Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריי.

התחדשתי היום באימפרזה 2005.

הכל מצויין, אוטו נוסע מעולה, אך לדעתי יש בעיה בKICK DOWN.

אז כך, אני ממתין ברמזור לאור ירוק, כשאני מתחיל נסיעה ולוחץ על גז (בצורה רגועה) אוטו מתחיל לנסוע כמו שצריך, אך אם באותו רגע אני רוצה לעקוב רכב שלפניי ואני לוחץ על גז כמעת עד הסוף, האוטו לא מגיב בצורה נכונה, התורים לא עולים ו KICK DOWN לא מרגישים, אין תאוצה.

השמן ומסנן שבגיר לעולם לא הוחלפו, רכב עבר 85.000 ק"מ, הבעיה יכולה להיות בגלל שלא החליפו אף פעם את המסנן ואת השמן שבגיר?

או מה זה יכול להיות, חוץ מזה הגיר עובד מצויין.

סליחה על העברית שלי, אני עולה חדש, ולפעמים עושה שגיות כתיב.

תודה רבה לכם.

פורסם

כדאי להחליף בהקדם את שמן ומסנן הגיר כי זו פשוט התעללות ברכב -85,000 עם שמן ופילטר גיר ישנים.

אם זה לא יעזור,יש לפנות למכון גירים אוטומטיים לקבלת ייעוץ נוסף לגבי הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אימפרזה 2005 שלא עושה קיק-דאון - לא קשור לשמן ולפילטר. נשמע יותר כמו בעיה בחיישן מצב מצערת.

פורסם
אימפרזה 2005 שלא עושה קיק-דאון - לא קשור לשמן ולפילטר. נשמע יותר כמו בעיה בחיישן מצב מצערת.

היא עושה, אך פעם כן, פעם לא, אבל אפילו שהיא כן עושה קשה להגיד שזה KICK DOWN!

איך ניתן לבדוק את זה?

במוסך לחבר את האותו למחשב? :-(

פורסם

יש לי 2004 תבדוק על כפתור הפאוור האימפרזה מגיבה מאוד מאוחר לקיק אפילו לפעמיים בכלל לא, וכמובן לפני תחליף פילטר שמן ומסנן,האמת הרכב חלש במקצת לא כמו כל משפחתית אבל לסובארו יש את היתרונות שלה.

!Blue Subaru Impreza

פורסם

לפי מה שאני מכיר הקיק דאון נבדק בזמן שהרכב כבר בנסיעה נניח במהירות 60 קמ"ש הילוך שלישי ברכב אוטומטי ואתה לוחץ את הדוושה עד הסוף הטורים אמורים להתחיל לעלות במהירות והגיר למעשה מוריד הילוך אחד לקבלת כוח.

לגבי השמן במידה ולא הוחלף החלף בהקדם ותבדוק משמעות להתחבר למחשב ניהול המנוע לאיתור תקלות במידה וקיימות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני חושב שאתה מבלבל פה את כולם! לא ציינת מתי אתה מנסה לעשות KICK DOWN באיזה מהירות.

אי אפשר לעשות KICK בכל מהירות בשביל שהKICK יעבוד צריך להיות במהירות של לפחות 50-65 קמ"ש

כי אם נניח ואתה מתחיל את הנסיעה אז הגיר נימצא בהילוך ראשון ואז שאתה לוחץ על הדוושה חזק הטורים לא יעלו מהר כי לא יהיה פה KICK! כי אין לגיר לאן לרדת לאיזה הילוך כי בוא נמצא כבר בראשון...

תיסע במהירות של 60קמ"ש +- ואז תנסה לעשות KICK ותגיד אם יש KICK או שעדיין לא..

שמן גיר ומסנן צריך ללכת למוסך מורשה כדי לעשות את ההחלפה ושיהיה פילטר מקורי! וזה לא קשור ל"בעיה"

פורסם

המון תודות לכולכם על התגובות, עכשיו אני אנסה לענות לכמה שאלות.

DUDI144 עם כפתור POWER רכב פשות נוסע מצויין, ועושה KICK גם במהירות של 40 ו גם ב70, בלי POWER האוטו מת, אבל עוד דבר, אם אני נמצא בעליה קתנה גם אם כפתור POWER דלוק, הרכב לא נוסה כמו שצריך, ולוקח לו יותר מדאי זמן להגיע ל60-70קמ"ש.

KNOW אני לא יודע אך צריך לעבוד KICK באימפרזה, אך בעבר היו לי כמה מכוניות שהיו עושים את KICK גם כשהיתי בהילוך שני, ומהירות היה 40, או אפילו פחות, (אני מדבר על סיאט טולדו 1,6 או פולקסווגן בורה 1,6 מיטצובישי סופר לנסר 1,6) כל המכוניות אלא נסו מעולה בכל המהרויות.

BA323F תאמין לי, אני מנסה לפתור את הבעיה, ולא לבלבל את אף אחד. :(

נניח אני ברמזור ומתחיל נסיע, הילוך ראשון אני מגיע ל +- 20 בארך, הילוך שני 40-50 בארך, הילוך שלישי לפחות 60, וברגע שאני רוצה לעקוב משהו ולוחץ על גז, הרכב לא מגיב, הוא ממשיך לנסוע לעט לעט, התורים לא עולים, וכמובן אין שום KICK.

בדקתי כמה יעלה לי החלפת שמן ומסנן בגיר אוטומטי, 1050ש"ח.

בגיר יש 8 ליטר, יש להם מכונה ששואבת כל השמן בגיר, שותפת אותה בפנים, אחר כך מחליפים פילטר, וממלאים שמן חדש.

גלון שמן (4 ליטר) במוסך מורשה סוארו עולה 250ש"ח

פילטר 229ש"ח

עבודה 190ש"ח

+ מע"מ.

מרק10 אין דבר כזה, אני חוזר שוב, כל המכוניות שהיו לי בעבר היו עושים KICK בכל מצב, בכל טמפרטורות, אפילו בבקירים הקרים הירושלמים, או בלילות חמות בדרום.

אני אגיד לך יותר מזה, דווקה בבוקר, כשהרכב קר, KICK עובד מצוין, בכל המהרויות, אך אחר כך, בא לי לבכות.

פורסם

אני לא יודע אם ברכב שלך מותקן כבל קיקדאון או שזה הולך לפי מצב המצערת...

אבל גש למוסך מורשה כדי לגלות את הבעיה.

ותעדכן מה קורה זה קצת מעניין לדעת מה הבעיה..

פורסם
אני לא יודע אם ברכב שלך מותקן כבל קיקדאון או שזה הולך לפי מצב המצערת...

אבל גש למוסך מורשה כדי לגלות את הבעיה.

ותעדכן מה קורה זה קצת מעניין לדעת מה הבעיה..

בסדר :wink:

• תוכן חדש...