Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי סיפר לי עכשיו קטע,שלמען האמת,אם הייתי במקומו,אני כנראה הייתי יושב עכשיו במעצר.

היום במהלך עבודתו הוא עצר באיזשהו סופר בהרצליה פיתוח,והרכב חנה בחנייה פנוייה בכביש הראשי.

לאחר כמה דקות הוא יוצא מהרכב,ורואה שכל החלק השמאלי של הרכב,מהטמבון האחורי ועד ההפרדה בין הדלת האחורית לקדמית שרוט ומשופשף,ומהדלת הקדמית ועד הטמבון הקדמי יש כבר ממש מכה ושקע עמוק ומכוער,ופס הקישוט של הרכב חסר (זה שעל הדלת הקדמית).

במקרה הוא רואה שבג'יפ שחונה לפניו (שלפני כן לא חנה שם) יושבת אישה עם מנוע מונע.

אבא שלי הולך אליה,ודופק על החלון ושואל אותה אם ראתה במקרה מי פגע לו ברכב.

האישה בלי להתבלבל מתחילה לספר לו שכן,היא ראתה רכב פוגע באוטו שלו ונמלט מהמקום,ואפילו נתנה תיאור של הרכב.

אבא שלי כמעט השתכנע,אבל הוא לא טיפש.....

הוא התקדם לקדמת הג'יפ,והסתכל על צידו הימני קדמי של הג'יפ,ומה הוא רואה?

את הפס קישוט של הדלת שלו תקוע בטמבון של הג'יפ !!!!

זה השלב בו אני הייתי ******************** (אתה מוזמן להירגע- ההנהלה),רק מהעצבים שעוד בעזות מצח היא שיקרה לי.

אבל אבא שלי אדם נעים הליכות,פנה אליה שוב,ושאל בצורה יפה- "יש אולי משהו נוסף שאת רוצה לספר לי,לפני שהמשטרה תגיע? "

והנהגת ממשיכה לשקר לו,שזו לא היא,תו"כ שהוא מראה לה שהפס קישוט שהיה תקוע לה בטמבון מתלבש בול על הדלת העקומה.

לצערי,לאבא שלי לא היתה במקום מצלמה שהיתה פותרת את הבעייה בקלילות (תמונה אחת של פס הקישוט בתוך הטמבון שלה וסימני השפשוף שמסביב).

השאלה מאוד פשוטה:

איך אני גורם לה להבין שמה שהיא עשתה מעצבן\גורם לי לרצות לשנות לה את הטופוגרפיה של הפנים?

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער להגיד לך אבל לא הבנתי מה אתה רוצה??

להגיש תלונה? לתבוע אותה? לשרוף לה את הבית? להרביץ לה? לשבת במעצר ואולי כמה חודשים על אלימות? או אולי סתם להוציא קיטור (שזה אחלה-צריך להוציא החוצה דברים שמפריעים בבטן).

תסביר את עצמך..

פורסם

האמת שהרוב להוציא קיטור.........

אבל בכלליות,האפשרות היחידה העומדת כעת בפניי אבי היא אך ורק תלונה במשטרה ותביעה בבית משפט ?

עד כמה הפרוצידורה הזו מסובכת ?

לי יצא להיות פעם אחת בבית המשפט,אבל מהצד הנתבע.

אני שואל מהסיבה היחידה היא שלאבא שלי אין יותר מדי זמן פנוי להתעסק עם השטויות האלה,הוא עובד המון שעות ואין לו זמן למשחקים עם עורכי דין חברות ביטוח וכדומה.

יש פרוצידורה יותר קלה ?

אגב,למרות שכל ההצעות שלך לשריפת הבית שלה וכדומה נשמעות לי כרגע אטרקטיביות,אני אוותר.

פשוט זה רחוק לי.

פורסם

הייתרון בטלפון מצלמה בימינו...

ולמה הוא לא הזמין משטרה ולא נתן לה ללכת בפשטות?

עדות של שוטר שווה מעל הכול.

(אם הכחולמניאק היה מגיעה לעשות את עבודתו כמובן מה שלא היה קורה אז צ'טערת,הייתי אופטימי מדי...)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. יש חברת ביטוח והיא אמורה לטפל במקרים האלו. הוא צריך לפנות לסוכן הביטוח שלו ולספר לו את פרטי המקרה, הסוכן בוודאי ימליץ לו לתבוע את חברת הביטוח, שתתבע את חברת הביטוח שלה וכן הלאה. (אני מניח שהוא לקח ממנה פרטים). בנוסף כדאי לפנות למשטרה ולהגיש תלונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שלא אמרת אם הוא הזמין משטרה או לא..

הרי ההגיון אומר שאם ישנה מחלוקת ולא ניתן לפתור את העניין במקום אז תזמין שוטר שיהיה עד והכל יהיה מתועד.. אם היא הייתה בורחת אז לרשום מס' רכב ולהגיש תלונה על פגע וברח.

במצב שכרגע אתם נמצאים ..פשוט לגשת לסוכנות הביטוח... אם יש מקיף אז לתבוע את המקיף ואני מבטיח לך כבר שחברת הביטוח תרצה את כספה חזרה והיא תתבע את כספה מהנהגת או מהביטוח שלה(במידה ויש פרטים כמובן). אם חברת הביטוח תזכה במשפט אז גם דמי ההשתתפות העצמית יוחזרו לך במסגרת התביעה.

אם אין מקיף אז לבדוק אפשרות של תביעת צד ג' דרך הסוכנות שלך.

בהצלחה.

פורסם

אז ככה,

הוא רצה להזמין משטרה,היא לא היתה מוכנה להמתין,יש לו רק את המספר רכב שלה (זה כל כך דומה למקרה שהיה לי).

הוגשה תלונה במשטרה.

ידוע לגבי כל העניין של תביעת הביטוח וכו',ולמען האמת חברת הביטוח כבר אמרה לו לגשת לתקן את הרכב איפה שהוא רוצה, ובמידה וחברת הביטוח של נהגת הג'יפ תתנער מאחריות הם יקחו אותם לבית משפט.

זה כל כך מעצבן שיש אנשים כאלה,פשוט נבלות.

פורסם

[נערך עקב התבטאויות בלתי הולמות]

גם כי היה לי קטע דומה והזוי..

ישבתי בתוך הרכב שלי שהוא כבוי והרגשתי בום טנדר נכנס בי בדלת הימנית אחורית בזמן שהוא עשה רוורס ויצא מחנייה , היה לו וו גרירה אז ככה שלא קרא לו כלום אבל לי הוא עשה חור בדלת !! תוך שניות הוא הסתובב ונסע כאילו לא קרה כלום . היית בשוק הנעתי ואמרתי לעצמי אין מצב בעולם שהוא בורח אפילו אם אבא שלי יצטרך לשחרר אותי בערבות.

אז אני נוסע אחריו מהבהב לו והוא לא עוצר אני מצפצף בטירוף והוא מגביר את המהירות עד שאיבדתי תעשתונות הגברתי ממש מהירות עקפתי אותו והרמתי את בלם היד בחצי סיבוב לחסום את הכביש שהוא לא יוכל לברוח.

יצאתי מהרכב ובאתי אליו לחלון ואמרתי לו אם הוא לא שם לב שהוא עשה לי חור באוטו והוא בחוצפה ותמימות אמר לי "אני לא יודע על מה אתה מדבר" למזלו הגדול היו איתו 2 הילדים הקטנים שלו באוטו. בחיי אם הוא היה לבד הוא היה מאושפז בבית חולים ואני במעצר .. ובקיצור הזמנתי משטרה ולא נתתי לו לנסוע וציינתי בפניו שאם הוא מנסה להתחמק עכשיו הג'ק ( שמרים את האוטו בפנצ'ר ) שלי יפגוש אותו פנים מול פנים במלוא מובן המילה..

אני מצטער להגיד שהייתי חייב לפתור את זה ככה כי יש אנשים זבלים של ממש בעולם הזה !!! מה לעשות עצוב שצריכים להתנהג ככה אבל מי שנחמד נדפק !

אני מקווה שיסתדר לך כל הסיפור ושלא תצאו בנזק

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

להרוג מישהו בשביל נזק של אלפיים ש"ח?!

עם ההתנהלות שלך אפשר לחשוב שבמינימום עצרת מחבל מתאבד.

הבנו.

אתה עבריין מסוכן, במודע, שלא שם קצוץ על החוק כשהוא רוצה קבל פיצוי כספי, גם במחיר חיים של ילדים חפים מפשע ורצוי שיהיה מאחורי סורג ובריח.

בראבו!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
[נערך עקב התבטאויות בלתי הולמות]

גם כי היה לי קטע דומה והזוי..

ישבתי בתוך הרכב שלי שהוא כבוי והרגשתי בום טנדר נכנס בי בדלת הימנית אחורית בזמן שהוא עשה רוורס ויצא מחנייה , היה לו וו גרירה אז ככה שלא קרא לו כלום אבל לי הוא עשה חור בדלת !! תוך שניות הוא הסתובב ונסע כאילו לא קרה כלום . היית בשוק הנעתי ואמרתי לעצמי אין מצב בעולם שהוא בורח אפילו אם אבא שלי יצטרך לשחרר אותי בערבות.

אז אני נוסע אחריו מהבהב לו והוא לא עוצר אני מצפצף בטירוף והוא מגביר את המהירות עד שאיבדתי תעשתונות הגברתי ממש מהירות עקפתי אותו והרמתי את בלם היד בחצי סיבוב לחסום את הכביש שהוא לא יוכל לברוח.

יצאתי מהרכב ובאתי אליו לחלון ואמרתי לו אם הוא לא שם לב שהוא עשה לי חור באוטו והוא בחוצפה ותמימות אמר לי "אני לא יודע על מה אתה מדבר" למזלו הגדול היו איתו 2 הילדים הקטנים שלו באוטו. בחיי אם הוא היה לבד הוא היה מאושפז בבית חולים ואני במעצר .. ובקיצור הזמנתי משטרה ולא נתתי לו לנסוע וציינתי בפניו שאם הוא מנסה להתחמק עכשיו הג'ק ( שמרים את האוטו בפנצ'ר ) שלי יפגוש אותו פנים מול פנים במלוא מובן המילה..

אני מצטער להגיד שהייתי חייב לפתור את זה ככה כי יש אנשים זבלים של ממש בעולם הזה !!! מה לעשות עצוב שצריכים להתנהג ככה אבל מי שנחמד נדפק !

אני מקווה שיסתדר לך כל הסיפור ושלא תצאו בנזק

לא היה יותר פשוט לרשום מס' רכב ואז להתקשר למשטרה ולהודיע על פגע וברח ואז להזמין אמבולנס בשביל להכניס את הצינור עד הסוף??? לא עדיף מאשר לסכן את חייך ואת חיי הסובבים אותך בנהיגה פרועה ומסוכנת.

ואם הבחור היה עבריין מועד שבלי לחשוב פעמיים היה מוציא סכין או אקדח ופוגע בך??

"סוף מעשה במחשבה תחילה"

פורסם

בגדול לא נותר הרבה רק לקחת את המספר ולהתלונן במשטרה \חברת ביטוח.

אבל ביננו falou -שנינו יודעים שכל אחד אחר היה רודף אחריו וגורם לו להבין שאתה לא פריאר ושראית אותו.

אני אישית לא הייתי מרים בלם יד או מאיים בג'ק, בשביל מה יש מצלמת וידאו בפלאפון?:wink:

ודרך אגב אני מוכן לשים את האוטו שלי בהתערבות שהילדים שהיו לו באוטו לא היו חגורים וישבו שניהם במושב הקידמי...

פורסם

אבל ביננו falou -שנינו יודעים שכל אחד אחר היה רודף אחריו וגורם לו להבין שאתה לא פריאר ושראית אותו.

את השטות של לרדוף אחרי גנב רכב עשיתי פעם, וגם אז לא העליתי בדעתי לחסום את נתיב הבריחה שלו ו/או להיכנס איתו לקטטה. יש דברים שאדם סביר לא עושה אותם וגם לא מעלה בדעתו לעשותם.

פורסם
עידן, אם אבא שלך היה חוסם אותה עד שהמשטרה הייתה מגיעה, היה הרבה יותר קל עכשיו.

אביחי

אם הוא היה חוסם אותה היא היתה מגישה נגדו תלונה נגדית. אסור לו לחסום אותה.

פורסם
איך אני גורם לה להבין שמה שהיא עשתה מעצבן\גורם לי לרצות לשנות לה את הטופוגרפיה של הפנים?

עידן

צחקתי פה 10 דקות בגלל המשפט הזה :-D:-D

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...