Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

האוטו המדובר הוא סיוויק קופה 96, אוטומאטי.1600.

לאחר ניקוי מצערת, חוץ משיפור בתגובות המנוע, נראה שצריכת הדלק השתפרה מעט.(אין אינדיקציה מדוייקת.למסלול של בית-עבודה התווסף עוד יום/יומיים על אותו מיכל).

חשבתי איך עוד אפשר לשפר את צריכת הדלק, לא באו לי רעיונות.

חשבתי- יש טינופת במערכת קירור, כנראה גם השתמשו קודמיי במי ברז.אולי ניקוי המערכת ומילוי במים כחולים ישפר משהו?

בדקתי איטום טוב של תיבת האוויר.

אולי חיישנים, חנוכיה, מזרקים...

אשמח לרעיונות.

תודה!

2 גלגלים תמיד עדיפים על 4

פורסם

יש לאן לשפר אותה? הצריכה גבוהה משמעותית מהרגיל? אם אתה על נתונים מקוריים והזרקה פועלת במעגל סגור (לא מכיר את ההזרקה של הדגם שלך), אתה די מוגבל בניסיונות לשיפור הצריכה מהמצב ה"רגיל" ללא התעסקות עם מחשב מנוע.. אם יש צריכה לא רגילה, תפרט.

שלום גם לך :)

פורסם

יש לבדוק האם יש תקלה. אם אין, אין מה לשפר. ליתר דיוק, לא כדאי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לבן דוד שלי יש רכב עם מנוע זהה (הונדה סיוויק 98 SR 1.6 אוטומטית)

הצריכה שלו בעיר לא עולה על 1 - 10 עם מזגן.

מחוץ לעיר או בנסיעה משולבת היא נעה בין 1 - 11 ועד ל - 1 - 13 ק"מ לליטר בנזין עם מזגן.

לדעתי זו צריכה מצויינת!!!

מה הצריכה שלך?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
אהלן חברה.

האוטו המדובר הוא סיוויק קופה 96, אוטומאטי.1600.

לאחר ניקוי מצערת, חוץ משיפור בתגובות המנוע, נראה שצריכת הדלק השתפרה מעט.(אין אינדיקציה מדוייקת.למסלול של בית-עבודה התווסף עוד יום/יומיים על אותו מיכל).

חשבתי איך עוד אפשר לשפר את צריכת הדלק, לא באו לי רעיונות.

חשבתי- יש טינופת במערכת קירור, כנראה גם השתמשו קודמיי במי ברז.אולי ניקוי המערכת ומילוי במים כחולים ישפר משהו?

בדקתי איטום טוב של תיבת האוויר.

אולי חיישנים, חנוכיה, מזרקים...

אשמח לרעיונות.

תודה!

אם אתה כ"כ רוצה לשפר משהו, שים על חצי טנק דלק פחית שלמה של BG-44K - תוסף לניקוי מערכת הדלק... (לא יודע עד כמה יועיל לך...)

פורסם

שינוי בצריכת הדלק לטובה ייעשה ע"י אחד או יותר מהבאים:

א- לא לבצע "פתיחות" ברמזורים- כלומר לא להאיץ עם כל דוושת הגז את הרכב בתחילת הנסיעה.

ב- לנסוע נסיעה מנהלית של 90-100 קמ"ש מקסימום כאשר 90 היא המהירות החסכונית ביותר.(כמובן שהמהירויות מתייחסות לכביש בין -עירוני).

ג- להשתדל לנוע בדרכים בהם יש פחות רמזורים,מעגלי תנועה או במילים אחרות נסיעה בבין עירוני יותר מאשר בתוך העיר עד כמה שניתן.

ד- להמעיט בעקיפות שלא לצורך ומאלצות אותך לתת יותר גז.

ה- התוסף שאני ממליץ הוא דווקא שמפרסמת ג.יפית "עובר טסט- גולד לייבל).הוא תכשיר מעולה,שלא רק שהפחית אצלי ברכב את הזיהום כמעט כליל,כי לא עברתי טסט פעם ראשונה,ניכר מאז שיפור משמעותי בתצרוכת הדלק - מ1:9 מחוץ לעיר עברתי ל- 1-12 כמעט וזה מאוד משמעותי במחירי הדלק של היום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...