Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי כאן על הצעה שקיבלתי למערכת שכוללת מגבר 5 ערוצים srx5 של אודיסון , קומפוננט hi energy של hretz מקדימה

ורמקולים קואוקסיאלים 6.5 energy מאחורה, וסאב energy לבחור בין 12 ל 10". העיסקה בינתיים לא יוצאת לפועל בגלל יחס לא נחמד של המתקין סביב ניסיונות רבים לקבוע מועד להתקנה.(על כך אולי אכתוב בנפרד). בנתיים בררתי בעוד מקום, והתברר לי שבעד הפרש קטן של כ 400 ש"ח, אפשר לשדרג את המערכת ל hi energy ברמקולים האחוריים וגם בסאב,כלומר כל הרמקולים יהיו hi energy , זה נשמע לי מפתיע אני מקווה שלא טעות, השאלה אם המגבר שלי מתאים לשידרוג הנ"ל, ראיתי בנתונים שהספקי הסאב של הי אנרגי גבוהים יותר משל אנרגי, האם זה יכול לגרום לכך שמשהו יעבוד כאן פחות טוב, דוקא עם הסאב ברמה היותר גבוהה ?

פורסם

במחיר של האודיסון אני בטוח שאפשר להביא מגבר 4 חזק ומונו קטן ונחמד.

תברר את האופציה הזאת לפני שאתה הולך על המגבר.

זה שרשום אודיסון לא מצדיק את הקניה של. במיוחד לא דגמי הSRX שהם מגברים חלשים מאוד.

לגבי ההרץ עדיף לך להוסיף את הסכום הזה בשביל השדרוג תמיד סדרה גבוה עדיפה על סדר נמוכה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...