Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש אפשרות לכוון את המפלג, רק פתחתי את המכסה והסקודה שבקה חיים, ניקיתי מגעים בתוכו הרוטור עובד???

אין לי מושג

מודה מראש לעונים

פורסם

לא כל כך הבנתי את השאלה שלך.

אם פתחת את המכסה מפלג ואחרי שהחזרת אותו,הרכב לא מניע?

אם כן בדוק שהחזרת הכל למקום.

תיפתח שוב את מכסה המפלג תיבדוק שהרוטור יושב טוב במקום אחר כך תיסתכל יתחת למיכסה מפלג (מבפנים) תיסתכל יש שם פחם קטן כזה, תיבדוק שהוא לא נפל לך או נישחק ואחר כך תחזיר חזרה את המיכסה למפלג תיסגור אותו ישר ותהדק אותו, תהדק את חוטי ההצתה .

אם אתה לא מוצא את הפחם הזה שבמיכסה מפלג כניראה שהוא נפל לך בזמן שפתחת את המיכסה, אני מציע שתצלפ את הפהים של המכסה מפלג ואת הפנים של המפלג וניראה אם החזרת הכל חזרה למקום.

אם לא נגעת בכיוון של המפלג והרכב התניע ללא בעייה לפני לא לנסות לכוון שום מפלג כי זה לא יעזור וזה לא בעייה של כיוון.

ולסיום תיבדוק שיש ניצוץ: תנתק מפלאג אחד את חוט ההצתה תכניס לתוך החוט הצתה מברט דק עד הסוף ותקרב את המברק יחד עם החוט קרוב לחלק ברזל כלשהו גוף במנוע ומישהו ינסה להתניע ואתה תיראה אם יש ניצוץ שעובר בין המברג לגוף הברזל.

תעדכן.

פורסם

שלום רב!

שאלתך לא מנוסחת כראוי, ולכן לא ברור האם אתה שואל על הרוטור או קובע עובדה.

יש לבדוק האם הרוטור יושב במקום, והאם הוא לא מסתצובב חופםשי על צירו. קורה רבות שהמגרעת ברוטור, נשחקת, והרוטור

לא מורה את המקום הנכון לניצוץ, ומפספס אותו, ולכן הרכב לא מתניע, ניתן בשעת חירום, לדחוף חתיכת ניר דק, בתוך הרוטור כדי למצב את מקומו(שמור את הטיפ לעצמך, ואל תספרו לאף אחד), יש לבדוק תחילה ניצוץ, והם יש בכלל כמות מספקת של דלק בטנק הדלק.

מעבר לכך במידה והרכב לא מתניע, יש לגרור אותו למוסך.

חזור לעדכן בנושא.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כאשר אני נותן סטרטר, מה שקרה זה ששמעתי רעשים מהמפלג זימזומים ושנגעתי בפלאג העליון הכי בולט המכונית הפסיקה לעבוד)

פורסם

עכשיו שמתי לב למשהו פחמי באמת שנמצא במכסה של המפלג אבל מה האורך שלו צריך להיות הוא נוגע קצת ברוטור בדקתי את זה על ידי קצת שמן שמרחתי. אבל אין לי מושג לגבי הפינים שבמכסה של המפלג אם הרוטור מגיע אליהם? (שאין מגעים בין כל הפינים לרוטור אז אין הצתה???)

• תוכן חדש...