Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה רק אני כשאני נוהג אני מעדיף להתרכז בנהיגה ולהנות ממנה?

.

זה לא רק אתה, אל תדאג. בעצם, לא נראה לי שדאגת, אבל שיהיה. אני איתך באותה ספינה (כי יש הרבה כמונו).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפותח השירשור

אני מאמינה אילו הגברת הנכבדה, הייתה נוהגת בנתיב הנכון ובמהירות הנכונה ועדיין "יורדת" על סלט, סטייק ו/או פרה שלמה, ולא היית טורח כלל לעשות מזה מירעש כל כך גדול, מה שהפריע לך בעצם זו צורת נהיגתה.

הבעייה היא לא אם היא שמנה או לא,

רובנו מתעסקים בדברים אחרים חוץ מנהיגה,

אז פותח שירשור יקר ושומר חוק חסוד בא נשמע איזה מהדברים אתה לא עושה?

עקיצו יקרה (וזו לא טעות כתיב.)

כשאני משתמש בכביש, אני לא מתעסק לא בסלט, לא באשתי ולא במוצץ.

אני אולי זן נדיר(ולפי מה שאני קורא כאן בפורום, אני לא כזה נדיר לשמחתי) אבל כשאני על הכביש אני משתדל להשאר חי.

להשאר חי.

מבחינתי זה להיות 110 אחוז עם העיניים והמוח על הכביש ועם כמה שפחות הפרעות.

הילד בוכה? עוצרים בצד

אני רעב? עוצרים בצד

לא אכפת לי אם המטומטמת הזאת היתה עם שקית שוקו או עם ארוחה עסקית.

וגם אם היא היתה בימני על 80 זו עדיין היתה אותה התנהגות נפשעת.

צורת הנהיגה שלה לא היתה מעניינת אותי בכלל אם המניע שלה היה חוסר קואורדינציה או משהו בסגנון.

לכל היותר הייתי מסנן איזשהי קללה עסיסית ושוכח אותה אחרי שניה (בדיוק כמו שקורה לכולנו 100 פעם ביום, כל יום)

מה שהביא אותי לרשום את השרשור היה בדיוק זה - ארוחת צהרים תוך כדי נהיגה.

אני לא מבין. היית מצדיקה את מה שהיא עשתה אם זה היה בנתיב הימני על 80?

אני שולל לחלוטין ומכל וכל את המשפט שלך "רובנו מתעסקים בדברים אחרים חוץ מנהיגה"

אני חושב שמדובר במיעוט שעושה את המעשה הנפשע הזה.

ובדיוק זה מה שגורם להרבה מהתאונות שפשוט יכלו להמנע אם האדיוט שאחראי להם היה עם העיניים בכביש

גם בחיל האויר מתעסקים בדברים אחרים חוץ מטיסה?

לעניין המשקל של הגברת, תוספת משעשעת בלבד.

אז אם להיות מרוכז בנהיגה ובמה שקורה סביב נקרא בעינייך להיות חסוד , אז אני חסוד.

ממתי איילון מגיע לנתב"ג...?

איילון זה כביש 20, הכביש לנתב"ג זה כביש 1.

או שהתבלבלתי במדינה? :roll:

רציתי לכתוב כביש 1 אבל יצא איילון לא יודע למה.

ולמה לא התקשרתי למשטרה? אני מודה שבמחשבה שניה חבל שלא עשיתי את זה. לא חשבתי בכלל על האפשרות הזאת.

ולעצור בצד לא היה נותן כלום כי קודם כל, מדובר בכביש מהיר שעצירה בשוליים לא מומלצת במיוחד כשאין נפגעים וכמו שציין כאן אחד הכותבים מאחר ולא היו נפגעים בגוף ובגלל שהמקרה הוא קלאסי של תאונת חזית אחור, לא חושב שיש צורך בעדות.

שבוע נפלא לכולם.

פורסם
עקיצו יקרה (וזו לא טעות כתיב.)

מבחינתי זה להיות 110 אחוז עם העיניים והמוח על הכביש ועם כמה שפחות הפרעות.

שבוע נפלא לכולם.

לזה התכוונתי, ובטח שבטח לא הצדקתי פעילות אחרת מלבד הנהיגה, והנה פה חרגת ממנהגך, לא רק שלא היית מרוכז בנהיגה שלך, היית מאד מרוכז במשקל הגברת, ובמה היא אכלה, להסתכל במראות ולעקוב אחריה ולספר לנו על זה בפירוט רב.

ודרך אגב יש דברים הרבה יותר מטורפים.

עכשיו מה שנותר לך היא הברירה בין אם לקבל זאת כביקורת בונה, ולהבא לא לנסות לחנך,לחקור "בזירת הפשע" אלא לדווח ולהשאיר את הטיפול בידי אילו שאחראים על כך, או לחילופין להמשיך להעלב (ללא סיבה) ולטחון את הנושא.

שבוע הכי יפה לך מכל הלב

אירית

פורסם

איפה ראית שניסיתי לחנך מישהו?

ואיפה ראית שטחנתי את הנושא?

וגם לא נעלבתי.

אני לא יודע איך את = אבל כשאני מסתכל על משהו - אני בד"כ רואה את כל הפרטים וזה לא לוקח לי יותר משניה או שתיים.

המנהג שלי בד"כ הוא להסתכל על מקרים חריגים כדי לנסות ולהבין, אולי הנהג חולה?אולי קיבל התקף לב? אולי הוא רואה סרט DVD ומדבר בטלפון בו זמנית?

כששאני קולט עם מה יש לי עסק, אני שומר ממנו מרחק (אלא אם באמת מדובר במישהו במצוקה) ו"שם על הכוונת" את "האיום הפוטנציאלי" כדי להמנע ממנו.

זה לא דורש יותר ממבט במראות מידי פעם, דבר שאני נוהג לעשות ממילא.

בעיני - מעקב אחרי "טיפוס" מסוג כזה -כדי למנוע פגיעה בעצמי (מה שכלל במקרה הזה בריחה למסלול אחר כשראיתי שהיא מאחורי) - הוא חלק בלתי נפרד מהנהיגה והריכוז בה - וזה מה שמנע בסופו של דבר את הפגיעה בי.

אז אם לזה את קוראת חריגה מהמנהג - לא במקרה הזה.

לכן אני לא מבין איזה ביקורת יש לך עלי.

התיאור המפורט כאן היה רק בגלל שלא ראיתי דבר כזה בחיים שלי על הכביש.וכדי לנסות לחלוק עם חברי הפורום את הזוועה.

שיהיה לך שבוע מדהים (כמו העיניים שלך בתמונה:wink:)

פורסם

קודם כל - העניין עם המשקל נשמע אולי משעשע אבל זה לא ממש - התגובות היו מיותרות וחסרות הומור, אירית צודקת לחלוטין.

חוץ מזה, בזמן האחרון מצאתי את עצמי מחייג כמה פעמים למשטרה כדי להתריע על נהגים מסוכנים, אף פעם לא חשבתי שאני אעשה דברים כאלה אבל התגברות המטומטמים על הכביש פשוט מכעיסה אותי ואני לא מדבר על נהיגה מהירה אלא על סכנה ממש כמו שאייל מתאר וכמו נהגים שחותכים מימין ומשמאל ללא הבחנה וללא מרחק.

בריאות לכולם!

פורסם

לתומר

נכים נוהגים ביד אחת מחוסר ברירה. היד השניה מפעילה (באמצעות מנגנון) את דוושות ההאצה והבלימה.

הדרך לנהוג ביד אחת היא להשתמש ב"תפוח". רק נכים מקבלים אישור להתקנת "תפוח" ברכבם. ברכב רגיל אסור.

החוק מחייב נהיגה עם שתי ידים על ההגה, למעט מקרים שיד אחת נדרשת לאיתות, העברת הילוך וכו (חיטוט באף לא נחשב...).

"מעשים מגונים" (כמו קריאה, גילוח, אכילה וכו.) אסורים בזמן נהיגה, והם בהחלט פוגעים בעירנות הנהג. הנהג צריך להיות עירני, לא רק כדי לעצור בזמן באדום או למנוע התנגשות עם הרכב שלפניו, למשל, אלא כדי לברוח בזמן ממצבים מסוכנים הנגרמים על ידי נהגים אחרים.

רק אתמול ניצלתי משתי תאונות בזכות הערנות שלי בנהיגה. האחת כאשר הנהג שבא מולי פנה שמאלה באור אדום, והשניה כאשר נהגת מבוגרת נכנסה לנתיב הנסיעה שלי (כאשר היה לי ירוק ברמזור) כאשר פנתה ימינה לכביש בו נסעתי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אכן, הבעיה בכללותה היא תרבות הנהיגה הישראלית שאושיותיה; "אני לא פרייר" והלאה האדיבות.

השאר, זיגזוג, אי שמירת מרחק ואי מתן זכות קדימה, אי ציות לתמרורים, המהירות היא הגורם האחרון יחד עם זאת יש לה פקטור בעוצמת הפגיעה/פציעה.

מול כל אילו האכיפה שהשגותיי לגביה בוודאי לא שונות משל לא מעט פה ובפורומים אחרים, אינני רוצה להכנס לזה ולו רק לא להפוך את אילו שאחראים על כך לשק חבטות.

בקיצור יש לנו הרבה מה לשנות בעניין.

אייל תודה על המחמאה, אני נמסה:oops:

שבוע טוב

אירית

פורסם

בהקשר של אכיפה, היום הודיעו שיהיו יותר ניידות בכבישים בגלל התאונה של המשאית בסוף שבוע.

פשוט אידיוטים, מה שווה ניידת בכביש אם עדיין אותו עבריין נוסע לידה יפה ואחרי זה ממשיך את הטרוף שלו?

אני כבר צופה בסוף שבוע הקרוב הרבה מארבי משטרה לגבי מהירות ודברי דבילים שהם לא הבעיה העיקרית. חבל שהמדינה מנוהלת על ידי חסרי שכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
\ כמו גם נשים שדרך אגב להבדיל מגברים, הן יכולות לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית, אירית

זה משפט מיותר. רק מראה שאת באגודת "הגידו לא לפמיניזם".

זה מוכח, מחקרית ומדעית, שאי אפשר לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית באופן מודע. נשים או גברים.

לכן - זה אומר, שאם היא התרכזה בסלט, או בהמבורגר, היא לא נהגה באופן מודע, אלא מתוך דפוס מסויים שנתפס בה, ללא אופציה לעכל (דו משמעותית) את הדברים, סליחה, את הנהיגה.

בקיצור. אי אפשר לעשות 2 פעולות באופן מודע ולהתייחס לשניהם. נסי להיכנס לשיחת טלפון תוך נהיגה, ולהתרכז בדברים ובתשובות (אני מוכן לנסות את זה איתך). זמן התגובה שלך ייפגע עד ל100% מהזמן ויותר. אם את רוצה אפנה אותך למדען (הישראלי דרך אגב) שהוכיח את זה.

פורסם

בקיצור. אי אפשר לעשות 2 פעולות באופן מודע ולהתייחס לשניהם. נסי להיכנס לשיחת טלפון תוך נהיגה, ולהתרכז בדברים ובתשובות (אני מוכן לנסות את זה איתך). זמן התגובה שלך ייפגע עד ל100% מהזמן ויותר. אם את רוצה אפנה אותך למדען (הישראלי דרך אגב) שהוכיח את זה.

מסכים איתך. יש לי לפעמים בכביש שאני מכיר אותו כמו את כף היד שלי (הדרך הכוונה) קטעים שהייתי מתעסק עם הרדיו דיסק ואחרי כמה דקות שהגעתי למקום כלשהו (לא שאיבדתי את הכיוון) אני שואל את עצמי "איך הגעתי לפה בכלל?". כלומר לא זכרתי מה עשיתי לפני דקה על הכביש. :shock: שיא הרצינות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה הדבר הכי מטורף שראית עד היום על הכביש?

תשמע אני כולה 8 חודשים על הכביש, מתוכם 3 חודשים עם מלווה, וכל יום אני נדהם מחדש.

הדבר הכי מטורף שראיתי על הכביש זה אופנוע ספורט שחוצה את דרכי, תוך כדי התעלמות מתמרור עצור, באיזור שאין בו שום שדה ראייה, בשעה מאוחרת בלילה בלי שום תאורה, במהירות של איזה 200 קמ"ש, וזה היה נראה כאילו הוא ממש דבוק לחלון שלי.

את רעש חריקות הצמיגים של האוטו שלי באותו יום אני לא אשכח בחיים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

את רעש חריקות הצמיגים של האוטו שלי באותו יום אני לא אשכח בחיים.

לרנו מגאן יש ABS :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתפלא אבל גם כשיש ABS אם בולמים מספיק בחוזקה יש חריקות צמיגים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...