Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

טוב שהגעתי לאתר הזה ככה קצת לספר לכם על מה שאני מרגיש השבוע.

אז ככה השבוע קניתי רכב דגם פיאט אונו שנת 92 נפח 1000 3 דלתות.

אכשיו אני די מבן במכוניות ובכך שבעבר היה לי כבר פיאט אונו אחת לפני שלוש שנים בערך ואני בסך הכול בן 22 וחצי.

אפילו יש פה הודעות שפירסמתי בעבר לגבי הפיאט.

רוב האנשים שאני מדבר איתם השבוע על הרכב שקניתי אומרים לי שאני יצאתי פראייר בכך שהרכב שקניתי אותו עלה לי 5200 אלף שקל.

פשוט אמרו לי וגם שידעתי שאני משלם קצת יותר על הפיאט הזאת שזה בסך הכול דגם של 3 דלתות ובלי תוספות מסוימות.

פשוט ידעתי שהרכב הזה במחירון עומד על בסביבות 4 אלף שקל.

אכשיו האם אתם חושבים בכך שהיום הרכבים הללו של פיאט אונו ניסחרים בסכומים של עד 4 או 5 אלף שקל ובכך שאולי יצאתי פראייר שקניתי את הרכב ב 5 אלף שקל?

אני יכול להגיד שראיתי רכבים השבוע של מודל 1994 עם מזגן ועם הכול אבל פשוט לכל רכב היה איזה "דפקט" מסוים למשל ברכב שריתי הכל היה טוב רק באותו יום שראיתי אותו ניגמר לרכב הטסט והיה רעש חזק בגיר שמחליפים מהילוך ראשון לשני.

אז האם אני אומר לעצמי שאולי היה לי כדאי ליקנות את הרכב בזה עם הבעיה בגיר ובלי טסט ב 5 אלף שקל...ומאחר שאמרתי לבחור שיוריד לפחות באלף שקל...

מה אתם חושבים חברי הפורום האם צרייך לרדת לרמה כזאת של מחירים ממש נמוכים לגבי הפיאט פשוט לא מצאתי אף אחד שהיה מוכן לימכור פיאט אונו נורמלית במחיר שמתחת ל 5 אלף שקל.

פשוט ראיתי דגמים טובים אבל כל רכב בא עם בעיה.

מאחר שקניתי את הפיאט אונו הזאת אני די מרוצה ואומר לעצמי מה יכולתי לצפות יותר מידי.

אני פשוט לא קונה איזה ולוו או שברולט.

ברור שאני יצטרך לשהקיע עליה.

רק לידאוג לגיר תקין ומנוע עובד.

בסופו של דבר אני גר בבאר שבע.מי שמכיר את העיר הזאת זאת עיר די קטנה ונחמדה ובעיני הרכב הזה ישרת אותי רק בתוך העיר ואין בכונתי לינסוע מחוץ לעיר.

לפני מה שאני ראיתי את הרכב שקניתי שעוד בניתי על הרכב הזה כבר חצי שנה ואני פניתי לבחור לגבי הרכב ולאחר שיחה עימו הסכים לימכור לי אותה.אני פשוט חושב שהרכב יצטרך קצת טיפולים פה שם וליראות שהכול תקין ונוסע.

האם אתם חושבים שיכולתי לדרוש משהו יותר טוב כלומר פיאט יותר טובה בתקציב של 5 אלף שקל?

פשוט עד מתי אפשר ליראות רכבים כל הזמן ואם מצאתי משהו באמת טוב אז כבר המחיר עולה למעל שבע אלף שקל.

אני מקוה כבר מחר אני יכול לעלות תמונות של הרכב.

בתודה ..

מתן.

פורסם

קנית כבר ואין לך מה להתבאס.

אם האוטו בסדר ובמצב טוב ונראה לך שווה את המחיר העיקר תהנה ממנו כמה שאפשר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עשית בשכל. כל עוד הרכב לא דורש יותר כסף והוא במצב טוב אז עשית השקעה נבונה. זה לא חוכמה לקנות רכב בזיל הזול וכל חודש להשאיר מאות שקלים על תיקונים.

פורסם

ניגמר לרכב הטסט והיה רעש חזק בגיר שמחליפים מהילוך ראשון לשני.

אם היית מתקרב לדבר הזה היית משלם הרבה יורת מ-1000 שקל,

ולמה אתה מתבאס כי שילמת קצת יותר?

קנית אוטו חדש, תהנה ממנו.

----

פורסם

בשביל מצב יותר טוב משלמים יותר- אין לך מה להצטער על האלף ש"ח האלו, אם הרכב במצב יותר טוב משמעותית אז זה שווה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כולה 1000 שקל...

אם הרכב במצב טוב אז שווה את זה.

אני בטוח שלפחות חצי "מהמבינים" שאמרו לך שאתה פראייר מספרים שהם קנו הונדה האצ'בק או 106 ראלי ללא תאונות יד ראשונה ב2000 מתחת למחירון כי הם מצאו אותה מזקנה שחושבת שאף אחד לא מוכר היום במחירון נכון? :roll:

בכל מיקרה כבר קנית אז מה זה משנה? תיתחדש על הרכב, שמור עליו ותהנה ממנו.

פורסם

בשנים האלה זה כבר לא עקרוני עוד אלף או פחות.

מספיק שיש לך תקלה של 1500 שקל כבר עברת את מה שהוספת.

אני אישית היו לי שני סיטרואן AX. אחת קניתי ב2000 שקל. השניה שילמתי עליה 100 שקל (גרירה אליי הביתה).

ברגע שהלך לראשונה האלטרנטור + מצבר ונגמר הטסט, פשוט לקחתי את השניה השמשתי אותה ונסעתי עד שנגמר גם לה הטסט.

פשוט הטסט לאוטו בנוסף לתיקון הליקויים למעבר טסט עלו יותר מרכב נוסף כזה.

פורסם

לחבר, גם אם הרכב ישרת אותך במשך שנה ואח"כ זרקת אותו לפח האשפה, עשית עיסקה טובה.

בהנחה שבמשך אותה השנה לא עברת את ה 1,000 ש"ח טיפולים - אז הוצאת את הכסף ששילמת כי הרכב עלה לך בסה"כ 500 ש"ח לחודש.

הרכב טוב בעינך? עזוב את ה"מומחים" מטעם עצמם ותיהנה מהרכישה שלך.

פורסם

אם התיכנון הוא לנסוע רק בעיר ובכמה שיותר זול, הייתי במקומך עושה מנוי חופשי חודשי.

אל תשכח ל5000 ש"ח תצטרך להוסיף דלק,טיפולים,הוצאות לא מתוכננות (תקלות שחייבים לתקן), ביטוח חובה, טסט.

אם כבר קנית רכב, אז תשקיע בו שיהיה תקין ובטיחותי. ואל תתבאס על כמה שקלים לפה או לשם - אם אתה מרוצה זה חשוב יותר ממה שחושבים אחרים.

אחלה שם ד"א.

מתן.

פורסם

תפסיק לחשוב שיצאת פראייר.

קודם כל ה- 1000 ש"ח פלוס מינוס שווה את ההשקעה אם האוטו באמת במצב טוב יותר וישרת אותך ולא יהיה תקוע כל הזמן במוסך.

חוץ מזה, לגבי ה"אמרו שיצאתי פראייר" - תמיד יהיו כאלה שיגידו לך את זה ועל כל דבר (מנסיון אישי): רכב, מחשב, מערכת, אקדח, קורס פסיכומטרי ומה לא בעצם.

תמיד יהיו את האנשים שיהיו חייבים לתקוע את היציאה הזו, כשלמעשה אינם מבינים בכלל ! ואין להם את הראיה הכוללת.

לדעתי, תלמד פשוט לא להתייחס ותהיה שלם עם הקניה שלך.

פורסם

כמו שאומרים לך, אין לך מה להתבאס.

כל אלו שקונים את הרכבים במחירי זנות, לא מציינים את התיקונים שהם נאלצים לבצע חודש אחרי הקנייה.

גם אני קניתי רכב לא נדיר בכלל מעל המחירון, ולא מתחרט לרגע (רק הכיף של לראות 70 אלף ק"מ במחוונים, לרכב שנת 94, שווה את תוספת המחיר).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

דבר ראשון אף פעם אל תצטער על דברים שעשית, כי שעשית את זה כנראה שזה היה נראה לך

הדבר הכי נכון באותו רגע.

דבר שני "שני ישראלים שלוש דעות" אז תעזוב אותך מאנשים, קנית אוטו נשאר לך רק להנות

ממנו.

אביתר

פורסם

קודם כל, רוב האנשים שאומרים לך שדפקו אותך הם ממש לא נחמדים, כי זה משהו שלא ממש אומרים לבן אדם בפנים, אלא אם כן הוא קונה נגיד רנו 11 מסוחר (כמו שאני עשיתי, ימח שמו וזכרו!).

אוטו הוא עניין אישי, ולכל אחד מתאים משהו אחר. אני מוכן לוותר על חלונות חשמל, הגה כוח ונעילה מרכזית רק בשביל שתהיה לי יותר אמינות במהלך השנים, כי כשאין כסף, אין כסף. בגלל זה אני נוהג בג'אסטי 8)

עזוב מה שאומרים לך. הם לא היו שם בשביל לקבל את ההחלטה ולא עברו את תהליך הקניה איתך ודרך העיניים שלך, ככה שאין להם זכות לזלזל בך.

• תוכן חדש...