Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני מניע את הרכב המד דלק משתנה מאשר שהמפתח בסוויצ' וכל המנורות עובדות בלי שהנעתי תרכב... גם בנסיעה הוא מזייף ברבע מיכל יותר מה שהוא מראה שהאוטו מכובה..

מזה אומר ? מצוף או משהו כזה?

אפשר עזרה?

תודה רבה ושבוע טוב

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

ההבדל מצוי בשוני בין מתח פריקת המצבר כשהרכב כבוי (פחות מ-12V), לבין מתח הטעינה כשהאוטו דלוק (13-14V). זה מה שעושה לך את ההבדל, כנראה.

אם התצוגה של מד הדלק נכונה במצב מונע ("מלא" אחרי תדלוק מלא, באזור האדום אחרי 40 ליטר פרוקים), אין צורך לעשות דבר.

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה...

מד הדלק מראה בהתנעה את המידה הנכונה ועם הזמן עולה אפילו עד לטנק מלא

תלך אל "המחוון ספידומטרים" בחולון... אני משער שאם זה מה שהיה אצלי אז כנראה שהציפוי של אחד מחוטי החשמל שמוליכים אל המצוף התפורר ולכן הוא מעלה את המתח בחזרה ומרים את המחוג.

בהצלחה

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

לגשת לחולון ממש לא אופציה בשבילי כי אני מאיזור חיפה אז אני יחפש מקום טוב פה בצפון ואני ילך לבדוק את זה.. כנראה שבאמת זה אומר שיש לי רכב צרפתי.. חח ( אבל עדיין שווה תטירחה )

" תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".. "

דרך אגב אהבתי את המשפט .. יפה

תודה על העזרה ! :-P

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...