Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש בפורום וממש התרשמתי.

בבעלותי מאזדה 3 חדשה דגם ה 4 דלתות הסטנדרטי

לאחר סקר שוק של מערכת לרכב הגעתי לידי החלטה והייתי רוצה לקבל חוות דעת

פאנל קנווד 6537

קומפוננט קידמי DLS R6A 6 גודל 6.5 אינטש

מגבר HELIX DARK BLUE 4 ערוצים

רמקולים אחוריים (שלא יהיו מחוברים למגבר) JL AUDIO TR 570 CX גודל 7\5

אני ממש ממש אשמח אם תגיבו אפילו למייל האישי שלי

[email protected]

כמו כן אשמח אם תביעו חוות דעת על חנות בשם רדיו מילאנו

פורסם

nadavcj שלום וברוך הבא לפורום.

קרא את כללי הפורום ושמור עליהם.

להבא כתוב כותרת ענינית שתצביע על תוכן הנושא שפתחת.

בהצלחה בהמשך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בא נגדיר את זה כך : לדעתי אתה קונה כאן מותגים ולא מערכת . לכולם יש המון דעות חיוביות על המותגים האלו . זה עדיין לא הופך אותם (לדעתי לפחות) למערכת

תגיד מה התקציב , ואיך אתה רוצה לשמוע , איכות סאונד שבה אתה מקבל בדיוק את מה שהמערכת והדיסק יכולים להוציא או יותר עוצמה על חשבון האיכות , ואז יוכלו להתחיל לעזור לך

בברכה יהודה

פורסם

שלום לכולם קודם כל תודה על ההתייחסות. שנית

המוסיקה שאני אוהב לשמוע היא בעיקר רוק + VOCAL (זמרים\ות) + פופ + מוסיקה שחורה

אני מאוד אוהב צלילים חדים (למשל כוס שנשברת) ואני לא אוהב באסים אגרסים וקופצניים. אני אוהב באסים רכים שמשלימים את החלל...חשוב מאוד אבל שהטויטרים לא יהיו צומרניים מידי

אני שומע מוסי'קה בעוצמה יחסית גבוהה אבל אם זה פונקציה של איכות אני מעדיף איכות

התקציב הוא פחות או יותר כדקלמן

קומפוננט= 1500

פאנל חייב של קנווד= 2000 כולל אחריות של ניופאן

סאב=1000

רמקולים אחוריים=700

מגבר=1600

הרכב שעליו אנחנו מדברים הוא מזדה 3 שנת 2007 חדשה

אני ממש אשמח אם תתיחסו..אני דיי חדש בעולם הזה ואני מגלה מיום ליום שאין לזה סוף

פורסם

המגבר מצויין.

למה הפאנל חייב להיות של קנווד? הייתי מציע לך לחשוב על קלריון 775.

קומפוננט - DLS טובים, אבל הקומפוננט הספציפי הזה לפי דעתי לא שווה את המחיר. הוא עולה בארה"ב 127 דולר. זאת אחת הסדרות הנמוכות של DLS. ממליץ לחפש הרץ היי אנרג'י יד שנייה. לאחר זמן מה, תוכל להוסיף לו מידרנג' איכותי והגברה אקטיבית, (אם אתה אוהב ווקאל, תרגיש בחיסרון קל בתחום התדרים הזה).

סאב - http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=683

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
שלום לכולם קודם כל תודה על ההתייחסות. שנית

המוסיקה שאני אוהב לשמוע היא בעיקר רוק + VOCAL (זמרים\ות) + פופ + מוסיקה שחורה

אני מאוד אוהב צלילים חדים (למשל כוס שנשברת) ואני לא אוהב באסים אגרסים וקופצניים. אני אוהב באסים רכים שמשלימים את החלל...חשוב מאוד אבל שהטויטרים לא יהיו צומרניים מידי

אני שומע מוסי'קה בעוצמה יחסית גבוהה אבל אם זה פונקציה של איכות אני מעדיף איכות

התקציב הוא פחות או יותר כדקלמן

קומפוננט= 1500

פאנל חייב של קנווד= 2000 כולל אחריות של ניופאן למה של קנווד ועוד במחיר הזה ?

סאב=1000 יש כמה פניקס גולד קסנון ZR

רמקולים אחוריים=700 ממתי בדיוק כשאתה בהופעה אתה מפנה את הגב ללהקה/זמר/זמרת ? , ואם כך למה לזרוק 700 ש"ח על רמקולים אחוריים כשאתה יכול לרכוש דברים אחרים ?

מגבר=1600 תבדוק מה יש ביד שניה במחיר הזה

הרכב שעליו אנחנו מדברים הוא מזדה 3 שנת 2007 חדשה

אני ממש אשמח אם תתיחסו..אני דיי חדש בעולם הזה ואני מגלה מיום ליום שאין לזה סוף

התשובות באדום

ולגבי הקומפוננט :אם מוסיקה חדה אתה אוהב יש שלושה אפשרויות : 1 פוקאל 2 - הרץ 3 - לקנות מידבאס של סיז/סקאןספיק וטוויטר של סיז אלומיניום נאו , ואז אתה מקבל את היכולות של טוויטר מתכתי , בלי שהוא יצעק ויהיה חד בטירוף שאי אפשר לשמוע (האפשרות השלישית עלולה לעלות טיפה יותר והיא יכולה גם לעלות פחות בתלות במידבאס )

אל תשכח שעד כמה ששמעתי יש מאזדות שקשה מאוד להחליף להם את הHU שבא מהמפעל . אנני יודע אם זה המצב לדגם שלך , אבל תברר אצל מתקינים ותחפש מאזדה 3 בפורום

בברכה יהודה

פורסם

שלום , אני רואה שיש לך תקציב נחמד למערכת חביבה ++ אבל , למה הרכיבים הנ"ל ? אפשר למצוא טוב יותר לדעתי .

הייתי ממליץ על מתכונת הבאה :

רדיודיסק - סגנון קלריון 775 , פיוניר PRS880

מגבר טוב 2 ערוצים - RS2 , SAX-100.2

מונו בלוק נחמד - קסנון400.1 ,JBL300.1

קומפוננט - היי אנרג'י , דוטק .

סאב - פיניקס גולד ZR , IDQ,ID12 , JLW3

באיזור ה7500 ש"ח .

נשמע טוב .

בהצלחה .

פורסם

תודה שוב לכולם

לגבי הפאנל הזמנתי חלק מאי ביי שמאפשר לי לשים רק פאנל של קנווד מה גם שאני מאוד אוהב את החברה הזו מבחינת תפריטים עיצוב ואיכות שמע, כך שאני סגור על זה שהפאנל יהיה של קנווד

לגבי סאב. כל החנויות שבהם הייתי המליצו לי בעקבות זה שאני לא אוהב באסים מפוצצים לקחת בס של 10 אינטצ. האם כך הדבר?

מה דעתכם על סאב של MB קווארט ומה ההבדל בן סאב עם תיבה מקורית או לא. ואיך אני יודע שמדובר בתיבה מקורית בכלל? [

מה ההבדל בין סאב עם חור שממנו יוצא ההדף לבין סאב שהוא אטום?

לגבי הקומפוננט אני לא מתכוון להשקיע בקומפוננט של 3 ערוצים אלא רק של 2 (2 WAY) מה העלויות של ההרץ דגם ההי אנרגי שהמלצתם לי פה ומה עושה אותם כל כך טובים בהשוואה לDLS R6A?

האם מקובל לרכוש מוצרים בנפרד וללכת להתקין אותם בחנות למרות שהם לא נקנו אצל המתקין? האם זה יוצר בעיות מבחינת אחריות בשעת צרה?

מדוע יהודה, המלצת לי לא לשים רמקולים אחוריים? (שאגב לא יהיו מחוברים למגבר האם זה נורא?)

פורסם

תיבה מקורית זה כינוי שנותנים לתיבה בשביל לקחת עליה יותר כסף. בשורה התחתונה תיבה צריכה להיות מהסוג המתאים , ובנפח המתאים.

לגבי סוגי תיבות - עם "חור להדף" או בלי - ברוב המקרים יש 2 סוגי תיבות. אחת תיבה אטומה שאיתה הסאב יהיה הכי מדויק שהוא יכול ותיבה עם פורט שהיא בדרך כלל תגרום לסאב להישמע חזק יותר אבל מדויק פחות. זה כמובן בכלליות ועל קצה המזלג. תעשה חיפוש בפורום וב FAQ ותוכל ללמוד הרבה.

אין שום בעיה לרכוש מוצרים איפה שנח לך וולכת למתקין ולשלם לו עבור התקנה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או קיי...נושא הסאב ברור לי והגיוני בזה "סגרתי את הפינה" בכל מה שקשור לסאב

מה דעתכם על סאב של MB קווארט 10 אינטש

ואשמח אם תתיחסו לשאר שאלותיי בהודעה הקודמת

תודה רבה

נדב

פורסם

בלי ציון דגמים יהיה קשה מאוד לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נדב ידיד

מברך אותך על החלטתך לבחור ב-dls לדעתי אתה עושה את הבחירה הנכונה ביותר

דרך אגב ה-RA הם לא הסדרה ההתחלתית של DLS והסט הוא נהדר

לגבי מגבר אני ממליץ בחום CA-51 של DLS נכון שהוא קצת יקר אני מעריך כ-3000-3300 ש"ח (אולי פחות)

אבל הוא סוגר לך מעגל עם 4*50 +1*170 וואט RMS

דרך אגב לכל תושבי הפורום אפשר "להירגע":-) "רדיו מילאנו" כבר לא שולט ב-DLS אז יש סבירות גבוהה שהמחיר ישתפר מאוד והמותג יחזור למקומו הטבעי בין 5 הגדולים על המדפים בארץ תוך זמן קצר

לנדב: אם מעניין אותך היכן אפשר לרכוש DLS בארץ שלח לי מ"ס טלפון בפרטי

earthquake sound frik

פורסם

D.C :

הבחור ביקש מגבר בתקציב של 1600 שקל ואתה מציע לו מגבר שעולה פי 2 ?

מעבר לזה להשקיע כל כך הרבה כסף במגבר שבסופו של דבר הוא יתן לסאב 170 וואט זה לא דבר מומלץ משום שזה מאוד יגביל אותו בבחירת סאב. מדובר בהספק נמוך מידי עבור כל סאב נורמלי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר

צודק בנושא החריגה מהתקציב

תסכים איתי שלעיתים החריגה משתלמת ולעיתים קרובות יותר שווה לחכות עוד קצת ולקנות את הדבר הנכון

בכל אופן כנראה שקצת נסחפתי בהתרגשות עם הDLS

אבל תרשה לי לתקן אותך ה170 וואט RMS ממגברי איכות כאלו הם הרבה יותר ממה שרוב הסאבים הממוצעים צריכים

ואם אני זוכר נכון הפיניקס שהוא מדבר עליו הוא dvc כך שהוא ינצל את המגבר ביציאת המונו כמעט כפליים

earthquake sound frik

• תוכן חדש...