Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן באמצע בחודש הבא אני והורי נוסעים ל10 ימים בגרמניה ושוויץ, נוחתים במינכן, עושים לופ דרך שוויץ וחוזרים מכיוון היער השחור.

- אני נוהג 95 אחוז מהזמן - יש לנו נסיון נהיגה בגרמניה ואוסטריה (היינו לפני כמה שנים, אבל לי עוד לא היה רשיון), אני מכיר את הקטע עם הרמזורים, האם יש משהו שאני צריך להיות מודע אליו בכל מה שקשור לנהיגה שם? האם הגבלת מהירות (איפה שיש) היא כמו בארץ - כולם מוסיפים 20 קמ"ש, או שמה שכתוב זה מה יש +-. ידוע לי שבשוויץ יש אנשים (ובפרט שוטרים) נורא אנטי מוטוריים ושם אני צריך להיכנס למצב סבתא (לא שאני מתכוון להתפרע יותר מדי...).

- הרכב השכור הוא כנראה מקטגוריית גולף\C4\307\פוקוס, ויתרתי על קטגוריית הA3\סדרה 1, מחשש לסדרה 1 הצפופה יותר וחסרת האיבזור.

ביקשנו דיזל (הם כמובן לא יכולים להתחייב), במידה וניפול על בנזין - האם יש סיכוי שזאת תהיה גרסת ה1.6 FSI החלשה? או כל 1.6 לא סוחב אחר? בכל זאת 3 אנשים+מזוודות+נסיון ממוצע בלבד עם גיר ידני(יש אוטומט בבית, ואבא עצלן - זאת הסיבה שאני על ההגה) - אני דיי מפחד מחוסר סחיבה בעליות - ועליות לא יחסר :). (חברת ההשכרה היא SIXT).*האם יש רדיודיסק ברכבים בימינו?MP3?

- בנוסף, אתרים מעניינים (יותר טבע ודברים יפים, פחות מוזיאונים), פסגות הרים ששווה לטפס עליהם (היינו בצוקשפיצה) וגם מעט מוטוריקה בשבילי (יש בתכנון את מרסדס ופורשה במידה ונגיע לשטוטגרט).

ה"יורו פארק" הוא גם תחנה, וכך גם היער השחור.

- מה מחירי הצימרים בימינו - והאם הם נפוצים בשוויץ כמו שהם נפוצים באוסטריה?

- כבישים מומלצים? יותר נוף מסיבובים (טיול סיבובים נעשה בלי ההורים עוד כמה שנים :D)

בקיצור - כל מה שיש לכם להגיד, תגידו :D

תודה רבה, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קפיץ קפוץ..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא אוכל לענות על כל השאלות שלך אבל אני אמליץ לך על המוזיאון של ב.מ.וו אם כבר אתה במינכן, שמעתי שלאחרונה גם קיימת אפשרות להיכנס למפעל עצמו.

אם אתם נוסעים לשטוטגרט ממינכן אז זה יהיה על כביש E52, אוטובהן ללא שום הגבלת מהירות, גם אם תסע על 200 קמ"ש יעקפו אותך מכל הצדדים, אל תיקח באופן אישי :lol:

נסיעה טובה.

פורסם

במוזיאון BMW כבר הייתי, האמת - לא מציאה.

בקשר לאוטובן, לנסוע 200 קמ"ש לא ממש מרגש אותי, אני מעדיף את הכבישים המפותלים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה איתן, האם אתה עצמך היית באיזור ויכול להמליץ על משהו\להזהיר מפני משהו?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שוויץ - מוזיאון התחבורה בלוצרן.

גרמניה - נורבורגרינג (אם כי אני בספק אם זה מתאים לטיול עם ההורים).

לינה אני תמיד מזמין דרך booking.com. שים לב שאפשר למיין את התוצאות לפי מחיר.

פורסם

אני רק יוסיף שהייתי במוזיאון של ב.מ.וו לפני חודש - לא ללכת!

המוזיאון סגור לרגל שיפוצים עד משהו ב2008 והכאילו מוזיאון הקטנטן, הזמני שלהם בפארק האולימפי בקושי היה שווה את ה2 יורו כניסה + 3.5 יורו חניה שהוא עלה לנו.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כמה טיפים נוספים:

• אם מכונית קלאסיות מעניינות אותך, שווה לקפוץ לעיר מילוז (Mulhouse) - היא בצרפת, אבל "כולה" חצי שעה נסיעה מפרייבורג שביער השחור. נמצא שם אחד מאוספי הרכב הגדולים בעולם, והוא מוכרז כמוזיאון המכוניות הלאומי של צרפת - יש שילוט אליו בכל העיר, וכמובן אתר אינטרנט.
  • כמעט כל כביש ביער השחור הוא "כביש נהיגה" - האספלט מצויין, השילוט מעולה, והגרמנים יודעים לנהוג. תבחר כבישים "צהובים" במפה - הם לא פחות טובים מה"אדומים" הראשיים, אבל עם הרבה פחות תנועה.
  • בכביש בין עירוני רגיל מותר לנסוע עד 100 קמ"ש - בד"כ זה יספיק לך בפיתולים...
  • להיזהר מאד עם שתיה חריפה - לא הייתי מסתכן אפילו בבירה אחת קטנה לפני נהיגה. הם קשוחים מאד בעניין הזה.
  • חצי שעה נסיעה דרום-מזרחה מפרייבוג ישנה עיירה קטנה וחמודה בשם Todtnau. ראשית, הכביש לשם מהנה מאד, אבל יש בה שני מקומות ששוים ביקור. הראשון הוא המפל שליד העיירה - אחד הגבוהים בגרמניה, ולא צריך ללכת שעה ביער כדי לראות אותו. השני הוא מסלול המזחלות הארוך באירופה - כמו בצוק מנרה, אבל הרבה יותר ארוך - 2.9 ק"מ. הוא נקרא Hasenhorn Coaster. עולים ב-Ski-Lift לגובה רציני מאד, ויורדים את כל הדרך במזחלת. כיף אמיתי, ונוף נהדר מלמעלה. ראה באתר וראה תמונה מצורפת.

455725548ACwpVS_fs.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דני, אם אתה מגיע בשישי, אני יכול להביא לך את האלבום שלי מהטיול, ותראה מה מעניין אותך.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

zik, אני אשתדל מאד להגיע! אני אודיע לך בה"פ!

איתן, תודה רבה! לצערי הרינג לא בתוכנית :(, לא הפעם.

תום - הייתי במוזיאון BMW לפני כמה שנים, גם כשהוא פתוח הוא לא משהו מיוחד.

קובי, קלאסיות מעניינות אותי מעט, אבל מוזיאונים פחות (אני אוהב לראות רכבים בתנועה, לא בחנייה :).

בקשר ליער השחור - תודה אקח זאת לתשומת ליבי בתכנון המסלול.

בקשר לעיירה עם המפל - נראה לי שזה יעניין את ההורים (וגם המזחלות נשמעות טוב!), נשתדל לדחוף את זה ללו"ז :).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...