Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברשימה שלי, וגם לא ברשימות שהוצגו לעיתונות.

ברור.

כי קל להיות קשה על עבירות שאחרים עושים.

להסיע את המכונית בחנייה לצל כשאתה שיכור זה ללא ספק הרבה יותר מסוכן מלרכב על האופנוע במקום אסור המיועד להולכי רגל בלבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא באה להתנגח איתך בכללי, אם יש לך מה לומר באופן פרטי אני אשמח לנהל איתך שיחה בהודעה פרטית.

לא הטפתי לבחור מוסר, אני חושבת שהוא מספיק אחראי לקבוע לעצמו מה לעשות.

ציינתי את העברות המסוכנות שאני חושבת ומשרד התחבורה קבע בתור עברות מסוכנות.

אתה יכל להוסיף את הנסיעה על המדרכה כמסוכנת, אבל זאת דעתך שהיא שונה משלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברור.

כי קל להיות קשה על עבירות שאחרים עושים.

להסיע את המכונית בחנייה לצל כשאתה שיכור זה ללא ספק הרבה יותר מסוכן מלרכב על האופנוע במקום אסור המיועד להולכי רגל בלבד.

נשמע שיש ציניות בדבריך ,לדעתי המשפט הזה פשוט נכון .

הרבה יותר מסוכן לנהוג שיכור בחניה (לדוגמה אתה לא שם לב שחבר אחד נרדם בצל מתחת לאוטו ) מאשר לנסוע על מדרכה כשאתה שפוי לגמרי .

יכול להיות שזה הרבה יותר מעצבן ,וגם זה תלוי מה בדיוק חיפשת על המדרכה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
נשמע שיש ציניות בדבריך ,לדעתי המשפט הזה פשוט נכון .

הרבה יותר מסוכן לנהוג שיכור בחניה (לדוגמה אתה לא שם לב שחבר אחד נרדם בצל מתחת לאוטו ) מאשר לנסוע על מדרכה כשאתה שפוי לגמרי .

יכול להיות שזה הרבה יותר מעצבן ,וגם זה תלוי מה בדיוק חיפשת על המדרכה.

ברור.

יש יותר אנשים שנרדמים בצל מתחת לאוטו מאשר הולכי רגל על מדרכות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ברור.

יש יותר אנשים שנרדמים בצל מתחת לאוטו מאשר הולכי רגל על מדרכות...

:idea::idea: זה היה משפט כל כך חזק - אהבתי.

ועל אותו משקל אני אוסיף - יש יותר נהגים שנרדמים ברכב גם בלי להיות שתויים, מאשר שתויים שנרדמים בהליכה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא תמיד ההגיון והחוק אחים הם. כך למשל מחקרים קבעו שדיבור בטלפון תוך כדי נסיעה מסוכן יותר מנהיגה בשכרות, מאריך את זמן התגובה במצבי חירום, מסיט את תשומת לב הנהג מהנהיגה וסכנותיה ועוד כהנה וכהנה תופעות המאפינות נהיגה בשכרות, רק באופן קיצוני יותר. האמת היא שכלל אין צורך במחקרים בכדי להווכח בנכונות הסיכון הבטיחותי האמור, סביר שכל רכב שמתחיל פתאום להאיט לידכם ולזגזג בין המסלולים, עושה כן בשל שיחת הטלפון העירנית שמנהל נהגו.

פורסם

תגובה אחת שעוזרת לעניין לא קיבלתי עם כל הכבוד... מה אני צריך לעשות עכשיו?

אני יודע שזה חמור אני בחיים לא יגע באלכוהול אבל מה עכשיו? מה הלאה?

פורסם

ללכת למשפט לבד לא הייתי מציעה.

מאידך לגשת עם עורך דין מומלץ ביותר, אם תשכור את שרותיו של עורך דין טוב יש סיכוי שהוא יצליח להוציא אותך מהבעיה שאליה נקלעת.

קח בחשבון ששכירתו של עורך דין בעל שם יעלה לך בהתאם, אך "המשחק" שלו בבית המשפט יכל לסייע לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תגובה אחת שעוזרת לעניין לא קיבלתי עם כל הכבוד... מה אני צריך לעשות עכשיו?

אני יודע שזה חמור אני בחיים לא יגע באלכוהול אבל מה עכשיו? מה הלאה?

אני באמת לא מבין אותך -

גנב/שודד/ רוצח/מעלים מס/בעל אלים - מבינים לבד את חומרת המצב שהם נמצאים ולא הולכים לשום פורום לשאול מה לעשות. הם יודעים טוב מאוד שהדבר הראשון שעליהם לעשות זה לחפש עו"ד טוב שינסה לעזור להם לצאת מהבעיה או לפחות ינסה להקטין את נזקיה.

רק משום שהמשטרה לא נתנה לך לישון במעצר, או שיחרור בערבות למעצר בית, אתה חושב שהבעיה שלך תפתר דרך הפורום, במקום לפנות לעו"ד.

לדידי, נהג שתוי = לאזרח שיכור שמסתובב עם אקדח טעון ברחוב.

אני מניח שבמצב כזה המשטרה היתה מחרימה את הנשק מיד, שוללת לך את רישיון הנשק, וגם מעמידה אותך לדין.

למה זה עוד לא קורה במדינת ישראל?

לדעתי זה כנראה יקרה אחרי שיהיו כאן 1,000 הרוגים בשנה. לצערנו התרגלנו לחיות עם 500 הרוגי תאונות דרכים כל שנה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לך בעייה מאוד גדולה שאתה משווה את זה ככה תקרא בדיוק מה הלך שם ותבין

דבר שני זה ברור לי שאני הולך עם עורך דין למשפט

סתם רציתי לקבל עצות מאנשים שעברו את זה או משהו כזה

פורסם
יש לך בעייה מאוד גדולה שאתה משווה את זה ככה תקרא בדיוק מה הלך שם ותבין

בא נגיד שרשימת העבריינים שהזכרתי יקבלו כנראה כ-3 שנות מאסר או פחות (יתחשבו בהם, כי זאת עבירה ראשונה).

ינקו להם שליש על התנהגות טובה, יצאו לחופשי אחרי שנתיים.

אחרי כמה חודשים בכלא (אין לי מושג כמה זה) הם יתחילו לצאת לחופשות. בכל חופשה הם יקחו את האוטו שלהם ויסעו לטייל, לבלות וסתם לבקר חברים ומשפחה.

מה יקרה אם ישללו לך את הרישיון לשנתיים ? תפנה לנשיא ותבקש חנינה ?

במשך שנתיים אתה תטפס על הקירות.

יש כאלה שמצדם שיאנסו את אמא שלהם, שיאנסו את האשה שלהם, רק אל תיגע להם ברישיון ואל תיגע להם באוטו.

כבר שמעתי על מישהו שקיבל שלילה לשלוש שנים ואמר לשופט שהוא מעדיף לשבת בכלא שנה שלמה ושישלול לשנה, אבל לא לשלוש שנים. (ההצעה כמובן לא זכתה להתיחסות).

כשאתה אומר שאי אפשר להשוות בין הדברים - תלוי למי.

לדידי, נהג שתוי שנוהג רכב, שקול להולך רגל שיכור עם אקדח טעון בידו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...