Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני כחודש נשברה לי הידית של הנהג בסיוויק, דיי מחלה בידיות האלה עקב חיזוק לקוי.

זה מאוד מציק בעיין, מאוד הורס את הצורה של האוטו, וגורם לו להראות זרוק ומטונף.

חיפשתי בפירוקיות, במוסכים, איביי.

אין\לא מוכנים לשלוח.

מהחיפוש אפסו כבר כוחותיי.

מבקש ממכם עזרה.

כל היודע על המצאותה של ידית נהג פנימית וידית נוסע קידמית, מבקש לעזור לי למצוא אותן, אפילו כבר לא כל כך אכפת לי מהמחיר.

תודה רבה רבה.

פורסם

יש משהו לקוי בסיוויק? :shock:

לא יכול להיות !

ועכשיו ברצינות:

את "המאגר" בראשון לציון - ניסית ?

יש להם הכל. פשוט ה-כ-ל.

אם המחיר שם יהיה זול - זה יהיה שווה אפילו את הנסיעה מחיפה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני עבדתי בעבר במוסך מורשה לרכבי הונדה, בין השאר, והזמנו הרבה פעמים מבית עסק מסויים ידיות כאלו חליפיות כאשר המחיר ללקוח היה בסביבות 170-180 שקלים לידית.

אני מכון להפנות אותך למוסך (נמצא במפרץ חיפה).

פורסם

אשמח לעוד פרטים על ה"מאגר".

והמחיר הוא עד כדי כך גבוה?

מדובר על ידית פנימית, לא חיצונית, חתיכת פלסטיק שעולה באיביי 4 דולר חדשה.

בכל מקרה, אשמח להפנייה למוסך, שמוכר ידיות כאלו.

תודה!

פורסם

שלום.

אל תגיד אין! תגיד לא יודע לחפש!!!

לא המאגר ולא אף סוחר חלקים משומשים יפרק ידית מדלת וימיכור אותה כי פשוט מאוד אף אחד אחרי זה לא ירצה את הדלת .

הרי לך אתר של מחסן חלקי חילוף הונדה בארה"ב.

אחלה מחירים ושולחים לארץ.

לי יש נסיון טוב איתם.

https://www.hondapartsdeals.com/honda_parts.php?hp_queried_components=0&hp_series_id=1449&hp_series_model=CIVIC&hp_series_year=&hp_series_door_ext_grade=&hp_series_transmission=&hp_series_slsareacd=&hp_system=

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ל"המאגר" הגעתי פעם בחיפוש אחר חלק פלטי לפונטו הקודמת שלי והם אמרו לי שהם לא מחזיקים חלקי פלסטיק פנימיים אלא בעיקר מכלולים מכניים.

בכל מקרה שווה לנסות, אם-כי נראה לי שהצעתו של בני.ל. שווה בדיקה מעמיקה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...