Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי אחרי שקראתי את הודעתך אני רק מבסס יותר ויותר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת בסוף,

אתם מחפשים ויכוחים מיותרים ורובם נגד לירן, יש לכם בעיה איתו דברו איתו במסנגר או באי סי קיו ותפסיקו לזהם את הפורום בדיונים נוסח כוכבי

שי

אני לא מסכים איתך.

לכוכבי היה הרבה יותר קל להסביר שהוא טועה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
LOL

אם זה עוזר לך לישון בשקט בלילה....

בכל אופן במקרה של תאונה במהירות כזאת אתה מסכן את הסביבה ולא רק את עצמך, בנוסף הכביש היה סגור עד הקטע של הבטונדה ומאותו נקודה הוא פתוח לתנועה.

שי

היו רייסים מעבר לבטונדה? :roll:

כשאתה עושה רייס במהירות כזו אתה מסכן את מי שנמצא באזור.

אני עמדתי שם בזמן הרייס ותיארתי לעצמי שמישהו עלול לאבד שליטה על הרכב בזמן רייס ולסטות לכיווני. לקחתי את הסיכון הזה.

בכל מקרה, אין לי מה לתרום להמשך הדיון מעבר לזה.

:-)

פורסם

ה"ארוע" החד-פעמי והמיותר שלי

למה מיותר?

מאד נהנתי באותו ערב ואני בטוח שאני לא היחיד :D

מבחינתי זה היה סתם בזבוז דלק. טוב לדעת שלפחות אנשים אחרים נהנו מזה... :D

לא.

פורסם
רועי אחרי שקראתי את הודעתך אני רק מבסס יותר ויותר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת בסוף,

אתם מחפשים ויכוחים מיותרים ורובם נגד לירן, יש לכם בעיה איתו דברו איתו במסנגר או באי סי קיו ותפסיקו לזהם את הפורום בדיונים נוסח כוכבי

שי

אני לא מסכים איתך.

השאלה שנשאלת, האם כוכבי באמת טעה :?::roll:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
LOL

אם זה עוזר לך לישון בשקט בלילה....

בכל אופן במקרה של תאונה במהירות כזאת אתה מסכן את הסביבה ולא רק את עצמך, בנוסף הכביש היה סגור עד הקטע של הבטונדה ומאותו נקודה הוא פתוח לתנועה.

שי

לא.

הרייס לא נמשך מעבר לבטונדה, הסיכון רק החל שם...

פורסם

שי

אני לא מסכים איתך.

תלוי באיזו שאלה. בזאת שאנחנו עוסקים בה כן.

מה אתה אומר :roll:

פורסם

שי

אני לא מסכים איתך.

תלוי באיזו שאלה. בזאת שאנחנו עוסקים בה כן.

מה אתה אומר :roll:

אשמח להסביר לך בדיוק למה אני מתכוון אבל לדעתי הרייס שעשית לפני מספר חודשים לא אמור לעניין את כל הפורום בדיוק כמו "האנטי" שלך ושל איציק כלפי לירן.

היום נפגשים, אם תגיע אני אסביר לך

שי

פורסם

ה"ארוע" החד-פעמי והמיותר שלי, היה בכביש סגור שבו הסיכון מסתכם בצמד המשתתפים ולא בתנועה הזורמת בכביש פתוח, הולכי רגל וכדומה. מעניין מה הייתם אומרים אם הגולף הזאת היתה נוחתת על המדרכה אבל לא על ברז כיבוי - אלא על זקנה עם הליכון, ילד בלונדיני בן 4 וקוקר ספנייל.

תסלח לי על הבוטות ... אבל אתה חרטטן ויפה נפש ממדרגה ראשונה !

המ שאתה בעצם אומר ... זה בסדר להרוג את המשתתף איתך ב"רייס" או ליתר דיוק , לסכן אותו - זה ... זה בסדר לגמרי ואפילו נראה תקין בעיניך ! אבל לפגוע בהולכי רגל זה כבר משהו שונה ... החיים של הולכי הרגל שווים זוז אחד יותר מחייו של "עושה רייסים סידרתי" .

אם יקרה משהו לאותו אחד שנהג לצידך ב"רייס" אתה מוכן לקחת אחריות על כך ? אתה תתמודד עם האשמה ? ( לא חשבתי שכן ... )

אז בבקשה ... תרגיע את ההורמונים שלך ... לך תעשה איזה משהו עם בחורה ( או בחור ... כל אחד והעדפותיו הוא ... ) ותעשה לנו ולשאר האנשים קצת שקט ונחת מההצקה הבילתי פוסקת וההתנצחויות על כל תגובה של לירן .

אני מכיר אותו תקופה כזו או אחרת , לא תמיד דבריו עומדים בקו אחד עם המציאות התקינה והישרה שלנו ... אבל , לפעמים , קורה שהוא מדבר משהו שקרוב למציאות שלנו . אם אתה רוצה לריב איתו או לרדת עליו ... אנא , עשה זאת בהודעות פרטיות ולא על גבי גלי האתר

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אביב , כתבת לרועי :

אם אתה רוצה לריב איתו או לרדת עליו ... אנא , עשה זאת בהודעות פרטיות ולא על גבי גלי האתר

ולא למדת כלום ממה שניסית להעביר :

אז בבקשה ... תרגיע את ההורמונים שלך ... לך תעשה איזה משהו עם בחורה ( או בחור ... כל אחד והעדפותיו הוא ... )

:?

פורסם

ה"ארוע" החד-פעמי והמיותר שלי, היה בכביש סגור שבו הסיכון מסתכם בצמד המשתתפים ולא בתנועה הזורמת בכביש פתוח, הולכי רגל וכדומה. מעניין מה הייתם אומרים אם הגולף הזאת היתה נוחתת על המדרכה אבל לא על ברז כיבוי - אלא על זקנה עם הליכון, ילד בלונדיני בן 4 וקוקר ספנייל.

תסלח לי על הבוטות ... אבל אתה חרטטן ויפה נפש ממדרגה ראשונה !

המ שאתה בעצם אומר ... זה בסדר להרוג את המשתתף איתך ב"רייס" או ליתר דיוק , לסכן אותו - זה ... זה בסדר לגמרי ואפילו נראה תקין בעיניך ! אבל לפגוע בהולכי רגל זה כבר משהו שונה ... החיים של הולכי הרגל שווים זוז אחד יותר מחייו של "עושה רייסים סידרתי" .

אם יקרה משהו לאותו אחד שנהג לצידך ב"רייס" אתה מוכן לקחת אחריות על כך ? אתה תתמודד עם האשמה ? ( לא חשבתי שכן ... )

אתה שואל ועונה במקומי? צורת דיון מעניינת יש לך.

לידיעתך - בשום מצב שהוא לא תתפוס אותי בורח מאחריות. אם אני גורם למשהו אני גם אדע להתמודד איתו. גם במקרה כזה. ההבדל הוא גם לדעת לא להגיע למצבים בהם זה קורה.

חייו של רייסר סדרתי שלוקח על עצמו את הסיכון (וזה הרי כל הטיעון שלכם/שלנו, לא? פתאום זה לא מתאים?) פחותים בעיני לעומת אלו של עובר אורח חף מפשע שלא מעניין אותו רייסים, אלא רק להגיע הביתה. מהבחינה הזאת אני מעדיף למות בתאונה שגרמתי באמצע רייס (זה לא יקרה - לא כי אני חסין לתאונות, הלוואי וזה היה נכון - כי אני פשוט לא מתכוון להשתתף ברייס יותר אי פעם) מאשר שעובר אורח ימות.

לא יודע מה איתך, אבל לא בשבילי לחיות על המצפון עם העובדה שגרמתי למוות של מישהו.

(לצורך הבהרה - חיי פחותים כשאני נוהג בצורה ספורטיבית לעומת אלו של הסובבים אותי. בהחלט)

ואגב, אין פה עליהום על לירן. אם הייתי רוצה לעשות כזה, הייתי מלכלכך עליו מאחורי הגב כמו שהוא עשה עלי ועל גיא, כי לא מצא חן בעיניו שאנחנו מוחקים לו הודעות שעוברות על כללי הפורום (שני שרשורים באותו נושא, באותו הפורום ובהפרש קטן -למשל).

אז למרות זאת, אין פה עליהום נגד לירן. יש פה עליהום נגד שטויות. איפה שהן נכתבות, אני אשמח לבטל אותן.

פורסם

אני מכיר אותו תקופה כזו או אחרת , לא תמיד דבריו עומדים בקו אחד עם המציאות התקינה והישרה שלנו ... אבל , לפעמים , קורה שהוא מדבר משהו שקרוב למציאות שלנו . אם אתה רוצה לריב איתו או לרדת עליו ... אנא , עשה זאת בהודעות פרטיות ולא על גבי גלי האתר

וואו, פתאום דברים נשמעים אחרת, הא ? :lol:

"לפעמים, קורה שהוא מדבר משהו שקרוב למציאות שלנו."...

אכן, היסטוריה :!:

אריאל, אין לי בעיה אישית נגד רועי ברייסים באותו יום, יש לי בעיה שפתאום כולם הפכו יפי נפש ושומרי חוק, ראיתי מספיק איך אנשים בפורום הזה נוהגים ובוא נגיד שלעשות רייס הרבה פחות חמור מכך.

אז ברצינות, נראה לאחרונה שיש פה אנשים שיושבים מול הפורום ורק מחכים לרגע שיהיה אפשר להתחיל בויכוח על בסיס אישי נגד אנשים מסויימים (אם זה לירן אז זה אפילו טוב יותר).

גם לנו, שי, אין בעיה עם רייסים. כולנו השתתפנו בהם, כולנו נהנים מהם (או רובנו לפחות).כן יש לנו בעיה עם העובדה שלירן מתקשה להבין שמדובר עדיין בפעילות לא חוקית עם השלכות חמורות שקשורות בפעילות מסויימת של המשטרה.

אז אם רואים שפעם אחת יש בלאגן ב"זהב", אין טעם לחזור לשם לקבל שוב מכות/אגרופים/מרפקים.

אבל מה לירן (ושאר הבכיינים) עושים ? חוזרים בשביל לקבל עוד :!:

למעשה, אין שום דרך להסביר למשטרה שהערסים באו לעשות רייסים והם הילדים הטובים שרק באו לראות. מבחינת המשטרה אתה על גדר חשוד מתוקף העובדה שאתה שם.

כל התיפייפות הנפש הזו שלו על הפורום ממש גועלית לדעתי. כשאתה נמצא במקום שמתרחש בו "פשע", צפה לזה שתקבל יחס של "פושע", במיוחד אם אתה בחבורה של ה"פושעים" (ככה המשטרה רואה את זה).

המשטרה לא היתה בסדר, מקובל עליי. צריך לפעול בדרכים של העולם האמיתי ולא בדרכים של עולם CF (או לירן, מה שתבחר).

לפעמים, בשביל לעשות משהו חכם, צריך גם להיות חכם.

המשטרה רואה בך פושע עצם היותך שם. רוצה להימנע ממצבים לא נעימים ? אל תגיע לשם ! (ואם אתה מגיע, אל תבכה אח"כ).

אז לירן ימשיך לומר "רמה נמוכה, מתקפה אישית" בלה בלה בלה, זה עדיין לא משנה את העובדות בשטח :!:.

יש לנו בעיה עם המשטרה, אבל לא זו הדרך לטפל בה :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואו, פתאום דברים נשמעים אחרת, הא ? :lol:

"לפעמים, קורה שהוא מדבר משהו שקרוב למציאות שלנו."...

אכן, היסטוריה :!:

אריאל, אין לי בעיה אישית נגד רועי ברייסים באותו יום, יש לי בעיה שפתאום כולם הפכו יפי נפש ושומרי חוק, ראיתי מספיק איך אנשים בפורום הזה נוהגים ובוא נגיד שלעשות רייס הרבה פחות חמור מכך.

אז ברצינות, נראה לאחרונה שיש פה אנשים שיושבים מול הפורום ורק מחכים לרגע שיהיה אפשר להתחיל בויכוח על בסיס אישי נגד אנשים מסויימים (אם זה לירן אז זה אפילו טוב יותר).

גם לנו, שי, אין בעיה עם רייסים. כולנו השתתפנו בהם, כולנו נהנים מהם (או רובנו לפחות).כן יש לנו בעיה עם העובדה שלירן מתקשה להבין שמדובר עדיין בפעילות לא חוקית עם השלכות חמורות שקשורות בפעילות מסויימת של המשטרה.

אז אם רואים שפעם אחת יש בלאגן ב"זהב", אין טעם לחזור לשם לקבל שוב מכות/אגרופים/מרפקים.

אבל מה לירן (ושאר הבכיינים) עושים ? חוזרים בשביל לקבל עוד :!:

למעשה, אין שום דרך להסביר למשטרה שהערסים באו לעשות רייסים והם הילדים הטובים שרק באו לראות. מבחינת המשטרה אתה על גדר חשוד מתוקף העובדה שאתה שם.

כל התיפייפות הנפש הזו שלו על הפורום ממש גועלית לדעתי. כשאתה נמצא במקום שמתרחש בו "פשע", צפה לזה שתקבל יחס של "פושע", במיוחד אם אתה בחבורה של ה"פושעים" (ככה המשטרה רואה את זה).

המשטרה לא היתה בסדר, מקובל עליי. צריך לפעול בדרכים של העולם האמיתי ולא בדרכים של עולם CF (או לירן, מה שתבחר).

לפעמים, בשביל לעשות משהו חכם, צריך גם להיות חכם.

המשטרה רואה בך פושע עצם היותך שם. רוצה להימנע ממצבים לא נעימים ? אל תגיע לשם ! (ואם אתה מגיע, אל תבכה אח"כ).

אז לירן ימשיך לומר "רמה נמוכה, מתקפה אישית" בלה בלה בלה, זה עדיין לא משנה את העובדות בשטח :!:.

יש לנו בעיה עם המשטרה, אבל לא זו הדרך לטפל בה :idea:

איציק

איציק אני חושש שקצת התבלבלת בשירשור, השירשור של הזהב וכל הדיון על המשטרה נסגר כבר לפני מספר ימים.

בשירשור הזה נידון רמת הסיכון של הרייסים בלי קשר למעורבות המשטרה.

אם תסתכל טוב אתה תראה שמה שמאפיין את כל השירשורים האלה הוא דבר אחד, זה שלירן כותב בו, זה לא משנה אם זה יהיה שירשור על המשטרה או רייסים או אפילו 106 ראלי, אתה תמיד תמצא את עצמך מחפש לרדת על לירן, אותי אישית זה מגעיל

חבל ממך ציפיתי ליותר

שי

פורסם

יא אללה !! ודווקא השבוע אבא שלי החליט שאוכלים ב 7:30 :(

מישהו מוכן לספר מה היה ?!?!? כי ב 3 דפים האילו לא הבנתי כלום חוץ מ VR6 שנכנסה לא יודע מאיזו סיבה בעמוד כיבוי אש (או אנערף איך קוראים לזה) ועשתה חג המים ..

פורסם

חייו של רייסר סדרתי שלוקח על עצמו את הסיכון (וזה הרי כל הטיעון שלכם/שלנו, לא? פתאום זה לא מתאים?) פחותים בעיני לעומת אלו של עובר אורח חף מפשע שלא מעניין אותו רייסים, אלא רק להגיע הביתה. מהבחינה הזאת אני מעדיף למות בתאונה שגרמתי באמצע רייס (זה לא יקרה - לא כי אני חסין לתאונות, הלוואי וזה היה נכון - כי אני פשוט לא מתכוון להשתתף ברייס יותר אי פעם) מאשר שעובר אורח ימות.

לא יודע מה איתך, אבל לא בשבילי לחיות על המצפון עם העובדה שגרמתי למוות של מישהו.

(לצורך הבהרה - חיי פחותים כשאני נוהג בצורה ספורטיבית לעומת אלו של הסובבים אותי. בהחלט)

סוף סוף התייחסות בוגרת ואחראית לנושא שכולנו חוטאים בו מדי פעם. כמה מהלוחצים למיניהם עוצרים לרגע לחשוב מה יכול לקרות להם ולסביבתם? מועטים.

אבל אם מישהו יכול בתנאים סטריליים להחליט החלטה מודעת שהוא יסכן את חייו ואת חייו בלבד, זה לגיטימי בעיני בדיוק כמו טיפוס הרים, באנג'י, צלילת עומק, ולהבדיל - נטילת סמים קלים.

חבל שבגלל חוסר היכולת לעסוק בספורט מוטורי בארץ אנחנו צריכים בכלל להכנס לדיון הזה.

פשוט עצוב.

ואגב, אין פה עליהום על לירן. אם הייתי רוצה לעשות כזה, הייתי מלכלכך עליו מאחורי הגב כמו שהוא עשה עלי ועל גיא, כי לא מצא חן בעיניו שאנחנו מוחקים לו הודעות שעוברות על כללי הפורום (שני שרשורים באותו נושא, באותו הפורום ובהפרש קטן -למשל).

אז למרות זאת, אין פה עליהום נגד לירן. יש פה עליהום נגד שטויות. איפה שהן נכתבות, אני אשמח לבטל אותן.

די, חלאס! זה כבר נראה כמו פרק של קטנטנות. זאת צ'ילבה של זאת וההיא צ'ילבה של מה שמה.

אם למישהו יש ביקורת או הערה, אז המקום המתאים הוא לא מאחורי הגב כמו בהפסקה בחטיבת ביניים, ולא על דפי הפורום (בעיני, ולפי חוקי הפורום). לדעתי אין תחליף לשיחה פנים אל פנים במפגש.

הודעות בעלות אופי אישי משמיץ ופוגע בדרך כלל נמחקות - ובצדק. והיו פה לא מעט הודעות כאלו שלא נמחקו. הרבה על לירן וכמה על רועי.

בכל זאת - מדובר פה בקהילה מסויימת, ודיונים ברמה כזאת לא מוסיפים כבוד בקהילה גם לנפגע וגם לפוגע.

בואו ננסה להחזיר את השקט השלווה וההרמוניה לפורום הנורמלי היחיד בשפה העברית.

בבקשה. פליז פליז פליז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...