Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)טוב, אני יודע שעכשיו חמסין.

אבל ככה, החימום באוטו שלי הלך בתחילת חורף שעבר, כל החורף קפאתי, ורק עכשיו יש נפל לי כסף. אם אני לא ישקיע אותו היום בחימום ויחכה לחורף, הוא יבוזבז תוך שבוע על שטויות.

הרדיאטור שלי דפוק באופן שעלות תיקון תעלה לי קרוב לאלפיים שקל.

השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מפזר חום למצית של האוטו - אני צריך מפזר קטן רק לנהג והכי חשוב להפשיר אדים מהחלון הקידמי.

נתונים טכניים אם זה רלוונטי וולוו 93 סטיישן מנוע 2300, נסיעה יומית באיזור ירושלים - שורש (קר), חלק גדול מהבעיה זה האדים בחלונות.

אשמח לתשובה או לפתרון זול אחר

תודה מראש

חידודי

פורסם

חדודי שלום רב!

יש לך את האפשרות לקנות את ממיר המתח מ-12V ל-220V. זה בא בצורה כזו:

תקע - מצת.

שקע - ביתי רגיל. (+), (-), והארקה.

עם זה, אתה יכול לקחת פן, לשים אותו על חם, ולשים אותו מתחת לשמשה.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

כמו שכתבו לך, אפשר להשתמש במפזר חום סטנדרטי. יש עם זה המון בעיות - לחזק אותו כך שיעבוד ולא יתנדנד \ ייפול, וגם זרם האויר שלו לא בהכרח יצליח לעשות מספיק כדי להפשיר את החלונות, וגם הצדדים שלו לא יהיו מכוסים (הצדדים מהם הוא שואף את האויר). הספק שלו צריך להיות קטן - ממירי 12V-220V בד"כ מוגבלים בהספק, עד 150W הם יהיו במחיר סביר, מעל זה יתחילו להתייקר.

ניצוצות - שטויות. מי שחושב על זה, כנראה לא חושב, למה נועד מצית ברכב. הוא לא מספיק חם, כנראה, כדי להדליק אדי דלק, אם היו קיימים בסלון, או שהסיגריה בפה של הנהג, אותה המצית מדליק, בוערת מתחת לטמפ' הדלקת האדים...

פורסם

לחבר

לחץ על הלינק

http://www.ground-z.org/electronics/vehicle/heater.html

תוכל למצוא בארץ בחנויות לציד ימי לסירות ויאכטות,לדעתי לא יהיה אפקטיבי ,

בירור מחירים ותיקון המקורי תהיה האופציה הטובה והבטוחה ביותר עבורך

נסה אצל "רמקור" 035617551 בקש את משה או אפריים,ועדיף בתקופת הסתיו

יגאל

פורסם

עלות חימום דרך שקע המצית מגיעה על חשבון דלק - חימום חשמלי הוא צרכן רציני , שיגרום לעומס על האלטרנטור - ולעליה בצריכת הדלק .

חימום אוריגינלי של רכב משתמש בחום מנוע קיים שבכל מקרה המנוע צריך לאבד - והצריכה היחידה היא קטנה מאוד - של המאוורר .

תעשה חישוב אם משתלם לך להשקיע בממיר + מפזר חום + עלייה בצריכת דלק + חוסר וודאות אם כל הקומבינה תעבוד טוב - ולכמה זמן , או פשוט להשקיע חד פעמית ולסדר את החימום (גם כאן יש קומבינות ויכולים לסדר לך רדיאטור חימום חיצוני - שלא יושב בדש בורד - והארכה של שאיבת האוויר החם אליו )

פורסם

הרשה לי להחזיר אותך למציאות:

בשביל להפעיל מפזר חום ביתי צריך 2000W.

ממיר מתח של 2000 וואט יעלה כמו האוטו שלך.

יחד עם אלטרנטור גדול... הבנת את הרמז.

פורסם
הרשה לי להחזיר אותך למציאות:

בשביל להפעיל מפזר חום ביתי צריך 2000W.

ממיר מתח של 2000 וואט יעלה כמו האוטו שלך.

יחד עם אלטרנטור גדול... הבנת את הרמז.

נכון .

כמו שאמרו קודמיי ,עדיף לנסות לתקן את החימום המקורי.

אם מדובר ברדיאטור חימום תקול ,כדאי לנסות בפירוקיות.

רוב העלות בדרך כלל תהה על העבודה . יש רכבים שזה מצריך פירוק רציני ויש יותר קלים .

לא יודע איך זה בדגם הספציפי שלך.

בברכה

מוטי.

פורסם

ככל הנראה קיים מפזר חום 12 וולט,היה ניתן להשגה באוטו דיפו לפני כשלוש שנים,נעלם מהמדפים יתכן שבגלל חוסר ביקוש או בגלל שעשה צרות והיו הרבה החזרות.

פורסם

מפזר חום ביתי מפיק כמו שכתבו כאן 2000W בדרגה הגבוהה, ו-1000W בדרגה הנמוכה.

המקסימום שאפשר לצרוך משקע מצית של רכב זה כמעט 200W כלומר עשירית ממפזר חום ביתי.

לקנות ממיר מתח ל-220 זה רעיון גרוע, עדיף כבר מפזר חום שמיועד ל-12V זה לא יקר. הבעיה היא שזה גם לא מי יודע מה מחמם עקב ההספק העלוב. כנראה לכן לא מוכרים את זה.

לגבי סילוק האדים מהשמשות - אפשר גם להשתמש במזגן לצורך זה, אבל אז אתה עוד יותר תקפא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקשר לאדים בשמשה ראיתי דיי הרבה פעמים מין חומר כזה שמוכרים בחניות לאבזרי רכב שדוחה את האדים האלה, זה בא בצורת ספרי והבקבוק שלו דומה לבקבוק של הסקאיי. לא יודע אם זה באמת מועיל אולי מישהו ניסה את זה ויכול להגיד אם זה שווה משהו באמת

• תוכן חדש...