Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

את הקיקר סי 12 שהיה לי מכרתי, ורציתי את עזרתכם בבחירת סאב חדש. התקציב עומד על מקסימום של כ800 ש"ח, יד שניה בא בחשבון.

אני לא מחפש דיוק או דברים כאלה, הדבר היחידי שחשוב לי, הוא שהסאב יהיה חזק. הכי SPL שאפשר להשיג בתקציב ובהגברה הזו.

הסאב יוגבר על ידי מונובלוק של פיוניר שמוצהר ב4 אום 250 RMS ו2 אום 360 RMS. עד עכשיו הייתי סגור על CVR, אך כרגע אבי נמצא בחו"ל(הולנד) ויש לי יותר אופציות ואני רוצה לשקול אותן. אודה לכם אם תייעצו לי.

אגב, אחד הסאבים שהתעניינתי בהם ויש לי אופציה לרכוש אותם מחו"ל הם של Fusion. נכנסתי לאתר שלהם, נראה שזו חברה די מכובדת, אך אינני מכיר אותה, אם למישהו יש ניסיון אם הסאבים/רמקולים שלה אשמח אם הוא יגיב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הבעיה שמבחינת הגברה אין לך כוח.

תחפש סאב נציל. ותבנה תיבה טובה

אחרת תחפש מגבר חזק יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי - כרגע זו ההגברה שלי, המונובלוק הזה קניתי אותו בהזדמנות והמחיר ששילמתי עליו השתלם מאוד.

רוני - שמעתי את הסאב הזה, הוא לא הכי חזק האמת. יכול להיות שזה היה בכיוונים של אותו בן אדם שישבתי אצלו ברכב, הרגשתי שהוא מסוגל ליותר הסאב הזה.

במוו X5- אין לי כרגע הגברה ראויה לקיקר L7. שמעתי את הסאב כמה וכמה פעמים, בהחלט הייתי שמח שיהיה לי אחד כזה.

לבינתיים - מה אתה אומרים על האופציה של הCVR?

פורסם
סאבוופר לרכב KICKER דגם: SOLO-BARIC S12L7

לא מחליף המבין יבין

חבל

תחפש תלמד ואתה תבין!

כי התשובה שלך לא קשורה למציאות הזאת.

מגבר של 200-350W ואתה מציע סאב של 750. ומתחת ל500W הוא לא יתחיל לתת את מה שהוא יודע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה וזה וזה, אני היתי מעוניין לשמוע אותו, הסאב הזה לא נפוץ בארץ בכלל, למעשה לא שמעתי אפילו מוצר אחד של פייז עד היום, גם במפגשים של הפורום, למעט מגברים.

פורסם

מהנסיון שלי בתחום הSPL הצנוע בארצנו, תיבה פתוחה בריאה, שמתכוננת טוב לפוניקס גולד 12ZR4D,

אחד הסאבים הטובים ביותר שנתקלתי, החיסרון היחיד שלו זה ההספק הנמוך 350WRMS, אבל לך זה יתאים ממש.

על הנייר עם הרבה מאוד השוואות עם סאבוופרים אחרים בהשוואת גרפים, הוא אחד המדהימים, החיסרון שלו שוב (בשבילי - ההספק) אם ההספק שלו היה גבוה יותר הייתי חוטף אותו גם למטרות SPL בשבילי,

עכשיו אם אתה מתכנון ל SPL , אני אוכל לתכנן לך תיבה ,שתדר לתדרים מפחידים, שוברת עצמות :).

שנה טובה

תמיר

פורסם

טוב חברים, עכשיו ההתלבטות היא בין קיקר CVR לבין פיניקס גולד כפי שהרבה ציינו פה מקודם, מי מביניהם עדיף?

אני עדיין נוטה לקיקר, מי לדעתכם ישמע יותר חזק? הסאב יוגבר ע"י המונו הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470164

אגב, המערכת תופעל ע"י רדיו דיסק מקורי של קורולה החדשה, קומפוננט מורל פולס, מאחורה אינפיניטי 9*6.

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד 200 ש"ח? אם כן אז יש לי הצעה בשבילך:

TRANCEFORCE 1200MAGNET 12" 300W-MAX 300W-RMS.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• תוכן חדש...