Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיסטר בין נוהג במיני

זאת כמובן לא מיני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אני לא טועה זה רכב מתוצרת Ligier הצרפתי, בעל הספק מוגבל ביותר כך שניתן לנהוג בו ללא רישיון במדינות מסוימות.

זהו דגם לא מהייצור הנוכחי אלא דור או שניים לפניו.

חפש בגוגל על רכבים של החברה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ligiermicrocar.jpg

ליגייר .. לא צריך רשיון על הרכב , מגיע עד 50 קמ"ש , צילינדר אחד לא יודע כמה סמ"ק.

זה המכסימום שיכלתי לחפש בשעה זו של הלילה...

.

צונזר.... :?

פורסם
פיאט משהו..

בדיוק המחשבה הראשונה שקפצה לי לראש ברגע שראיתי את התמונה :lol:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

מצאתי את האתר של החברה אבל ב HISTORY הם לא כותבים על רכבים קודמים בכלל (דיי מוזר אגב ) אשמח לעוד אינפורמציה אם יש למישהו - וכן i freaken looked in google

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זה לא רק LIGIER , היו כמה יצרנים בצרפת ואיטליה שהלכו על הגבול ברוח החוק שאמר שרכב (ולא פירט דו גלגלי ) לא חייב ברשיונות עד מהירות/משקל מסוים. בעיקר בפריס ומילנו היו הרבה כאלה ,עם מספר של אופניים/טוסטוס. יוצרו גם עם דיזל לומברדיני /טקנומוטור 504 סמ"ק. נעלמו כי היו יקרים והחוק ב EU תוקן.

• תוכן חדש...