Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהוא שמע על המשחק "PENUMBRA"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קווסט, והממזר הוציא אותי משלוותי. אחד הקווסטים המדהימים יותר ששיחקתי בהם.

הצרה היא שמה שהשגתי היה כנראה רק הפא*ינג דמו או משהוא,בערך חצי שעה של משחק.

אני מת להשיג את המשחק השלם ולא יודע איך ואיפה.

מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מתעלק על התרד. :oops:

אני מחפש משחק שאין לי מושג איך קוראים לו. המשחק הוא פשוט בנושא פיסיקה, יש כדור, שצריך להביא אותו לאזור מסוים על המסך, מותר להשתמש בחוטים, ולשנות להם את המתיחות, ומותר להשתמש בכל מיני מוטות מברזל או מוטות אחרים, הכדור נמצא על מעין גשר שמתחיל להתנדנד ובעזרת החוטים ועוד מלא דברים צריך להביא אותו לאזור מסוים על הלוח. יש גם כסף במשחק, ובכסף אני קונה ציוד כדי להשלים את המשימה של להביא את הכדור לאזור, במשחק יש מלא שלבים וכל שלב הסיטואציה היא אחרת. המשחק מובסס על מכניקה, שינוי מתיחות, שינוי גמישות, חיבור חוטים בכל מיני נקודות וכ"ו. אם למישהו יש מושג מה השם , מאוד יעזור לי.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

penumbra overture. יש לי את המשחק המלא (נדמה לי שזה המלא, בכל מקרה). לא רציני - כולה 400 מגה. אין לי בעיה לצרוב לך על דיסק אבל לך לא צריכה להיות בעייה להוריד אותו ב- bittorrent.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא המלא, זה הדמו.כולו 375 מגה...

אני מחפש את המלא, אני מעריך שהוא ישקול לפחות 2 גיגה.

אולי זה יוצא כאפיזודות? פרק 1, 2 וכולי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...