלי המקצוע שם הרבה יותר בולטת מאשר פה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם שמר קשיש, אני בר מינן, אופיר יעלה לך ביוקר

אירית

פורסם
אם שמר קשיש, אני בר מינן, אופיר יעלה לך ביוקר

אירי

שלום .

שיימר לא קשיש שיימר סמרקצ' תייר

ואם אני אתפוס אותו אני אקרע אותו לגזרים!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...