Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בקשיח של המחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב P4 1.7 512RDRAM עם XP PRO

במחלקת הקשיחים יש זוג קשיחים, הקשיח התחתון במארז הוא 30 גיגה משמש בתור כונן C למערכת הפעלה בלבד והוא מוגדר בתור המאסטר. בצמוד מעליו יש עוד קשיח של 120 גיגה והוא כונן D משמש אותי לכל ההורדות וכ"ו והוא כמובן העבד.

הבעיה התחילה כבר ממזמן, הקשיח של כונן C מידי פעם היה עושה קליקים ועם ובלי קשר לקליקים האלה המסך היה קופא המחשב נתקע וכלום לא מגיב חוץ מריסט. עם הזמן המצב החמיר וכיום אם כונן D עולה גם כן ישר כונן C עושה קליקים ונתקע אם זה באמצע העליה של החלונות או שכמה דקות אחרי שהמערכת כבר עובדת יציב פתאום נתקע עם הקליקים האלה.

כרגע אם אני עושה ריסט אחרי כמה פעמים המערכת עולה יציב בלי להתיחס לזה שכונן D קיים בכלל (למרות שהוא מחובר עם הכבלים והכל) ואין את האות שלו במחשב שלי ואין גישה אליו בכלל, למרות זאת עדיין יש קליקים כאלה והמחשב נתקע אבל זה יכול לקחת לו כמה ימים לעומת המצב שהוא עולה עם D ואז מיד הוא נתקע.

יש למישהו הצעה מאיפה להתחיל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה שאתה צריך לעשות, לדעתי:

א. פרק את הכונן הישן ©, שים אותו בשקית אנטי-סטטאית והכנס אותו למקפיא.

ב. כנס לרכב, סע לחנות המחשבים הקרובה וקנה כונן קשיח חדש.

ג. חזור הביתה, הוצא את הכונן מהמקפיא וחבר אותו חזרה למחשב. עכשיו יש לך בערך 15 דקות של עבודה תקינה.

ד. העתק כמה שיותר חומר מהכונן הישן לכונן D.

ה. כבה את המחשב, נתק את הכונן הישן, חבר את החדש במקומו והתקן מחדש מערכת הפעלה.

תקתוקים מהכונן פירושם ברוב המקרים נזק פיזי לכונן. ימיו (או שעותיו) ספורים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז כבר שנתיים הוא בתהליכי גסיסה.

לפי איך שנשמע,הוא עומד למות בקרוב,תגבה את המידע שלך כמה שיותר מהר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחלק את ה 120 ל 2 מחיצות, תעביר את כל החומר שעליו למחיצה השניה.

במצב שבו אתה מצליח להעלות את שניהם, תעשה גוסט מ C למחיצה הראשונה של ה 120,

ככה תחסוך התקנת מערכת הפעלה עם כל התוכנות שלך ואת הכוננןושל ה 30 תימצא לו שימוש אחר במקום HD (יכול להיות אחלה מחזיק מפיות אם אתה בפיקניק)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התקנתי פרטישן מג'יק ומהקשיח של 120 יצרתי מחיצה חדשה, הבעיה היא שבמהלך הפעולה המחשב קרס וכרגע מה שנשאר לי זה 2 המחיצות, אחת מהן זאת המחיצה עם המידע שהיא נמחקה וריקה עכשיוהיא מסומנת באות G, יש אפשרות לשחזר? שאני עושה לה מאפיינים אני רואה שהתכולה שלה זה 120 גיגה שמתוכם תפוס 60 גיגה כמו שהיה לפני כל הבלגן אבל שאני נכנס למחיצה הזאת לא רואים בה כלום.

למחיצה החדשה בכלל הוא לא נותן להיכנס וכותב לי f:\is not accessible the file or directory is corrupted and unreaddable

יש רעיון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן, כמו שכבר אמרו לך - תיפטר מהקשיח הקטן - הוא התעייף ועלול לגרום לך לצרות גם ב D עקב פעולות מעיים לא סדירות.

תמצא לך קשיח חדש בגודל סטנדרטי שיעשה את העבודה נאמנה.

(נא לא להתייחס למשמעויות אחרות העולות מצורת התבטאותי...)

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...