Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאומרים לך, אין לך מה להתבאס.

כל אלו שקונים את הרכבים במחירי זנות, לא מציינים את התיקונים שהם נאלצים לבצע חודש אחרי הקנייה.

גם אני קניתי רכב לא נדיר בכלל מעל המחירון, ולא מתחרט לרגע (רק הכיף של לראות 70 אלף ק"מ במחוונים, לרכב שנת 94, שווה את תוספת המחיר).

אפשר לסדר אפילו פחות אם תרצה :lol:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הי לי סיפור דומה שפרסמתי בפורום לפני מספר ימים. רכב מעל מחירון במצב טוב וק"מ נמוך. לפני הקניה שיגעו אותי אנשים שלא כדאי, אחרי הקניה אמרו "יצאת פרייר" . אולי הם מקנאים? אולי הם צודקים? אולי באמת היה אפשר למצא אותו דבר במחיר נמוך?

מצד שני, רכב יקר, אולי יותר שמור ויחזיק יותר?

פורסם

טוב.

אז דבר ראשון תודה רבה מכל הלב לכל המגיבים שבפורום ובאמת השקעתם אמון בפוסטים ואתם אחלה.

תאמת אני יכול להגיד אכשיו,במבט לאחור שהרכב סבבה ונוח מאוד ובפנים אני מרגיש שזה משלים אותי באמון בכינות.

השקעתי על הרכב מאז שקניתי אותו לפני שבוע בערך.

מדובר על השקעה של כמה מאות שקלים.

עם זאת למשל השבוע ראיתי אמון רכבים למכירה שעברו בתחנת הדלק שאני עובד ביציאה מבאר שבע.

ראיתי וביכלל לא התרשמתי.

הגיעו רכבים ממש חצי מפורקים ושומעים עוד מהצומת את הרכב ניכנס לתחנה עם רעש ושלט למכירה.

למשל ראיתי פיאט אונו הדגם המפואר ביתור נפח 1400 שנת 93 במחיר של 4 אלף אבל טסט ניגמר החודש.

אבל אולי יכולתי להגיד שהיתי פזיז למה דוקא אתמול בא אלי מנהל התחנה שאני עובד ואמר לי שיש לו רכב למכירה שהוא מגיעה איתו מידי פעם לעבודה וזה רכב סוברו גיסטי שנת 89 אוטומט פשוט מצב טוב מאוד,הוא אמר לי שהמחירון 5 אלף והיה מוכר לי אותה ב 2500 שקל.אבל אישית אני מרגיש שהרכבים הקטנים הללו סוברו ודיהצ'ו שרייד לא כל כך מתאימים לי.

פשוט עינין של נוחות ואני אישית מוכן לשלם יותר בשביל להיות שלם עם מה שאני קונה.

בסופו של דבר היום היתי במוסך שסידרתי את רצועת הטיים ליין שמתחברת לאלטרנטור פשוט היתה יבשה ועשתה רעש מצמרר.

היו עוד כמה שיפורים כמו כיסוי הגה וספרי לדשבורד אבל לאט לאט אני יטפל ברכב.

בכל מיקרה אני מקווה מחר נתקין את הספויליר מאחורה.

בתקווה גדולה מחר אני גם יביא תמונות של הרכב ותיתנו את דעתכם...

תודה רבה

מתן

פורסם

מניסיון, עשית דבר חכם, האלף-אלפיים ש"ח שתשלם יותר בקניית רכב מטופל ומתוחזק, מחזירים את עצמם בריבוע, בחיסכון בטיפולים ובשמירת ערך.

אני קניתי לפני 3 שנים את המרוטי ב-500 ש"ח מעל המחירון - שילמתי סך הכל 7,500 ש"ח על הרכב, לאחר שראיתי שהרכב שמור ומתוחזק, לא הזדקקתי לשום יישור קו - מאז הרכב עשה 30,000 ק"מ עם טיפולים תחזוקתיים בלבד.

כיום, הרכב ממשיך ומשמש אותי גם אם יתקלקל "ואזרוק אותו לפח", הוא כבר כיסה את עצמו באספקטים של ירידת ערך ותמורה למחיר (פחות מ-1000 ש"ח לחודש כולל דלק, ביטוחים, טיפולים, טסט וכו').

בהצלחה עם הפיאט.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פרנקוס אתה הרבה יותר יפה בסמלון מאשר בתמונה האמיתית (ס-ת-ם).:-P

נ.ב.

לא ידעתי שיש לי כאלו שכנים,למרות שפרצופך אכן נראה מוכר משהו..:-)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

פסיכולוג היה שואל אותך : אתה מרגיש פראייר??? :-P

לתשובתי-

יש שיר של הגגשים:

"כולם חכמים כולם

אומרים שלא טוב לאכול

בבית מנסים כביכול

אבל אחד את השני בעוונם -

יאכלו הם לתאבונם"

קיצר תהנה מהרכב ש'ך !!!

אלף יותר אלף פחות => מה שבאמת חשוב אם אתה שלם עם הקניה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

קנית רכב שמיבחינתך טוב יותר מהדומים לו שיש בשוק, אז על 1000 שקל בקניית רכב לא יוצאים פראיירים גם אם הרכב לא שווה מעל המחירון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...