Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברצוני לקנות רכב.

יש לי הצעה שהולכת לכיוון הסובארו ג'סטי שנת 93 היא יד 2 עשתה 124 אלף קילומטר והיא אוטומטית.

לא עברה תאונות מעולם.

איך הרכב?

ואם אתם יודעים אולי אם זה קרבורטור או הזרקה רק יום שישי אני לוקח את הרכב לבדיקה אז אולי תעזרו לי קודם...

תודה רבה

פורסם

לג'אסטי של אחותי יש 5 ספרות במד הקילומטרים, ככה שמראש אל תבנה על 124K.

דבר שני, מיותר לקחת לבדיקה רכב כזה, לדעתי האישית.

חבל על האכזבה שלך מהבדיקה, למרות שיכול להיות שהוא במצב מצוין.

פורסם

תזהר מגיר האוטומטי (הרציף) של הג'סטי! ידוע כבעייתי למדי ושיפוץ או החלפה זה הוצאה כבדה. אם אתה מחפש קטנה אוטומטית ואמינה, לך על דייהטסו שרד, טויוטה סטרלט או סוזוקי סוויפט.

פורסם

בכלל, ברכב ישן ומיושן כזה עדיף לוותר מראש על גיר אוטומטי. עלויות התיקון של גיר אוטומטי עולות בהרבה מקרים על שווי של הרכב כולו.

פורסם

בדגם 93 עם מנוע 1200 אפשר היה לבחור בין הזרקה לקרבורטור, כך שיש את שתי האפשרויות.

פורסם

יש להיזהר מהגיר האוטומטי של הג'אסטי. יש בו 3 מוקדי "סכנה" (הגיר הרציף עצמו,הקלאץ' האלקטרומגנטי והפיקוד החשמלי). מאד יקר לתיקון,לא כולם יודעים לתקן והישרים מבין אלו שמתקנים גם מודים שלא תמיד התיקונים מחזיקים מעמד. יותר ויותר קשה למצוא גירים טובים מפירוק או מיבוא.

הגיר אגב,לא ידוע כמאריך ימים והראה אמינות טובה בשנים הראשונות,היום אחרי למעלה מ 14 שנים האמינות כבר לא מה שהיתה וג'אסטי אוטומטית שנוסעת היום,עלולה לעצור מחר. הגיר האוטומטי הוא הסיבה העקרית להורדתן מהכביש (לא משתלם לתקן),יש הממירים לגיר רגיל (3-4 אלפי ש"ח).

גם אני התלבטתי עבור אשתי שנוהגת רק באוטומט ובסוף קניתי דייהטסו שרייד...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...