Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בבניין

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבניין שבו אני גר לכל דייר יש חניה בחנייה שלנו לא השתמשנו שנים ליתר דיוק 19 שנה כיום אני מעוניין לחנות את הרכב שלי שם רק שדייר אחר שכבר משתמש בחנייה שלו חונה גם בחנייה שלי (שתי מכוניות) הוא לא מעוניין להזיז את הרכב מהחנייה הוא אמר לי תחנה בחנייה שלך ואני יחנה או מאחרייך או מקדימה וזה לא סידור כל כך טוב בחנייה צפופה שבקושי אפשר להכנס אליה שהכל פנוי פעם אחת נכנסתי לחנייה במצב שהוא ביקש ודפקתי את הרכב אני מעוניין שהוא יעוף מהחנייה מה אני יכול לעשות אם דיבורים לא עוזרים? מה אני יכול לעשות מבחינה חוקית וגם לא חוקית.. :)

תודה

פורסם

לגשת למשטרה.

אם החנייה שלך ורשומה על שמכם בטאבו - מדובר בהסגת גבול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם תעשה חיפוש על המילים חניה פרטית ושכן אתה תמצא שלל הצעות - חוקיות יותר וחוקיות פחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבחינה חוקית זה תלוי - האם החניה היא בטאבו או לא. אם לא, אין מניעה שתיכנס ותחנה שם כשהוא איננו כי ה"בעלות" על החניות בעצם קבועה בהסדר בין השכנים ותו לא, ולא מגיעות לו שני חניות כשלשכן אחר אין איפה לחנות. אם החניה בטאבו- תעיף אותו/ תתבע אותו שישלם שכירות על הזמן שהוא חנה בה ללא רשות.

ההמשך נמחק, קבל אזהרה

פורסם
החניה לא בטאבו וזאת הבעייה..

מה אפשר לעשות במצב כזה?

אפשרות א':תתנכל אליו ותציק לו בכל דרך אפשרית עד שהוא יוותר (למשל-תחסום לו את האוטו).

אפשרות ב':תנסה לפתור את זה בדיבורים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אז החניה לא שלך על מה אתה מתלונן בדיוק?

החנייה של כל הבניין היא לא בטאבו ולכל אחד יש את המקום חנייה המסודר שלו ואם כבר יש לו מקום חנייה אחת מין הראוי שהוא לא ישתלט על חנייה של מישהו אחר

פורסם

גש ללשכת מרשם המקרקעין במקום מגוריך והזמן בעלות זניחה העתק של תשריט הבניין המשותף מתוך תיק הבניין המשותף. ישלחו לך את זה הביתה בדואר רשום ותוכל לראות אם יש הקצאה של חניות לדירות בתשריט.

אם יש חניות שמוקצות לדירות - אתה יכול לתבוע אותו על הסגת גבול, כדאי שקודם תתן לו העתק מהתשריט ואז תסביר לו שהחוק לצידך ואם הוא לא זז, הוא עלול להפסיד בסכומים נכבדים בביהמ"ש.

אם אין תשריט או שזה לא כתוב בו, זה סכסוך שכנים קלאסי - אם הועד חבר באגודה לתרבות הדיור כדאי להתייעץ איתם ולקבל יעוץ משפטי חינם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם יש חניות שמוקצות לדירות - אתה יכול לתבוע אותו על הסגת גבול,

אני אצרף המלצה חמה מכל הלב לכל חברי הפורום שחושבים שבאותה הקלות שנרשם המשפט הזה, הם הולכים לצאת עם החזה מתוח מבית המשפט (גם אם הם באמת צודקים), תתרחקו מבתי המשפט.

בתי המשפט בישראל עובדים בצורה גרועה, מעווטים לא פעם את הדין, ועולים לעתים יותר מהתמורה שבצדק(אם אכן יצא לאור).

כמובן שיקומו אנשים ויאמרו שאם לא בתי משפט, כל אחד יעשה ככל העולה על רוחו, אבל האמת קשה. הייתי מטפל בזה בכל דרך אחרת שתוכלו לחשוב עליה (כמובן בדרכים חוקיות בלבד, אבל זה אני...), העיקר לא להתקרב למקום הארור שנקרא בית משפט.

אני כבר נכוותי. במקרה שלי, גם מדובר בחניה. ולכל הספקנים, מדובר בחניה פרטית, רשומה בטאבו ללא שום ספק. יצאתי מבית המשפט רק בנזק. לא מאחל לכם.

פורסם

אם החניה לא רשומה בטאבו אז פשוט תחנה בחניה שלו בצורה שהוא לא יכול לחסום אותך ותגיד לו שמעכשיו זוהי החניה שלך.

אין לו זכות להגיד כלום אלה אם הוא חונה שם כבר 30 שנה ברציפות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
החנייה של כל הבניין היא לא בטאבו ולכל אחד יש את המקום חנייה המסודר שלו ואם כבר יש לו מקום חנייה אחת מין הראוי שהוא לא ישתלט על חנייה של מישהו אחר

כשקיבלתם את הדירה הודיעו לכם באופן רישמי שאתם מקבלים אותה יחד עם חניה?

יש לכך ניירת?

אם לא והחנייה היא משותפת לכולם אז זכותו המלאה לחנות הייכן שהוא רוצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם החניה לא רשומה בטאבו אז פשוט תחנה בחניה שלו בצורה שהוא לא יכול לחסום אותך ותגיד לו שמעכשיו זוהי החניה שלך.

אין לו זכות להגיד כלום אלה אם הוא חונה שם כבר 30 שנה ברציפות...

עידן

דווקא המספר שנתת לא כ"כ נכון. אחרי 30 שנה אפשר ליצור זיקת הנאה מכוח שנים (30 שנה, כל עוד בעל המקרקעין לא הביע התנגדות, למיטב זכרוני. אני לא זוכר באיזה חוק זה).

• תוכן חדש...