Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים -

לפותח הת'רד - אבא קורע את התחת בחום ואתה ישן במזגן??? +1 לאבא אבל -1 לך.

אבא שלך עובד עם מתכת ועץ? כי נראה סה"כ שליצור צורה מאלומיניום הוא יודע - חבל שאתה לא נמצא לידו כשהוא עושה את זה כי בעצם מי שעושה ולומד כאן זה אבא שלך ולא אתה - אז אם צריך לתת כאן איזשהוא קרדיט - זה לאבא שלך.

כל הכבוד אבא!

לגבי הנושא של חיבור הרמקול לדלת הרכב - לא תמיד זה מתאפשר באמת אבל ברוב המקרים ניתן פשוט ליצור טבעת על גבי טבעת עד שמגיעים לשלב בו צריך ליצור טבעת שמשייפים אותה ככה שהיא תתלבש מתחת לטבעת של הרמקול שנמצאת בפוד - בעזרת ברגים ארוכים מבריגים את הרמקול דרך הטבעת בפוד לטבעות הגישור לדלת.

קשה מאוד לעשות את זה כשהדלת או הפוד לא ישרים - צריך הרבה מיומנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה החשיבות של חיבור לפח?

ואם זה מחובר לדיפון זה לא יהיה חזק ?!

העיקר שזה לא רועד ,

לא נראה לי שיש צורך לסמרר את הבנייה לפח,

תקנו אותי אם אני טועה , מידן.

ZZR

פורסם
מתכת זה לא חומר אקוסטי תדאג לפחות לבידוד הולם בתוכו

עוד משהו ששכחתי לציין כי לא ראיתי את זה בעצם - אבא שלי שם ספוג אקוסטי גם בתוך התיבה עצמה ...

וגם בחור שהוא יצר בפלסטיק של הדלת - הוא שם ספוג אקוסטי איכותי למדי ....

בנוגע לעבודה - העבודה עצמה לא נעשתה בבית ...

בכל אופן , באמת כל הכבוד לו שהשקיע ועזר לי עם הנושא הזה .

הרמקול השני עדיין לא הותקן מפאת חוסר זמן אבל ראיתי במקרה את הפוד השני וראיתי את הטיום שהוא עשה בפנים - איטום מאוד איכותי ועכשיו אני מבין איך זה נשמע כל כך טוב ...

לסאונד אין לאן לברוח , למרות שיש בדלת ממש שיפוע - הוא סתם את השיפוע עם החומר איטום + עיצוב של האלומיניום בהתאם ...

צריך לשמוע כדי להבין :) למרו תשמדובר ברמקול אחד , שהוא רק 6.5 אינץ' לצורך הניסיון , מדובר באיכות שמע טובה יחסית .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...