Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מאוורר העזר (מאוורר קטן יותר המורכב בצד ימין של הרדיאטור) ברכבי - גרנד לאונה 96 - חדל לעבוד, והרכב מתחמם במאמץ (עליה ארוכה עם מזגן וכד'). האם ניתן לתקן מאוורר כזה? בחנות ח"ח דרשו ממני 530 ש"ח + מע"מ על מאוורר חדש!

האם כדאי משומש מפירוק?

לגבי בולמי זעזועים - דובר פה בפורום על מחיר של 1100 ש"ח (כולל?) לרביעית בולמי KYB. אני קיבלתי הצעת מחיר של 1,400 ש"ח + מע"מ, ואשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום בו ניתן להשיגם במחיר זול יותר.

בתודה מראש.

פורסם

אני מאיזור ירושלים, אבל מגיע גם לת"א והמרכז - אודה להפניות.

לגבי המאוורר - למיטב זכרוני לא כתוב עליו "ספאל", אלא TELI משהו (אני לא לידו...), והוא תוצרת מקסיקו. זה מאוורר קטן יותר מהמאוורר הראשי, נתון כולו בתוך שבכת פלסטיק מרובעת. אם אלו המחירים, אולי כדאי לחפש משומש?

פורסם
אני מאיזור ירושלים, אבל מגיע גם לת"א והמרכז - אודה להפניות.

לגבי המאוורר - למיטב זכרוני לא כתוב עליו "ספאל", אלא TELI משהו (אני לא לידו...), והוא תוצרת מקסיקו. זה מאוורר קטן יותר מהמאוורר הראשי, נתון כולו בתוך שבכת פלסטיק מרובעת. אם אלו המחירים, אולי כדאי לחפש משומש?

זה מאוורר TRIPAC כך כתוב על המנוע, ועל המסגרת כתוב PREMIER מק"ט 14-4110S1

פורסם

גש אל חבר הפורום אורן, המנהל את "אורן שרותי רכב" שברח' המרכבה 15 א.ת חולון (בצד שמאל עד הסוף),

טל' 6540818-03 או 202525-057 או 7788242-054 והוא יוכל לפתור את כל הבעיות שברכב.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

נרכש מאוורר ספאל חדש בגודל דומה מאוד ב- 150 ש"ח. קצת התאמות עם "למדים" ואני מקווה שיהיה בסדר...

המחבר החשמלי שונה - האם כדאי לעבוד בשיטת "תחתוך+איזולירבנד", או שרצוי להתאמץ ולהתאים מחברים?

פורסם
נרכש מאוורר ספאל חדש בגודל דומה מאוד ב- 150 ש"ח. קצת התאמות עם "למדים" ואני מקווה שיהיה בסדר...

המחבר החשמלי שונה - האם כדאי לעבוד בשיטת "תחתוך+איזולירבנד", או שרצוי להתאמץ ולהתאים מחברים?

טוב סליחה כמובן שזה לא ספאל ולא בטיח, אלא משהו סיני נטול שם...

חוששני שרק בעזרת אזיקונים אוכל להצמיד אותו לרדיאטור - האם ניתן לדחוף אזיקון דרך צלעות הרדיאטור או שזה עלולו לגרום נזק?

כמו שציינתי המאוורר המקורי הוא של חברת TRIPAC - האם מישהו מכיר/יודע היכן ניתן להשיג מאוורר כזה חדש?

לרפי - אני מאיזור ירושלים ולכן טרם הצלחתי להגיע לאורן.

• תוכן חדש...