Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום.

לאחר שלא מצאתי בחיפוש את מבוקשי אני פונה אליכם.

בירשותי JBL GTO 74.5 ומורל פולס מקדימה. בירצוני לשדרג את הקידמיים למשהו טוב יותר בתקציב של 1000 ש"ח (נגיד מיתחרים של דותק) ושיתאים למגבר (איטום יש) אז בבקשה המלצות.

אגב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית (PSY).

אני יודע שצריך לישמוע כדיי לאהוב, אבל אני רוצא לדעת דגמים כדי להתחיל לחפש.

תודה לעוזרים. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מה הכוונה "נגיד מתחרים של דוטק"?? כלומר הסטים המקבילים של חברות אחרות לדוטק?

אם כן אז: פוקאל V1 או V2, הרץ אנרג'י,אטון PRO, רוקפורד גם לא זוכר דגם ויש עוד הרבה סטים שמקבילים לדוטק של חברות MB QUART, סרוין ווגה JBL ועוד.

כנס לזאפ ותזפזפ :-) הכי פשוט.

http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכוונה היא מקבילים (באותה "רמה", אמינות וכד'), המלצות מניסיון.

ותודה על העזרה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

ימליצו לך כול סט אפשרי אבל מה אם לא מתאים לך באוזן אז מה אני באופן אישי מאוד אוהב את המורל שמעתי המון סטים מה שאני הכי אהבתי זה את המורל אז זה אומר שגם לך זה ישמע הכי מתאים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

הקטע הוא לפי הגדרות יצרן הדוטק וה V1 הם כ 150W RMS (המורל הוא 140W) אז האם המגבר שלי יהצליח לידחוף אותם בצורה נורמאלית? (JBL GTO 74.5)

פורסם

הוא יצליח להגביר אותם דיי בקלות. הוא מגבר חזק. והדגם הוא 75.4.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
והדגם הוא 75.4.

גיא.

אופס :oops:

• תוכן חדש...