Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה 3:40 בערך, עליתי על איילון דרום מהרצליה לכיוון רמת גן.

הכביש היה ריק אבל בכל זאת לא הגזמתי במהירות, כהרגלי קצת לפני כל מכונית שעצרה בצד האטתי למקרה שמדובר באמבוש משטרתי...

בערך בכל כמה מאות מטרים עצרה מכונית בצד, הרוב פשוט נתקעו.

באמצע הדרך חנתה מכונית משטרה על האי הפרדה המצויר בכביש, לידה לא עמד שוטר, דבר מוזר...

אחרי עוד כמה מאות מטרים עמדה מזדה 6 כסופה באמצע הדרך ולידה שוטר עם לייזר :mad: , וכמובן קצת אחריו שיירת מכוניות שנתפסו, אני ממשיך ורואה עוד ועוד ניידות של משטרה, עד שירדתי במחלף ההלכה וחשבתי שזהו נגמרה כל הפעילות הזו, אבל גיליתי שלא בדיוק, אחרי שיצאתי מאיילון ראיתי עוד מכונית משטרה שלידה עוד מכוניות עוצרות בצד כדי לקבל את הדוח...

מה קרה הם עד כדי כך משועממים שהם עושים כזו פעילות באמצע הלילה וגם בתוך העיר?! :mad:

פורסם

כן הם ממש משתגעים בזמן האחרון... אני אחרי שקיבלתי 250 שקל על 116 קמ"ש וחבר שלי קיבל 750 שקל ו-2 נקודות על 120 קמ"ש אני נזהר. אין בזמן האחרון זה כאילו אין יותר מחבלים, אין יותר גניבות ואונס ורצח וכו... הם העבירו את כל המשאבים נראה לי למשטרת תנועה, אבל כמובן שזה מאוד חשוב כי הרבה מאוד אנשים נהרגים כל שנה בתאונות דרכים והם נהרגים בגלל שהם נסעו 110 ולא 90 כי אם הם היו נוסעים שיכורים על 90 אז הם לא היו נהרגים כשהאוטו התהפך בשוליים או נכנס בעץ. :mad:

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

זה פשוט טירוף מה שהלך שם, בקושי היו אנשים בכביש והם מעמידים שם כוח עצום.

כל מה שנשאר לשאול זה בשביל מה?!?!!?

לא חבל על הכסף שהם השקיעו בכל זה?!

מה זה נותן להם עוד 2-3 קנסות?!

למזלי האטתי ל 90-100 לפני המזדה, בגלל זה הוא לא עצר אותי, אבל לידי אנשים טסו....

פורסם

על מה אתה מדבר?

ביום שבת, בראש השנה !!!, 9 בבוקר עמדה ניידת משטרה במחלף של גהה (ליד פ"ת ובני ברק) ועצרה אנשים :roll:

למזלי הם עצרו את המכונית שלפני ולא אותי :D

פורסם
על מה אתה מדבר?

ביום שבת, בראש השנה !!!, 9 בבוקר עמדה ניידת משטרה במחלף של גהה (ליד פ"ת ובני ברק) ועצרה אנשים :roll:

למזלי הם עצרו את המכונית שלפני ולא אותי :D

יש לך מזל....

מה שהפתיע אותי זה שלא היתה רק ניידת אחת אלא כמה כל כמה מאות מטרים!

פורסם

כמה עוד סופי שבוע ידרשו לכם כדי להבין שבסופי שבוע הם בד"כ מגבירים פעולה?!?

למה?

יש פחות מכוניות על הכביש, קל יותר למצוא מטרות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

למזלי האטתי ל 90-100 לפני המזדה, בגלל זה הוא לא עצר אותי, אבל לידי אנשים טסו....

תן לי רק לתקן כמה דברים:

- קודם כל בד"כ כשהכביש פנוי יותר קל לתפוס אנשים על מהירות וגם כשהכביש פנוי אנשים יותר לוחצים ...

- את מספר הפעמים שאתה עברת את המהירות המוגבלת אני יכול לספור על יד אחת אז בבקשה אל תרשום ש"לא הגזמת במהירות" כי אתה אף פעם לא מגזים במהירות (משהו שקשה להגיד עליי) ...

- אני במקומך לא הייתי מפחד מהמשטרע מכיוון שאף שוטר לא יסתבך בלעצור רכב שרשום עליו בענק "אגודת השומרים" ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כמה עוד סופי שבוע ידרשו לכם כדי להבין שבסופי שבוע הם בד"כ מגבירים פעולה?!?

למה?

יש פחות מכוניות על הכביש, קל יותר למצוא מטרות.

ראלימן

זה לא קשור לסופי שבוע זה משהו בחודש האחרון, הם ממש תיגברו פעולה, זה איזה מבצע שהם עושים...

נראה לי בחודש האחרון ראיתי יותר ניידות מבכל החיים שלי עד אז נשבע...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

תן לי רק לתקן כמה דברים:

- קודם כל בד"כ כשהכביש פנוי יותר קל לתפוס אנשים על מהירות וגם כשהכביש פנוי אנשים יותר לוחצים ...

- את מספר הפעמים שאתה עברת את המהירות המוגבלת אני יכול לספור על יד אחת אז בבקשה אל תרשום ש"לא הגזמת במהירות" כי אתה אף פעם לא מגזים במהירות (משהו שקשה להגיד עליי) ...

- אני במקומך לא הייתי מפחד מהמשטרע מכיוון שאף שוטר לא יסתבך בלעצור רכב שרשום עליו בענק "אגודת השומרים" ...

חחח, גם אם אני לא מטורף כמוך שנוסע על 200 כשהוא יכול... לפעמים דיי לעבור את המהירת בקצת ( נסיעה על 110-120) בשביל להיתפס ולחטוף את הנקודות והקנס.

ותאמין לי שלא מעניין אותם איזה רכב נוסע, העיקר שהם מלאו את המיכסה שלהם.

נ.ב אני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה

• תוכן חדש...