Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שכזו, שכאשר אני בולם בעוצמה בינונית (לא לפני רמזור, אבל גם לא לפני גמל תועה) אני מרגיש כאילו באמצע הדרך הדוושה מאבדת אחיזה, מתחילה לרעוד. בערך כמו ABS, אפשר לומר, אבל בעוצמות שבהן אין סיבה שהABS ייפעל. הבלמים גמורים?

תודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האם נדלקה לך מנורת הבלמים ,האם חסר נוזל בלמים (בדוק) ?

עם בלמים לא מתעסקים,זה סיכון חיים ,מהר למוסך לביקורת בלמים ויפה שעה אחת קודם .

לדעתי,הבעיה היא בבלמים האחוריים אבל,בדוק את כולם !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזה פונטו, דור 1 או "ספייס"?.

בכל הפונטו "ספייס" יש מע' ABS ואם יש לכלוך על אחד מחיישני מהירות הגלגלים אז מע' ה ABS נכנסת לפעולה גם כשהיא אינה אמורה לפעול. הפתרון הוא לפרק את חיישני מהירות הגלגלים ולנקותם היטב (רצוי במוסך עם ידע והכרות של הרכב הזה).

לפעמים ניתן ע"י בדיקת מחשב/סורק אבחון לגלות מי החיישן הסורר ואז לטפל רק בו.

כמובן שיתכן והבעיה הנה בכלל ממשהוא אחר לחלוטין ובנסיעת מבחן של מוסכניק טוב הוא יאתר הגורם לבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
איזה פונטו, דור 1 או "ספייס"?.

בכל הפונטו "ספייס" יש מע' ABS ואם יש לכלוך על אחד מחיישני מהירות הגלגלים אז מע' ה ABS נכנסת לפעולה גם כשהיא אינה אמורה לפעול. הפתרון הוא לפרק את חיישני מהירות הגלגלים ולנקותם היטב (רצוי במוסך עם ידע והכרות של הרכב הזה).

לפעמים ניתן ע"י בדיקת מחשב/סורק אבחון לגלות מי החיישן הסורר ואז לטפל רק בו.

כמובן שיתכן והבעיה הנה בכלל ממשהוא אחר לחלוטין ובנסיעת מבחן של מוסכניק טוב הוא יאתר הגורם לבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

תודה לכם :)

הרכב הוא 2002 HGT.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הייתה לי בספייס בעיה דומה לזו. במוסך הציעו ניקוי של חיישן (/חיישני) ABS ולא עשיתי את זה. ממש קצת זמן אחרי זה החלפתי בלמים קדמיים (דיסקים+רפידות) והבעיה הסתדרה!

לדעתי האישית - להתחיל מבדיקת בלמים. זה יותר זול ויותר מהיר מניקוי חיישן ABS וגם עם פחות פוטנציאל לבעיות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...