Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה , קודם כל תודה מראש לעונים , עכשיו רציני לשאול מה ההבדל בין מורל איליט 3 חלקים למורל אלייט 2 חלקים ? האם שניהם בעליו אותה עוצמה ? נצילות? צליל ? כל מי ששמע את הסטים או יודע שיענה בבקשה .

אור .

פורסם

התשובה היא בגוף השאלה.

או יותר נכון. החוסר הבנה היא הגוף השאלה.

אתה שואל על סט זהה יחסית.. ולמה.?

כי הראשון 2 חלקים והם. הוא בעצם סט שמורכב ממיד וופר + טוויטר + קרוס(לא נספר).

השני הוא 3 חלקים והם. וופר + מיד + טוויטר + קרוס (לא נספר).

זה בכללי.

תריך חיפוש 3 WAY. ו2 WAY. קומפוננט 3 חלקים. וכו. יש ים תשובות

בהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בסט 3 חלקים נוסף לך המיד ריינג' CDM54 שמחפה לך בעצם על כל התדרים שמיד באס מתקשה בגבוהים ושהטוויטר מתקשה בנמוכים .

אם יש לך איפה למקם ואיך להגביר את שלושת החלקים לך על זה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אריאל הם התחילו לשווק את ה CDM88 עם האילייט שלושה חלקים.

לפותח השרשור אתה מודע להשקעה הכרוכה בהתקנת סט שלושה חלקים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תביט בחתימה שלי - הסט שלי הוא בעצם מעיין חיית כלאיים כזאת של מורל אילייט עם הייבריד

יש לי וופר אילייט - המיד הישן CDM54 והטוויטר של הייבריד אוביישן MT22

ואני משתמש בקרוס חיצוני בכלל.

בגדול - יש הבדלים והשאלה שלך היא באיזשהו מקום לא רק גורם של חוסר הבנה.

אני אסביר:

בסט שני חלקים יש לך מידבאס וטוויטר שאחריים לכל תחום התדר שהסט מפיק - כתוצאה מזה - הוופר בסט הזה צריך לפצות על התחום הנמוך של המיד והטוויטר צריך לפצות על התחום הגבוה של המיד.

לבן אדם עם אזניים כמו שלי (תרתי משמע) שהן רגישות לתחום הגבוה - סט שני חלקים באופן תמידי יהיה מאוד צעקני וזאת בגלל שהטוויטר מנגן גם תדרי מיד ובכדי שהוא יהיה דומיננטי ויעלה את גובה הבמה או במינוח אחר כדי שהטוויטר לא יכנע למידבאסים שימשכו את גובה הבמה כלפי מטה - הטוויטר צריך לצעוק!

כשהייתי בתצורת שני חלקים הייתי צריך או להתפשר על גובה נמוך של במה וטוויטרים נעימים מאוד - או במה בגובה העיניים שנותנת כאפה לפרצוף בכל פעם שהווליום עולה מעל הסביר.

- בסט שלושה חלקים - יש לך הרבה יותר שליטה בעוצמת הטוויטרים, גובה הבמה יכול לעלות פלאים כלפי מעלה במינימום מאמץ אם אתה גם משקיע בהתקנה שבה המידים והטוויטרים מעל פני גובה הדשבורד. בנוסף לזה הוופרים מנגנים תחום תדר נמוך ומעט מאוד מתחום המיד הנמוך מה שמפנה להם יותר כוח לתחום הבאס וגם הם לא שואבים את הבמה כלפי רצפת הרכב.

- מבחינת עלויות הסט ועלויות התקנה - סט שני חלקים יהיה זול יותר במקרה הזה.

- מבחינת קושי כיוון המערכת - אין ספק שסט שלושה חלקים זה סיוט למכוון המצוי.

- מבחינת איכות צליל וגמישות המערכת - אין לדעתי מה להשוות בכלל בין סט של שני חלקים לסט שלושה חלקים.

אני מקווה שזה עונה על השאלה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל ,תודה ,השכלתי המון.

לאליקו מה בידיוק ההשקעה הגבוהה על מה? חלקים/מגברים/בניות מיוחדות ?

פורסם

ההשקעה היא:

א. החלקים עצמם - קרוס יקר יותר + המיד עצמו.

ב. בניות מיוחדות - אף רכב היום לא מובנה באופן מקורי לשלושה רמקולים מקדימה.

ג. הגברה - אתה צריך או מגבר אחד חזק מאוד שירים את כל הסט בבוואט אחד או שאתה צריך להתחיל להפריד לערוצי הגברה וזה אומר עוד מגבר שזה גם יכול להתפרש בעוד עוצמה למערכת שצורכת ממך פתאום שדרוג של מערכת החשמל וכו' וכו'...

ד. רצוי גם לחשוב על ביטוח למערכת כזאת - זה גם מייקר את העניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקצרה (תרד שלישי שאתה פותח על הסט ואני עונה לך)

2 חלקים - צליל טוב, חסר מיד

3 חלקים צליל מעולה תחום תדרים בעל אופציה לתחום תדרים אחיד

השקעה

2 חלקים , בניה לוופר כדי שלא תאבד הרבה מיד שיופנה לרגליים

3 חלקים וופר לא "חייב" להיות בבניה כלפיך (רצוי שכן) מיד וטוויר בקורות, במה טובה יותר

כספית, יש לך פה סט אלייט במחיר טוב ביד שניה

3 חלקים אקטיבית מצריך מגבר של 6 ערוצים או 4+2, יותר חשמל

אם במה וכו' לא משהו שאתה חייב לך על 2, הוא נשמע טוב גם במיקום מקורי

אם אתה קונה חדש, תבדוק את עלות הסופרימו, לעומת 3 חלקים זה יכול לתת תתוצאה מעולה אבל דורש הרבה יותר הגברה

ורק אקטיבית!

פורסם

ורציתי להוסיף ושחכתי.

זה אחד הסטים שהכי לא שווים את הכסף שלהם .

לא השתיים ולא השלוש.

לא חשוב באיזה סטאפ שמעתי אותו , לא חשוב באיזה מוזיקה ולא חשוב איזו התקנה כולל התקנות סופר מקצועיות , זה פשוט לא זה.

בטוח שלא במחיר שלו. אולי איזה 600-700 שקל פחות היה שווה את מה שעושים ממנו. יותר הייפ מאמת.

אני גם הייתי מנסה ללכת על הסופרימו , ובכלל יש מספיק סטים אחרים של 3 ו2 חלקים במחיר של האילייט שעולים עליו .

פורסם

+1.

אקטיבי הוא נשמע עולם אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ורציתי להוסיף ושחכתי.

זה אחד הסטים שהכי לא שווים את הכסף שלהם .

לא השתיים ולא השלוש.

לא חשוב באיזה סטאפ שמעתי אותו , לא חשוב באיזה מוזיקה ולא חשוב איזו התקנה כולל התקנות סופר מקצועיות , זה פשוט לא זה.

בטוח שלא במחיר שלו. אולי איזה 600-700 שקל פחות היה שווה את מה שעושים ממנו. יותר הייפ מאמת.

אני גם הייתי מנסה ללכת על הסופרימו , ובכלל יש מספיק סטים אחרים של 3 ו2 חלקים במחיר של האילייט שעולים עליו .

א. טעם וריח - אם זאת הדיעה שלך סבבה - אתה לא אוהב מורל.

ב. זה סט היי-אנד לכל דבר שזכה בפרסים ובפרסום רב מאוד - אני מניח שיש סיבה לאהוב את הסט הזה.

ג. אני חווווללללה על הסט הזה.

ד. אני בכוונה לא מגביר אותו על הקרוס כי אני חושב שהMT22 חדים מידי - אבל זה סט שיש לו דיוק, פירוט, עוצמה ועם זאת הוא עושה משהו שמעט מאוד סטים מצליחים לעשות במחיר הזה - יש לו חום ויש לו גם רכות.

ה. לקרוס של הסט הזה יש מערכת שליטה חיצונית שבכל זאת מאפשרת לך לתמרן בין הרכיבים בצורה יפה.

בשני חלקים - לא בהכרח חסיר מיד אם אתה עובד אקטיבית וחותך את הטוויטר יותר נמוך - פשוט המיד הרבה יותר צעקני.

המיד עצמו - הCDM54 וה88 - הם שניים מהמידים הטובים ביותר בעולם! יש להם היענות אוף אקסיס נהדרת והם עושים משהו אחד שאף מיד אחר לא מצליח לעשות - הם לא צריכים תיבה!

זה סט ברמה מאוד גבוהה - והתמורה למחיר שלו היא בלתי נתפסת ביחס למחיר של סטים אחרים.

לדעתי - גם הסאונד שלו בלתי נתפס באותה המידה.

גם אם היה לי 16K לקנות פוקל בריליום - עדיין הייתי קונה מורל! לדעתי הם מגדירים את מה שנחשב בעיני כסאונד.

Pioneer TS-X150

פורסם

סך הכל מסכים איתך בכל מה שאמרת

אבל החמימות והרכות של מורל גם מסרסים את המוזיקה לטעמי

ובקשר למשפט האחרון

גם אם היה לי 16K לקנות פוקל בריליום - עדיין הייתי קונה מורל! לדעתי הם מגדירים את מה שנחשב בעיני כסאונד.

אני לא הייתי פוסל את הברליום

אומנם לא שמעתי אותו , אבל אני מאמין שסט ברמה כזאת יכול להגדיר לך בצורה שונה את המושג סאונד

• תוכן חדש...