Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילוך רוורס הפסיק לעבוד. כלומר הידית נעה במסלול של הרוורס ויש הרגשה שההילוך נכנס אבל האוטו נוסע קדימה.

והילוך ראשון ושני וחמישי גם לא עובדים כלומר אם אני מכניס להילוך ראשון האוטו נוסע כמו שההילוך הוא שלישי. אותו דבר אם אני מכניס להילוך חמישי.

כמובן חשוב לציין שמדובר ברכב מסוג פיז'ו 205 משנת 93 מנוע 1400.

אני צריך עזרה מה הכיוון לבעיה.

מתכנן לפתור את הבעיה לבד. תודה לעוזרים. אני יעדכן.

פורסם

סביר להניח שהתותבים במערכת הזרועות של ידית ההילוכים נשחקו או שאחד החיבורים השתחרר.

כשאתה משלב לרביעי למשל לידית יש חופש מוגזם לצדדים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה שי, בנתיים הסתכלתי בתא המנוע באיזור הגיר. ויש כמו שאתה אומר מחברים כאלו עם ראש עגול, אחד מהם השתחרר !

חיברתי אותו ויש לי את כל ההילוכים

פורסם

שטנגות השתחררו לך, במוסך יסדרו לך את זה בקלות. לא צריך לעלות ביוקר (סביב 50 שקלים למוט) אין לי מושג כמה מוטות יש לך אבל בדרך כלל זה רק מוט אחד שדורש החלפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...