Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס F קופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כזה דבר?

אתמול עברה מכונית עם עיצוב אחד לאחד של מאזה לאנטיס F רק שהאף נראה יותר ארוך והאחורה יותר מורם, מזכיר טיפה את העיצוב של יונדאי קופה

אפשרי דבר כזה? (סתם לסקרנות אישית שלי)

ג'ימיניב!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש כזה דבר?

אתמול עברה מכונית עם עיצוב אחד לאחד של מאזה לאנטיס F רק שהאף נראה יותר ארוך והאחורה יותר מורם, מזכיר טיפה את העיצוב של יונדאי קופה

אפשרי דבר כזה? (סתם לסקרנות אישית שלי)

אולי MX3 ?

occasion8fae1e59327b97109bac565a45605805.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הרכב קיים, אך לא יובא סדיר לארץ, יש כמה יחידות שהגיעו ביבוא אישי, מישהוא מהפורום אפילו רכש אחת כזו לא מזמן.

תמונה מצורפת.

323_3dr.jpg

פורסם

זה גם לא נראה כמו מה שראיתי

ראיתי את המאזדה לאנטיס F רק ארוכה יותר ועם תחת מעוצב יותר, יכול להיות שזה עיצוב מיוחד בשביל הבנאדם שהזמין מראש?

ג'ימיניב!

פורסם

אם ככה הוא נראה למה הביאו אותו לארץ בכלל? ממש מכוער

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

לפי דעתי זה פשוט מאזדה custom made ובעל האוטו בטח סגר את הדלתות האחוריות ועשה עליהן החלקה שלא יראו את הפתיחה של הדלת. לא מבין מה הסיבה לעשות את זה סתם כך חוץ מבזבוז של כסף אבל זה יכול לצאת די מיוחד

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

צירפתי תמונה, אתה וודאי מדבר על הרכב הזה.

למיטב ידעתי זה לאנטיס קופה.

אני חושב שאם היא היתה נמוכה יותר זה היה מחמיא יותר לרכב..

בכל מקרה צילמתי את זה לפני איזה חודש בערך בבקו"ם.

עמרי.

תמונה005.jpg

פורסם

תגיד לי שראית דבר כזה בבקשה

astina_heathcote_rolling1.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יכול להיות שזה עיצוב מיוחד בשביל הבנאדם שהזמין מראש?

ברור...

זה בדיוק זה.

שמוליק זה לא קופה ...

להלן קופה אמיתית !

2EF062E22EBEC443.gif

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

התמונה ש- Shmulik פירסם זו מזדה לאנטיס שהייתה בשנת 97 שהלחימו לה פרונט של קווליר האחרונה זה ברור יש הרבה שעושים את זה יש בארץ מישהו שהלחים פרונט של bmw סידרה 3 למיצובי סופר לנסר...

אגב בקשר לשאלה שלך אני די בטוח שראית מזדה mx6 יש כמה אחדות כאלה בארץ...:-P זה בסדר גם אני שיפשפתי את העניים כדי להבין מה אני רואה

פורסם
התמונה ש- Shmulik פירסם זו מזדה לאנטיס שהייתה בשנת 97 שהלחימו לה פרונט של קווליר האחרונה זה ברור יש הרבה שעושים את זה יש בארץ מישהו שהלחים פרונט של bmw סידרה 3 למיצובי סופר לנסר...

אגב בקשר לשאלה שלך אני די בטוח שראית מזדה mx6 יש כמה אחדות כאלה בארץ...:-P זה בסדר גם אני שיפשפתי את העניים כדי להבין מה אני רואה

לא ידידי,

זו astina hardtop וזו גרסא שנמכרה בעיקר באוסטרליה וביפן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...