Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סך הכל מסכים איתך בכל מה שאמרת

אבל החמימות והרכות של מורל גם מסרסים את המוזיקה לטעמי

ובקשר למשפט האחרון

גם אם היה לי 16K לקנות פוקל בריליום - עדיין הייתי קונה מורל! לדעתי הם מגדירים את מה שנחשב בעיני כסאונד.

אני לא הייתי פוסל את הברליום

אומנם לא שמעתי אותו , אבל אני מאמין שסט ברמה כזאת יכול להגדיר לך בצורה שונה את המושג סאונד

שני הסטים מגדירים סאונד בצורה שונה לגמרי.

הבריליום מדהים! יש לו סאונד חי ובועט ברמות שאי אפשר להסביר - אבל הוא חד מידי לטעמי ואני לא מסוגל להנות ממנו לאורך זמן ולדעתי זה גם לא נאמן לרוב המקורות שאני אוהב לשמוע.

אני אוהב מוזיקה רכה שה"חיים" שלה תמונה בחום שלה - ואת זה מורל משיגים יותר טוב ממה שכל סט של פוקל אי פעם ינסו להשיג כל עוד הם שומרים על אותו סגנון "חד".

הרבה אמרו לי שהסאונד של מורל "סגור" או חסר "ויויקה" (חיים) - אבל אם אתה לוקח סט של מורל ומגביר אותו אקטיבית, על קרוסים שהם בנויים על רכיבים פחות "מסרסים" מהקרוסים של מורל - אתה מקבל תוצאה מדהימה מהרמקולים שלהם - ואתה אפילו מקבל מהם קצת יותר "חיים" כי הם נהיים יותר מדוייקים ממה שאתה מכיר בד"כ אבל הם עדיין שומרים על הצוויון שלהם והם באופן מודגש הרבה יותר רגועים מסט של פוקל לדוגמא.

הייתי רוצה לנסות סט של פוקל על קרוס של מורל - זה יכול להיות מעניין! - אם זה אפילו בקצת ירגיע אותם - זה יכול להיות מדהים!

אפשר לעשות הרבה דברים מאוד מעניינים וצריך להשאיר את הראש פתוח - זה ממש כמו מטבח "פיוז'ן" (כור היתוך) ואין סוף מתקונים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סטים ברמה גבוהה של מורל ופקל או כל חברה אחרת דורשים הגברה מסויימת

מגבר אחד יתאים לרמקול יותר מהאחר

בפוקל מאוד קל להרגיע את הטוויטרים ברגע שאתה מבין כמה הם רגישים לעוצמת יתר

מה שבעצם מטעה מאוד בפוקל זה שהמיד יכול לקבל עוצמות אדירות והוא יפיק צליל מדהים

הטוויטר מעל רמה מסויימת, כמו כל טוויטר, מתחיל להשתגע

בגלל שאתה מנסה להפיק יותר מהמיד בחיבור פאסיבי אתה מעלה את העוצמה , מה שמשאיר אותך עם מיד בועט וטוויטר צורם

במורל המיד יחרחר ביחד עם הטוויטר פחות או יותר ולכן שהמיד מעוות הכיוון יתוקן

אבל בחיבור אקטיבי הסט נשמע מעולה והטוויטר של הפוקל לטעמי לא בדיוק עומד בעוצמות של המיד

סך הכל אצלי המיד של הפוקל הוא חלק מסט שמוצהר כ80RMS K2P KPS (מיד של K3P) טוויטר של K3P וקרוס כמו של ה K2P

אני יכול להגיד שהמיד מסתדר בקלות עם 170 RMS של אודיסון (כל רמקול 170)

הטוויטר לא עומד ביותר מ 30-+ (למרות שעדיין הוא לא נוסה על הג'נסיס)

כרגע אצלי מחוברים הMT3 (הטוויטר הישן של האלייט) על ג'נסיס בגיין סגור ואני יכול להגיד שהיום (או יותר נכון אתמול בלילה) לאחר הפיכת פאזה, שלא מצאתי קרוס שלא יעוות צליל

הבעייתיות של הקרוס של מורל זה שהוא חותך בתדרים אחרים ממה שכתוב עליו, בעיקר

הבעייתיות בקרוס של פוקל לטעמי זה שהוא לא מחלק את העוצמה כראוי בין הרכיבים

• תוכן חדש...