Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי אזעקה לא מורכבת מידי (כל מיני ביפר וכו'), הרכב הוא רנו 5 GT, הרכב הוא בעל 2 דלתות בלבד, אין מחשב רכב או כריות אויר, לכן ההתקנה אמורה להיות קלה.

האזעקה כוללת:

-מוח

-שלטים

-גלאי זעזועים

-לד אינדיקציה

-סירנה

-צמות

השאלות שלי הן:

- היכן מקובל להדביק את גלאי הזעזועים?

-י ש 6 חוטים לחבר לנעילה המרכזית מהצמה, אפור שמשודך לעוד 2 חוטים חצי אפורים וסגול שמשודך לעוד 2 חוטים חצי סגולים, איך בדיוק העסק מתחבר עם 6 החוטים האלו?

תודה מראש.

פורסם

לעניין צבעי החוטים, אתה צריך שרטוט של האזעקה, או כישורים של מר אורי גלר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלך הנעילה אם היא מקורית היא אמורה להיות פלוסים, ואם לא אז מינוסים. בודקים זאת עם נורית ביקורת, כי חיבור שגוי עלול לגרום לנזק כואב.

האם יש לך כפתור בגונזולה המרכזית ליד הרדיו שמאפשר פתיחה וסגירה של הנעילה החשמלית של האוטו?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדוייק, יש מפסק בקונסולה שפותח וסוגר את שתי הדלתות בו זמנית, אפשר גם עם המפתח לסגור ולפתוח את הדלתות בו זמנית.

יש לי רב מודד, מה לבדוק?

תודה.

פורסם

שלוף אות המתג בגונזולה המרכזית ובעדינות בלי לשבור אותו(הוא אחוז בקצותיו העליון והחתון בלחץ) החוצה. בדוק האם בזמן שאתה לוחץ פתיחה ואחכ סגירה (לא משנה הסדר) איזה חוט מוציא איזו פקודה. האם הפקודה שיוצאת היא מתח חיובי מלא, או מתח שלילי (מינוס מלא) בזמן הלחיצה. בדוק צד שני. כך תדע גם איזה חוט הנעילה ואיזה סוג פקודה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב פיענחתי את המפסק, המפסק בעל שישה רגליים :

- רגל חיובית בפתיחה

- רגל שלילית קבועה

- רגל חיובית קבועה

- רגל שלילית קבועה

- רגל חיובית בסגירה

הוספתי ציור שמתאר את מה שאני מתכוון, אז איזה סוג נעילה יש לי?

מפסק.JPG

פורסם

מצטער אבל אני חושב שבשביל 150 -200 שח שוה לשלם למתקין . אתה יכול לעשות נזק שיעלה לך יותר.

מנסיון שהיתי צעיר הרכבתי לעצמי רדיו טייפ באוטו הכל היה טוב והרדיו אפילו עבד עד שהוא עלה לי באש ואת הנזק אני לא רוצה לספר

פורסם

שיחזרתי חצי מהצמה ברכב שלי, התקנתי כמה מערכות בחיים שלי, אני יודע איך להתקין הכל, רק השידוך הזה בין ששת הרגליים למפסק הנעילה, רק את זה אני צריך לדעת איך לעשות וזהו, אין קשר לסכום שזה עולה להתקין, השקעתי הרבה בדשבורד ובצמה, אני לא מרגיש בנוח שמישהו מחטט שם.

סרקתי שירטוטים, נראה לי המעגל שמיועד לסונומה הכי מתאים לי לא?

11.JPG

פורסם
אוקיי תודה, היכן מקובל להדביק את גלאי הזעזועים?

את גלאי הזעזועים נהוג להתקין בחלק התחתון או העליון של קורות הA של הרכב.

מהנסיון שלי בהתקנת מערכת אזעקה ברנו 5 [מפליא הא?] הפתרון הזה של זוג גלאי זעזועים עובד רק אם האזעקה מחוברת במקביל למתגי האורות של הדלתות [הגנה נגד פתיחה של הדלת למשל] אחרת - אפשר לפתוח את הבגאז' ולא לגרום לאזעקה לפעול, ואז האוטו פתוח, והאזעקה לא תעבוד. [לצערי מנסיון, סיפורה של המערכת השניה שלי]

אם יש לך אפשרות לחבר יותר מזוג גלאים - שניים מקדימה ושניים מאחור יעשו את העבודה. ואם כבר את טורח ומשקיע - שים אזעקה דו כיוונית [רב בריח \ גארד משהו מצ'וכלל] כאב הראש בהתקנה די דומה אבל אתה פשוט מקבל הרבה יותר מהאזעקה שלך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון נראה לי שאתה מתבלבל בין גלאי נפח לגלאי זעזועים, אני לא מתכוון לדברים האלו שיושבים בפינה ואם יש תנועה ברכב האזעקה משתוללת, אני מתכוון לחיישן שאם נוגעים ברכב והוא מרגיש זעזוע הוא משתולל.

פורסם
נראה לי המעגל שמיועד לסונומה הכי מתאים לי לא?

לא!

בחר בנעילת " פלוס פלוס". טרם החיבור רצוי לבדוק שנורית ביקורת סטנדרטית של "מתקינים" כאשר הקליפס שלה מחובר לפלוס קבוע (לצורך הבדיקה ובלבד ותוך זהירות שלא ליצור קצר) ונגיעה עם ה"חוד" שלה בחוט הפתיחה לחצי שנייה, וגם בחוט הסגירה לחצי שנייה, מפעילה את הנעילה.

בהתקנה שים לב לא לטעות, ובדוק לאחר הביצוע שלא יהיה מצב שדריכת האזעקה פותחת את הרכב, וניטרול האזעקה נועלת את הרכב, בקיצור - שלא יהיו פעולות הפוכות.

עדכן.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אל דאגה, כבר פיענחתי איזו רגל פותחת ואיזו סוגרת, אז לפי מיטב הבנתי לרגליים השליליות במפסק לא לחבר כלום, רק לחיוביות שפותחות/סוגרות ולרגל בעלת הפלוס הקבוע, נכון?

תודה על כל העזרה.

פורסם

כן, אתה יכול להזין פלוס מהמתג הזה, אבל רק למעגל הנדון. אל תזין את כל הפלוסים של מח האזעקה מהחוט הזה,שכן הוא אינו מיועד לזרמים האלה, גם לא נתיך ההגנה שלו.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...