Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בא במקום סוויץ', אתה פשוט נותן לו מתח אחרי סוויץ' (כדי שלא יהיה מצב שיתנו סטרטר בלי סוויץ') ומחבר אותו לממסר של הסטרטר

רצוי ואף חובה (במידה ומדובר ברכב אוטומטי) לבצע מעגל התניה קטן שמשתק את הסטרטר בזמן שהרכב לא בפרקינג \ ניוטראל כדי למנוע הנעה בהילוך,

פורסם

והכי קלאסה זה לשלב אותו עם מערכת שמזהה את בעל האוטו ע"י מחזיק מפתחות קטן שהוא נושא עליו, כמו במרצדס, ברגע שהיא מזהה אותו היא פותחת דלתות ומנתקת אימובלייזר ואז חסל סדר הסוויץ. אתה מתקרב לאוטו, הוא מזהה אותך, פותח דלתות, מנתק אימובלייזר ולך רק נשאר ללחוץ על מתג המתנעה.

דרך אגב, למי ששאל, לחיצה נוספת מכבה את המנוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה עלול לחסל את המנוע והגיר ביחד אם ב 260 קמ"ש תכניס לראשון או לרוורס.

אתה לא עושה את זה ואתה גם לא לוחץ על ה START כשהמנוע עובד.

פשוט מאוד.

פורסם

אמממ אפשר בקלות לעשות מנגנון שימנע ממך ללחוץ על START בזמן שהמנוע מונע, ממש בקלות !!

כל מה שצריך זה להתחבר לאחד המודולים שמושפעים מהנעת המנוע וליצור מעגל התניה, לדוגמא : בלחיצה על START הסטרטר יקבל מתח רק אם הסוויץ' פתוח+מנורת הטעינה (המנורה של המצבר)\מנורת לחץ שמן דולקת, בצורה כזאת אתה יכול ליצור מצב שבזמן שהמנוע עובד הלכה למעשה, הכפתור לא נותן סטרטר...גם לא מסובך לבצע את זה...

בקשר להצעה שלך (כמו במרצדס) זה לא פשוט כמו שאתה מציג את זה, יש ה-מ-ו-ן מערכות שצריכות לעבור שינוי מאסיבי, לדוגמא מנעול ההגה צריך להיות מוחלף מלוקר מכאני ללוקר חשמלי, בנוסף צריך לקבוע דבר נוסף, מה קורה עם סוויץ' אחד וסוויץ' 2, שאתה נכנס לרכב איזה מהם יפעל ? ואם 2 אז מה....אתה לא יכול לשבת יותר ברכב בלי לפרק את המצבר ? קיצר הרבה פתרונות וזה כבר מסבך את החיים - ה-ר-ב-ה יותר מאשר רק הסטרטר...

פורסם

100 יורו !

563 שקל !

130 דולר !

2 מיליון באט ! (או משהו כזה)

וזה עוד לפני משלוח.

אתה עושה אחד כזה לבד בעלות של חמישית מזה בערך...

פורסם

עתיד,

אני חכם קטן מאוד בחשמל רכב, אני אגיד לך על מה חשבתי ותגיד לי אם זה נשמע הגיוני:

1. ביטול של מנעול ההגה ושל הסוויץ.

2. חיבור אחד הניתוקים של האימובלייזר למצב סוויץ פתוח. ז"א שברגע שאני מתקרב לאוטו המערכת מזהה אותי, פותחת דלתות ופותחת את הסוויץ למצב דולק (ז"א שכל האורות בלוח השעונים דולקים).

3. מתג ההתנעה המדובר מחובר למצב "התנעה" בסויץ (או בעצם באין סוויץ).

המטרה, חסל סדר מפתחות, אני מתקרב לאוטו, פותח דלת, לוחץ על כפתור ה START ונוסע לדרכי.

עד כמה זה קשה לביצוע אם בכלל?

פורסם

קשור לנושא:

קיימת אזעקה שיושבת ככרטיס קטן על מחזיק המפתחות.

בעת קרבה לרכב (המרחק נקבע על ידי המתקין) הרכב נפתח, וכשמתרחקים הרכב ננעל - אוטומטית ללא התערבות המחזיק.

קיימת גם אפשרות ל"הרדמת" האזעקה.

ניתן בקלות להתחבר לפיקוד של האזעקה ולשלב את זה עם כפתור התנעה - כלומר מבחינת הרכב ברגע שנפתח הסוויץ' פתוח.

לפרטים נוספים - בה"פ.

פורסם

כן, חשבתי שזה פשוט לעשיה. תודה.

• תוכן חדש...