Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל את הרדיו אני לא מצליח לעצור את התדר הרצוי.הוא קופץ לי כאילו אני סורק תחנות מישהו יודע איך מסדרים את זה?

תודה!

פורסם

תודה עשיתי את זה וזה עובד הבעיה היא שעכשיו זה מעביר לי שתים שתים לדוגמה מ95.5 הוא מעביר לי ל95.7 ולא ל95.6 או ל95.55

ועוד שאלה קטנה אפשר להוסיף אנימציות לתצוגה?ואם כן מאיפה מורידים ואיך מעתיקים את זה לרדיו דיסק

תודה!

פורסם

1. זה מעביר לך שתיים כי הוא מכיול לתדר אמריקאי.

אם המכשיר בעל אופציה לעבור לאזור אירופאי אז בחוברת של המכשיר (ניתן להוריד מהאתר של קלריון) יהיה הסבר איך ניתן לעבור לאיזור תדרים שלנו.

(אני חושב שזה לחיצה ארוכה על מקש ה-A-M ועל מקש ה-2).

בקשר לאנימציות - לא יודע.

שוב ממליץ לך בחום לקרוא את המדריך של המכשיר.

פורסם

המכשיר מיוכל לתדר אמריקאי (זהו ה955 ולא ה956 כפי שאתה טוען), ואין אפשרות להפוך את המכשיר לאירופאי, רק במעבדה (משהו כמו 300 ש"ח).

לגבי אנימציות, אין אפשרות.

אם אתה צריך שם של מעבדה שעשתה לי את אותה עבודה ב 855 שלי, צור קשר.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...