Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סוף סוף מזמין את המערכת שלי מחר או מחרותיים משהו כזה ואני רוצה חוות דעת אחרונות לפני הקניה יש לי תקציב של 2000 ש"ח כולל הכל שליחה ומכס !!

רדיו דיסק - Kenwood KDC-MP535U ( כמה עולה להפוך את המכשיר לתומך בתחתנות בארץ? ) או את Pioneer DEH-6700MP ( מישהו מוכר יד שניה באתר ב 700 ש"ח )

קומפוננטים - Audiobahn ABC525V

סאב - סאב קליף דיזיין דגם CD12W - כולל תיבה -350RMS מחיר 350 ש"ח ( יד שניה באתר ) או סאבוופר פיניקס גולד דגם :Octane R10D4 - כולל תיבה - 2 סלילים - 250 RMS - מחיר - 350 ש"ח אם יש משהו שאתם יכולים להמליץ לי 10 או 8 אינצ' יהיה לי ממש טוב 12 יהיה גדול מידי נירא לי לפחות !!

מגבר - Dragster dab4050 ( מישהו שאני מכיר מוכר לי יד שניה ב 300 ש"ח )

מישהו יכול להביא לי חוטים לחיבור של המגבר אין לי מושג בזה משהו זול ככה סביבות ה 100 - 150 ש"ח או מהאתר פה - http://www.sonicelectronix.com/ או יד שניה בארץ משהוו או אם יש חדש משהו טוב בזול בכייף !!

ואפשר גם על המלצה מאיפה לשלוח הכל ( רדיו דיסק וקומפוננטים ) לארץ?? וגם בערך כמה כל דבר שוקל ?

תודה מראש !!

פורסם

כמה קילוגרמים+כמה אלפי קילומטרים = מספיק כסף עבור הטרחה.. לא?

זה לא משלוחה ישראל, מה לעשות.

אגב, גם משלוח בארה"ב מנקודה א לנקודה ב עולה הרבה יותר ממה שעולה לנו כאן.

מצד שני עלות הרכיב נמוכה בהרבה. :idea:

פורסם

כן גל אתה צודק .

אבל יש הרבה חנויות (ככה יצא לי לראות , גם בEBAY)

שתופסות טרמפ ולוקחות + כמה דולרים

למשל :

משלוח רגיל 14-19 יום מקום אחד ישלח ב60$

בזמן שאחר ידרוש 80$

לזה אני מתכוון .

כמובן שיש שוני אם זה באמצעות חברות השילוח השונות , אני מדבר על אותה חברה לדוגמא USPS

פורסם

אז לפי מה שהבנתי מערכת טובה ??

להזמין את החלקים מארה"ב ומיד שניה באתר פה ?!

ומה בקשר לרדיו דיסק מה עדיף את ה PIONEER או את הקנווד מארה"ב ?!

• תוכן חדש...