Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי רדיו דיסק של KENWOOD, מגבר דו ערוצי פשוט (100W) וסט קומפוננט.

אני לא יודע בדיוק איך לחבר, הוספתי סרטוט עם כל החיבורים הנדרשים ואני צריך שמישהו יצייר לי את הכבלים על הסרטוט שלי.

בנוסף לכך יש לי 2 שאלות. אמרו לי שצריך לחבר את החשמל למגבר ישירות מהמצבר, מה יקרה אם אני אחבר את אותו החשמל שמגיע לרדיו דיסק?

ועוד שאלה, איך קוראים לכבל שמתחבר מהרדיו דיסק לREMOTE של המגבר, ומה צבעו?

תודה רבה לעוזרים

car3tt9.th.jpg

פורסם

אתה צריך לחבר מהמצבר כבל מתח למגבר

ע"מ שיתן לך הספק יציב וטוב

המון ממליצים על כבר 2G (גייג') שזה העובי שלו

ולשים בית פיוז ע"מ לשמור על המערכת שלך באם ישנה איזה תקלה(עדיף שהפיוז ישרף)

אם אתה רוצה יש לך את השרשור של ההתקנה שלי ברכב

אתה יכול לעיין בתמונות ולראות למה התכוונתי

ובעמוד הראשון מופיע גם לינק לשרטוט שאני שרטטתי אתה יכול לעיין גם בו

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

אורי, הבית פיוז לא שומר על המערכת שלך, הוא שומר על הרכב שלך שלא ישרף ;)

במקרה הנ"ל , הבחור משתמש במגבר 2 ערוצים בודד , ולא עובד בהספקים משוגעים, כבל 8 גייג' יספיק, אבל ממליץ להעביר 4 גייג'.

בנוגע לחיבורים

תמשוך RCA מהרדיודיסק למגבר.

ותחבר את החוטי יציאה מהמגבר ל IN בקרוס של הסט , ותמשוך חוטים מה W\T , כל אחד ליעד שלו.

החוט רימוט בקנווד , אני לא בדיוק זוכר את צבעו, יעזור לבדוק באתר שתום הזכיר מעלי , יש שם כמה דברים מועילים.

אתה חייב להעביר חוט חשמל ישירות מהמצבר עם פיוז עליו, שכן אם תשתמש בחוט שהרדיודיסק ישתמש בו , פשוט ישרף הפיוז כל שניה שתדליק מוזיקה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...