Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו מערכת של פיוניר שמוציא 50x4

עכשיו יש לי רמקולים אחוריים של פיוניר של 260W כל אחד ולאחרונה שמתי סאב קטן של אולי 150-200W

שיחקתי עם ההגדרות של המערכת ויצא ככה שכל ההגברה הלכה לרמקולים האחוריים ושהגבהתי שמעו יותר חזק ומאז יש רעשים כאילו הצליל נהיה מגעיל כזה לא כמו שהוא היה

השאלה שלי היא מה לפי דעתם נשרף או עומד להשרף?? הרמקולים או המגבר של המערכת ??

אם המגבר של המערכת נשרף זה אומר שהמערכת הלכה ?? או שאם אני קונה מגבר חיצוני אז אני יכול לשמוע ע המערכת??

פורסם

תבדוק שאתה על מצב FLAT ב-EQ,וגם ללא LOUDNESS.

אם לא-תנסה אולי לאתחל את המערכת,יכול להיות ששיחקת יותר מידי אם הפונקציות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לא שיחקתי בכלל באיקוליזר ונראה לי שבגלל שהגבהתי יותר מדי והמערכת התאמצה לספק את הרמקולים אז פשוט המגבר הפנימי שלה נשרף\עומד להשרף יכול להיות??

פורסם

חבר יקר

אנה פרט ביתר דיוק מה בדיוק יש לך ברכב, מה מחובר למה, איזה אלמנט עושה רעשים ולאן חיברתה סאב קטן!!!???!!

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

לבר, אתה לא יכול לחבר סאב אפילו אם הוא קטן ליצאת רדיו דיסק. אלה אם יש לו קרוס כמו של קומפוננט שחותך אותו על תדרים מסויימים שמתאימים לו

מהסיבה הפשוטה שאין ברדיו דיסק שלך בורר תדרים והסאב מנסה לנגן תדרים של טוויטר.

ולכן זה נשמע כל כך גרוע.

לדעתי תנתק את הסאב באופן מיידי לפני שיגרם נזק לחלקי המערכת שלך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
לבר, אתה לא יכול לחבר סאב אפילו אם הוא קטן ליצאת רדיו דיסק. אלה אם יש לו קרוס כמו של קומפוננט שחותך אותו על תדרים מסויימים שמתאימים לו

מהסיבה הפשוטה שאין ברדיו דיסק שלך בורר תדרים והסאב מנסה לנגן תדרים של טוויטר.

ולכן זה נשמע כל כך גרוע.

לדעתי תנתק את הסאב באופן מיידי לפני שיגרם נזק לחלקי המערכת שלך.

ניתקתי את הסאב ועדין שומעים גרוע

יש לציין שבאסים שומעים טוב (גם בלי סאב) אבל שער הצלילים פשוט צורמים

פורסם
חבר יקר

אנה פרט ביתר דיוק מה בדיוק יש לך ברכב, מה מחובר למה, איזה אלמנט עושה רעשים ולאן חיברתה סאב קטן!!!???!!

דני

הכל רשום

פורסם

בעיקרון השאלה שלי היא האם הרעשים שנוצרו מזה שבגבהתי יותר מדי במערכת שאין לה מגבר יכולים להיות מהמגבר של מהמערכת או מהרמקולים עצמם( האפשרות השניה לא נראת לי הגיונית)??

פורסם

לי בעבר קרה מקרה דומה לשלך כך אני חושב לפי מה שהבנתי ממה שרשמת אני מציע לך קודם כל לבדוק אם החיבורים של הרמקולים האחוריים מחוברים היטב כי אצלי היה אותו סיפור והבעיה היתה שהחיבורים היו טיפה רופפים תן נגיעה קלה בחיבורים תראה אולי זה ישתפר בנוסף תשחק עם האיקולייזר ותשים את הבאס על אפס .

פורסם

יכול להיות ששרפת משהו ברמקולים ולכן אני מציע לך לעשות בדיקה כזאת כדי להיות בטוח.

קח רמקול תקין, מחבר מחנות או מאיפשהו. חבר אותו תראה אם שומעים טוב והרי לך גלוי נאות לבעיה.

במידה וגם ברמקול תקין לגמרי לא שומעים טוב אזי יש לך בעיות בכיוונים שלוף את הרדיו דיסק נתק את הצמה חכה שניה או שתיים חבר אותה שוב והתאפסו לך כל הכיוונים ואם אחרי זה לא שומעים טוב כנראה שהרדיו דיסק שלך לא טוב קח דיו דיסק תקין מאותה החברה כדי שיהיה לך את אותה הצמת חוטים ותבדוק אם הסתדרה לך בעיית השמע במידה ואחרי כל הבדיקות תקינות רדיו דיסק ורמקולים הכל תקין תעשה את הבדיקה הסופית קח כבלים חדשים תחבר ליציאות של הרדיו דיסק באופן חופשי אל הרמקול אם זה פותר לך את הבעיה כנראה שיש לך קצר באחד הכבלים. זה הכל הבדיקות האפשריות שאתה יכול לעשות.

פורסם
יכול להיות ששרפת משהו ברמקולים ולכן אני מציע לך לעשות בדיקה כזאת כדי להיות בטוח.

קח רמקול תקין, מחבר מחנות או מאיפשהו. חבר אותו תראה אם שומעים טוב והרי לך גלוי נאות לבעיה.

במידה וגם ברמקול תקין לגמרי לא שומעים טוב אזי יש לך בעיות בכיוונים שלוף את הרדיו דיסק נתק את הצמה חכה שניה או שתיים חבר אותה שוב והתאפסו לך כל הכיוונים ואם אחרי זה לא שומעים טוב כנראה שהרדיו דיסק שלך לא טוב קח דיו דיסק תקין מאותה החברה כדי שיהיה לך את אותה הצמת חוטים ותבדוק אם הסתדרה לך בעיית השמע במידה ואחרי כל הבדיקות תקינות רדיו דיסק ורמקולים הכל תקין תעשה את הבדיקה הסופית קח כבלים חדשים תחבר ליציאות של הרדיו דיסק באופן חופשי אל הרמקול אם זה פותר לך את הבעיה כנראה שיש לך קצר באחד הכבלים. זה הכל הבדיקות האפשריות שאתה יכול לעשות.

אבל האם מערכת שמוציאה הספק של 50x4 יכולה לשרוף רמקולים שכל אחד מהם 260W?

פורסם

רמקול יכול להשרף מעוד כמה סיבות.

חיבור לקוי מגע רופף שמש שיבשה אותו אם הוא של חברה לא איכותית וכו וכו.

תעשה את הבדיקה שאמרתי לך היא פשוטה ואתה תצא עם כל התשובות של מי מה ומו לא בסדר אצלך במערכת

• תוכן חדש...