Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 יורו מוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי דברים רבים וטובים על הגלאי Valentine-1 Euro Mode

מישהו יודע בבקשה מה התווך מחירים של הגלאי הנ"ל? (עם התקנה\בלי התקנה)

תודה מראש

נאור

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החל מ-3900 שקל + מע"מ (15.5 אחוז).

http://valentine1.co.il

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא.

כל גלאי, כל עוד הוא רק גלאי, הינו חוקי לחלוטין בארץ

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דר"א הוולנטין שלי הציל אותי היום בכביש 1 לכיוון ת"א,

עמדה בצד הדרך פאסט זהובה, עם מצלמה הפועלת על ראדר, קיבלתי התראה 100 מ' לפני...

זאת הפעם השלישית שאני ניצל, עוד פעם אחת, ואני מכסה את ההוצאה על המכשיר....:wink:

פורסם

1. יורו מוד הוא בסה"כ מצב עבודה מסויים שניתן לתכנת במכשירי וולנטיין-1 מהדור האחרון.

2. ניתן להזמין ישירות מהאתר של www.valentine1.com אבל רק לכתובת בארה"ב. המחיר 399$.

3. המחיר בארץ מ-ו-ג-ז-ם.

4. המכשיר חוקי למהדרין לייבוא ושימוש בישראל.

5. אין "התקנה" מסובכת. להדביק לשמשה עם התופסן המצורף, לחבר לשקע מצית, לתכנת את ההגדרות המתאימות לישראל (3 דקות עבודה) וזהו.

6. לדעתי זה הגלאי הטוב ביותר כיום. אמנם יקר - אבל מצליח לזהות איומי אמת לפחות בחלק ניכר מהמקרים. ובגלל אפשרויות התכנות המתקדמות גם התראות השווא לא מאוד נפוצות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא ברור לי משהו .

איך זה שמשבשי לייזר ( בליינדרים ) שאינם חוקיים בארץ שלנו נמכרים באתר הזה http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

מישהו יכול להסביר לי ..:roll:

לדעתי הסחר במשבשי לייזר הוא חוקי, השימוש לא. - הגיוני לא?

דרך אגב, בנוגע לולנטיין הזה, האם הוא או גלאים אחרים מסוגלים לקלוט את הדבורה? או העוקץ או כוורת.. מה שמו.

--

עריכה: קראתי באתר שבמקרה ציטטתי ובהחלט מצוין שם שהגלאי הנ"ל מגלה כאמור את ה"דבורה" להבנתי.

פורסם

cartom - אתה יודע כמה דברים לא חוקיים אפשר למצוא באוטו דיפו? (סופיות אגזוז עם לדים, לדים לשפריצרים, אולטרות ועוד צעצועי ערסים למיניהם).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחיר הוולנטיין בארץ יקר באמת יחסית למחירו בארה"ב.

היתרון ברכישה בארץ-יתרון לא מבוטל בכלל- נעוץ בשני דברים: אחריות מקיפה ורצינית(מניסיון) ושדרוגי תוכנה בזמן אמת ובמיידי(עניין סוּפר חשוב).

מי שרוכשים בארה"ב אינם מכוסים באחריות(פה בארץ) ובכל תיקון יצטרכו לשלוח את המכשיר אל מעבר לים לזמן רב מאוד(קרה לחבר שלי).

מה שזול..יקר. מכירים את הביטוי....?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
לדעתי הסחר במשבשי לייזר הוא חוקי, השימוש לא. - הגיוני לא?

דרך אגב, בנוגע לולנטיין הזה, האם הוא או גלאים אחרים מסוגלים לקלוט את הדבורה? או העוקץ או כוורת.. מה שמו.

--

עריכה: קראתי באתר שבמקרה ציטטתי ובהחלט מצוין שם שהגלאי הנ"ל מגלה כאמור את ה"דבורה" להבנתי.

עד כמה שהבנתי , הוולנטיין אכן בעלת יכולות לזיהוי הדבורה , אבל לך תדע - הצהרות לחוד ותכל'ס לחוד , מערכת הדבורה עדיין חדשה בשטח .

cartom - אתה יודע כמה דברים לא חוקיים אפשר למצוא באוטו דיפו? (סופיות אגזוז עם לדים, לדים לשפריצרים, אולטרות ועוד צעצועי ערסים למיניהם).

כאן מדובר במכירת מערכת אלקטרונית לשיבוש מכוון של ציוד משטרתי , ולא על צעצועים מאוטו דיפו לערסים צעצוע .

אשמח להבהרות .

פורסם

היתרון ברכישה בארץ-יתרון לא מבוטל בכלל- נעוץ בשני דברים: אחריות מקיפה ורצינית(מניסיון) ושדרוגי תוכנה בזמן אמת ובמיידי(עניין סוּפר חשוב).

מי שרוכשים בארה"ב אינם מכוסים באחריות(פה בארץ) ובכל תיקון יצטרכו לשלוח את המכשיר אל מעבר לים לזמן רב מאוד(קרה לחבר שלי).

אתה מבין שבמחיר שלוקחים עליו בארץ אתה יכול לקנות 2 וישאר לך עודף ? אתה יכול לשלוח אחד לתיקון ויהיה לך עוד גלאי ספייר לבנתיים

זה הזוי

פורסם

במחיר בארץ אני קונה שניים. כך לא רק שרב הזמן שתי מכוניות מכוסות (או אחת עם גיבוי), יש מגלה אחד פעיל בזמן שהשני נמצא בשדרוג בארה"ב.

אין גם כל כך מה שיתקלקל במכשיר. אלקטרוניקה נטו.

מה שיקר בארץ במאות אחוזים - אל תקנה.

מכיר את הביטוי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...