Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מאמין שגם דעה של מישהו בגילו של בנך חשובה.

אישית אני אגיד, שטויות הוא יעשה גם עם אוטו שהוא לא רכב פוזה או ספורט, כי ככה זה נוער.

אם הפוזה משחקת פה תפקיד הייתי קונה 206CC, ושוב, אני מדבר מנסיון כי אני גם בן 17 וחצי אחרי שנגמר לי המלווה

לחבר שלי יש 206CC שחורה אוטומטית 1600, רכב נחמד מאוד, הוא לא מהיר מאוד, אפילו כמה שהוא קטן הוא יחסית כבד. רכב עם המון פוזה, מושך בחורות. :)

לדעתי לא כדאי לאמלל את הילד עם גטס,פונטו או כל רכב אחר שדומה למה שהזכירו פה.

פורסם

אין לי מושג לגבי המחירון,

אבל אם 206CC נכנסת לתקציב, הרי שזה הרכב המושלם לבנך...

כמובן שצריכים לבדוק עלויות ביטוח לרכב כזה, אני מאמין שאתה הוא זה שתממן לו את הביטוח והטיפולים.

הרי לא קונים לילד בן 17 רכב ב-75K ומצפים שהוא יחזיק את הרכב לבד (מנסיון).

אם כך, הייתי לוקח את הפיג'ו 206CC בתור אופציה ראשונה.

ואם בכל זאת לא אותה, הרי הרנו מגאן קופה 1600 אוטו' תעשה את העבודה.

אמנם אני בן 23 היום(שאגב, אני עדיין מחשיב את עצמי ילד... :) ), אבל בגיל 17, אם הייתי יודע שהייתי יכול לרכוש כביכול כל רכב ב-75K (שוב פעם, בכל זאת תחת ההגדרות שצינת), הייתי ממש מתאכזב מלקבל סקודה, פונטו, גטס או כל דבר בסגנון...

* החלטת לפנק את הבן שלך, תפנק אותו כבר כמו שצריך.

שני הרכבים שמוזכרים, ממש לא יפגעו בו, בטח שלא יותר מכל משפחתומטית או קומפקטית אחרת שתבחר.

כמו שכבר נאמר, אם כל רכב הוא יכול לבחור להשתולל, וזה לא משנה עם הוא יתהפך בכביש החוף ב-140 על רכב "רגיל" כביכול או על רכב שנראה קצת יותר מזה (אם דגש על נראה)...

אני פשוט זוכר את עצמי בגיל 17, שקבלתי יונדאי קופה צהובה, זה פשוט היה חלום לא מהעולם הזה להיות בעלים של רכב כזה בגיל כזה... :)

פורסם

אני תוהה למה אף אחד לא זרק את המילים "יונדאי קופה".

המון פוזה במעט כסף.

נראה טוב, חדש יחסית לתקציב

אני מניח שדי בטיחותי (אני רוצה להאמין שלא פחות מהגטס/פונטו)

חוץ מסעיפי הדלק והביטוח (שיהיו גבוהים יחסית) לא רע במדד האמינות.

*תמיד אפשר לקנות טויטה ראנקס/ סיוויק 5 דלתות לקבל אחלה רכב, להשאר עם קצת עודף ולחיות בראש שקט

לא הייתי מתנגד לכזאת עכשיו ובודאי שהייתי שמח לקבל אחת בגיל 17

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
יונדאי גטס

אתה השתגעת? הוא כתב במפורשות רכב בטוח, גטס זה לא רכב בטוח כלל וכלל לא.

אתה רוצה רכב בטוח בעל "פוזה", אם אינני טועה בתקציב הנ"ל יכולה להיכנס פיג'ו 206 CC אבל זה גבול עליון מאוד.

רכב חסכוני? סיטרואן С3 1.4 דיזל ידנית אין יותר חסכוני.

סמארט, למרות שאני לא בטוח לגבי בטיחות.

פורסם

אפשר גם במוו סדרה 3 או קבריולט בתקציב הזה אבל רק אם תעזרו לו עם האחזקה.

נ.ב - אני מוכר קבריולט שנת 96 ב- 53,000ש"ח .

פורסם

לדעתי יונדאי קופה.

אוטו יפה, עם הרבה פוזה.

קיים בגרסא אוטומטית, וחלום של כל נער שהוציא רשיון אני מאמין...

פורסם

החלום שהיה בעת הוצאת הרשיון(והוא לא היה מזמן) הוא AUDI A4 02+ (ד"א אני מחפש אחת)

אפשר להגיד שהחלום של הבן שלך הוא כמעט כמו כל מה שאמרו פה .

אבל בכל זאת , לדעתי הייתי שואל את החבר הטוב ביותר כדי שיברר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• 15 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שמת לב שהבחור כבר בן 32? 

אז כנראה עדיף לחפש רכב משפחתי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי הוא רווק?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...