Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת impreza GL

אז ככה יש לי שאלה.. אני רוצה לדעת איפה המסנן דלק נמצא ואיך בודקים מה מצבו , וגם לבדוק פילטר אוויר , לא נראה לי שבדקנו הרבה זמן , רק השאלה היא איפה זה נמצא בדיוק? . אם אני אביא תמונות זה יעזור או שגם אפשר לדעת ככה? . תודה לעוזרים.

פורסם

מסנן דלק , נמצא בתא מנוע ליד בולם קד' שמאל.

מסנן דלק מחליפים כל 40K .עשוי ממתכת וצבוע בשחור -לא ניתן לראות לכלוך בתוכו . לעיתים לאחר ההחלפה, כאשר שופכים את הדלק מכיוון הכניסה יוצא דלק בצבע שחור - סימן ללכלוך במיכל דלק .

מסנן אויר , נמצא בתוך התיבה שלו (בין המנוע לקיר אש בהמשך המצערת).

פורסם

ואפשר לבדוק את שני החלקים האלה או לפחות את המסנן אוויר לראות מה מצבם ומתי צריך להחליף אותם ? אין לי מושג עדיין איפה זה נמצא אם אני אצלם את כל המכסה מנוע תוכל לסמן לי איפה זה נמצא ? אני לא רוצה ללכת סתם למכונאי בשביל זה ולשלם כסף . אם אפשר לבד פשוט צריך הסבר ולראות איפה זה נמצא בדיוק..

פורסם

אם אתה לא יודע איפה נמצא הפילטר אויר למה אתה חושב שאם תמצא תדע ממבט אם הוא תקין או לא?

לגבי מסנן הדלק כבר ענו לך שמחליפים כל 40K כך שאין לך סיבה לבדוק מה מצבו אם אין בעיה מיוחדת במערכת הדלק למעט לדאוג שיוחלף בזמן. לגבי פילטר אויר אם אתה לא רוצה להיכנס למוסך פנה לחבר שיודע לבדוק את זה.

פורסם

סבבה תודה אני אבדוק.. רק אם אפשר הסבר ז"א איך נראה חדש ואיך נראה ישן ? חדש את האמת אני יודע איך חח אני עובד בזה אבל איך אני אמור להבחין עם צריך להחליף את הפילטר אוויר ? . במה הוא משפיע על האוטו אם הוא ישן וכל זה? . בנוגע לפילטר דלק הבנתי אנחנו לא נוסעים הרבה ככה שיש זמן ל-40 אלף ק"מ.. וכמה זה עולה ? שופכים את זה למערכת הדלק? יש לציין שכל חצי שנה אני גם שם תוסף לדלק כמובן שחוסך בצריכת הדלק וכל זה..

פורסם

מצטער על הדאבל ..

הנה התמונות של שני הפילטר אוויר ודלק.. עכשיו השאלה היא איך מוציאים את זה זהה פשוט? יש תמונות אם אפשר לקבל הסבר ממישהו שמבין.. כי אני לא מכיר כרגע אף אחשד שיכול לעזור חוץ ממכם רק הסבר קטן מי שיכול ואני כבר אסתדר..

תמונה757000.jpg

תמונה757001.jpg

תמונה757002.jpg

תמונה757004.jpg

תמונה757005.jpg

פורסם

שוב פעם, את מסנן דלק אתה לא יכול לבדוק. מומלץ מאוד להחליף. הוא עולה עשרות שקלים וגורם להבדל משמעותי.

מסנן האויר - פשוט פתח את הקליפסים שמסביב לבית שלו ותוציא אותו, אך לפני שאתה מוציא, תזכור איך הוא מורכב.

אם תראה שהוא ממש מלוכלך אפור-שחור ו\או צורתו מעוותת, החלף בלי לחשוב פעמיים.

אם לא - החלף בכל מקרה. הוא עולה בסביבות ה-30 ש"ח וזה מחיר נחות בהשוואה לעובדה שהמנוע שלך ינשום טוב יותר.

פורסם
שוב פעם, את מסנן דלק אתה לא יכול לבדוק. מומלץ מאוד להחליף. הוא עולה עשרות שקלים וגורם להבדל משמעותי.

מסנן האויר - פשוט פתח את הקליפסים שמסביב לבית שלו ותוציא אותו, אך לפני שאתה מוציא, תזכור איך הוא מורכב.

אם תראה שהוא ממש מלוכלך אפור-שחור ו\או צורתו מעוותת, החלף בלי לחשוב פעמיים.

אם לא - החלף בכל מקרה. הוא עולה בסביבות ה-30 ש"ח וזה מחיר נחות בהשוואה לעובדה שהמנוע שלך ינשום טוב יותר.

מז"א ? אם הפילטר אוויר טוב לא ניתן להחזירו למקום ?.

מה ההבדל ביןו לזה לבין פילטר פתוח שמעתי שיש אנשים שעושים את זה..

בקשר לדלק הבנתי תודה.. סוף סוף הסבר נורמלי.

לפני שנאי בודק את מסנן האוויר המנוע צריך להיות קר/ חם ? אחרי נסיעה או לפני זה משנה? . תודה ..

פורסם

בטח שאתה יכול להחזיר...פשוט מומלץ להחליף.

תבדוק אותו מתי שאתה רוצה, רק רצוי עם מנוע דומם, פשוט דחוף את הקליפסים הצידה ושלוף אותו החוצה.

פורסם
בטח שאתה יכול להחזיר...פשוט מומלץ להחליף.

תבדוק אותו מתי שאתה רוצה, רק רצוי עם מנוע דומם, פשוט דחוף את הקליפסים הצידה ושלוף אותו החוצה.

סבבה תודה.. עזרת לי מאוד אח שלו :) תזכה למצוות

• תוכן חדש...